![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
Pie kaadas ticiibas juus piederat vai arii kaadu uzskatat par visticamaako?
Kura religjija jums liekas interesanta- kaapeec? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
CITĀTS(Sbafulo-The Lost Vampire @ 13.05.2005 22:17) Kaads varbuut dziivi pavada luugshanaas un cer peec naaves nonaakt, soliitajaa, labaakaa vietaa, tachju vinjsh mirst un sapuust zem zemes taa arii neko nesasniedzis- luuk puules dariit dziivee labu!. Bet viņš vismaz visu dzīvi ir dzīvojis pārliecībā, ka pēc nāves būs labāk (jo būtībā, ja tu tici Jēzum, tad, pat slekava būdams, tu nokļūsti Paradīzē)... Tā, protams, ir sevis mānīšana, bet ja tā cilvēka dzīvē ielīst kaut nedaudz prieka, tad kāpēc ne? Es gan labāk gribētu vienkārši izbeigties, bet tas tā... Ā nu un pēc idejas esmu luterānis... Ti kristīts luterāņu baznīcā... mani gan mani tas īpaši nesatrauc - baznīcā neeju, Dievam, vismaz šādā ziņā neticu utt. Kā jau vairums Šo rakstu rediģēja B.D.: 13.05.2005 21:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
CITĀTS(Inx @ 11.02.2005 14:59) Kāda vēl atkristīšanās? Ķipa pasakot šeit, ka "es neesmu kristīta, jo kategoriski atteicos" vai arī "ja būtu tad atkristītos" tu domā, ka iegūsi kaukādu baigo cieņu vai imidžu kā drūmais vammpīrs??? Tici zombijiem un vampīriem? Varbūt tici, ka pati esi vampīrs? KO? Varbūt tev liekas, ka, ieraugot krustu, tu nomirsi? Doooaaa!!!! *Nee- es taa nedomaaju. Man nav vajadziiga kautkaada trula cilveeku attieksme..ne cienja pret mani, ne uzskats par ''druumo vampiiru'', man cilveeki nav nepiecieshami. Kuram gan liekas, ka ieraugot krustu var nomirt? Kursh vispaar ir teicis, ka esmu kas iipash vai neparasts? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Nekad neesmu apgalvojusi, ka ticu zombijiem, ja ven tos pareizi nedefinee!. Kaa vienmeer pateikshu- mees visi esat dazjaadi un nav noziimes tam, kas un kaadi esam, jo muus vieno kas kopiigs- mees visi mirsim. Agraak vai veelaak- tas ir tikai laika jautaajums.. Šo rakstu rediģēja Sbafulo-The Lost Vampire: 13.05.2005 22:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.04 ![]() |
Principā nepiederu nevienai no ticībām, taču:
Dzenbudisma idejas man šķiet visdemokrātiskākās. Šo rakstu rediģēja subito: 13.05.2005 22:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Dzīvnieku Saietā 90210. ![]() |
es nepiederu nevienai ticiibai, bet ja buutu kristiita, buutu luteraane. vienu briidi izjutu shii pasaakuma truukumu, jo visi jau it kaa ir, bet es nee. tad taac kaa baltais zvirbulis jutos. tagad jau labu laiku mani tas nesatrauc ne mazaakajaa meeraa.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.05 Kur: uz Zemes es lidoju apkaart, kad sapnjoju... ![]() |
es itkaa piederu pie luteraanjiem, bet taa kristiita neesmu, taa kaa laikam nepiederu ne pie kaadas.
man ljoti ineresanta religjija shkjiet budisms, jo taa ir balstiita uz senaam austrumu gudriibaam. man tieshaam gribeetos uzzinaat kko vairaak par budismu. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.05.05 ![]() |
Īstenībā es nepiederu ne pie vienas releģijas. Esmu lūgusies baznīcā, ja kāds tuvinieks ir slims. Bet neesmu ne kristīta, ne savādāk piesaistīta kādai ticībai. Domāju ka citi cilvēki arī ir līdzīgā situācijā!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 23.02.04 Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku... ![]() |
mana paarlieciiba ir par labu latviesu mitologijai. un ne dievturiibai, kas tiesaam ir taada, kaa lai saka, diivaina, savaarstiijums un viena vai dazu cilveeku izteeles auglis.
savu paarlieciibu un ticiibu es nebalstu uz kaut kaadaam taustaamaam vai lasaamaam leitaam. dainas, pirmavots, dod tikai pamatu un vaardus, kaados ieteerpt taas sajuutas, kuras savaa dziives celjaa sastopu. piemeeram, ir sajuuta, kaut kaa klaatbuutne, kurai es nevareetu peimekleet vaardu, ja nebuutu lasiiti sie geniaalie sacereejumi. sajaa briidi man neliekas svariigi cik sena un mitologiski iista ir katra cetrrinde, bet gan tas, cik preciizi taa atbilst manaam sajuutaam. un ir nereti taadas reizes, kad tiesaam es juutu Velu maati sev blakus, iipasi beerees ir taa bijis, ne tikai velu laika tumsajos vakaros.. un ir manii pa mezu staigaajot taa sajuuta, kuru nekaa citaadi kaa par Meza maates aizgaadiibu nosaukt nevaru.. Un reizeem attopos nelaagaa briidii ko luudzot Laimai... bet tas viss ir tikai sajuutu liimenii un nevienam iisti izstaastiit ko un kaapeec es nevareetu. Jo taa ir mana ticiiba. cits to var arii nesaprast ... bet tajaa pasaa laikaa es uzskatu, ka visasa religijas patiesiibaa ir viena - jo visas tic un pieluudz vienu un to pasu - kaadu augstaaku speeku, kas nav ietekmeejams. un galu galaa var pazinjot ka tas ir viens un visvarens, vai arii sadaliit to daudzaas daljaas, tas tik un taa ir un paliek augstaaks un neietekmeejams speeks.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.02.04 ![]() |
Hehee, godīgi sakot es ar gandrīz no krēsla nokritu, kad izlasīju, ka Shadows sevi uzskata par Antikristu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Izlasi šito: CITĀTS(2 Thessalonians 2) 1 Now concerning the coming of our Lord Jesus Christ and our assembling to meet him, we beg you, brethren, 2 not to be quickly shaken in mind or excited, either by spirit or by word, or by letter purporting to be from us, to the effect that the day of the Lord has come. 3 Let no one deceive you in any way; for that day will not come, unless the rebellion comes first, and the man of lawlessness is revealed, the son of perdition, 4 who opposes and exalts himself against every so-called god or object of worship, so that he takes his seat in the temple of God, proclaiming himself to be God. 5 Do you not remember that when I was still with you I told you this? 6 And you know what is restraining him now so that he may be revealed in his time. 7 For the mystery of lawlessness is already at work; only he who now restrains it will do so until he is out of the way. 8 And then the lawless one will be revealed, and the Lord Jesus will slay him with the breath of his mouth and destroy him by his appearing and his coming. 9 The coming of the lawless one by the activity of Satan will be with all power and with pretended signs and wonders, 10 and with all wicked deception for those who are to perish, because they refused to love the truth and so be saved. 11 Therefore God sends upon them a strong delusion, to make them believe what is false, 12 so that all may be condemned who did not believe the truth but had pleasure in unrighteousness. 13 But we are bound to give thanks to God always for you, brethren beloved by the Lord, because God chose you from the beginning to be saved, through sanctification by the Spirit and belief in the truth. 14 To this he called you through our gospel, so that you may obtain the glory of our Lord Jesus Christ. 15 So then, brethren, stand firm and hold to the traditions which you were taught by us, either by word of mouth or by letter. 16 Now may our Lord Jesus Christ himself, and God our Father, who loved us and gave us eternal comfort and good hope through grace, 17 comfort your hearts and establish them in every good work and word. Pateikšu priekšā the lawless one=Antikrists Tātad tu esi Dieva nākšanas vēstnesis? Sātana kalps? Augstā amatā esi sevi ielicis, ja ņemam vērā, ka netici ne vienam, ne otram... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
esmu kristiita un piederu pie luteranjiem , bet neesmu nekada baiga ticiga. pat nezinu-ticu vai neticu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.04 ![]() |
Ui!Mani kaut kur pieskaitiit, buutu pilniigi pagruuti!
Es atbildeesu prieka peec... ka es esmu... KAPEEC NAV VARIANTA ticiigie...? lol.... es buushu kaut kas no austrumiem.. tapee, ka tas man patiik labaak... un es tam ticu! Šo rakstu rediģēja Sindra: 30.06.2005 08:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.05 Kur: away ![]() |
Būtībā, es esmu ateists, bet tāds- ne īsti... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Ticu tam, ka ir kāds spēks, kas mūs vada un uzrauga... Šo rakstu rediģēja DFX: 04.07.2005 13:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.05.05 Kur: Tur kur jūs mani neatradīsiet.... >_< ![]() |
Hi Hi es nepiederu ne pie kadas ticibas. Tapec mani ari tas neinterese. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.06.04 ![]() |
Emm.. Vispāŗ jau "Ateisti" un "Nepieder nekur" ir, principā, viens un tas pats, tā ka nesapratu, kapēc viņi ir izdalīti.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Pats, protams, esmu ateists... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.05 ![]() |
Man interesants šķiet budisms... patīk par to lasīt, bet pati neesmu budiste... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.02.04 ![]() |
CITĀTS "Ateisti" un "Nepieder nekur" ir, principā, viens un tas pats Nu tā nebūs gan - ateisti netic nekam, bet tie, kas nepieder nekur, iespējams tic kaut kādiem pērkoņdieviem un Ūsiņam (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) . Vispār mani saista austrumu reliģijas, tiesa tikai kā dzīves filozofija - daudz kopīga un noderīga. Kā jau iepriekš esmu minējusi - esmu luterānis, tomēr konfesijai un tiem mūžīgajiem kašķiem starp tām nepievēršu uzmanību. Man pietiek ar to, ka esmu kristiete i vsjo. Šo rakstu rediģēja minerwa*: 09.07.2005 12:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.03.05 Kur: Rīga ![]() |
Tā kā agnosticisms netika piedāvāts, nācās vien nobalsot par Deismu. Abi šie man ir vienlīdz labi pieņemami.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.05 Kur: Cūkkārpas gaitenjos meklee Piivzu, lai "pateiktos" par "laipno" sagaidiishanu ![]() |
Esmu pareizticīgā, bet man nav nekādu aizliegumu pret citām reliģijām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.05 Kur: Rīga ![]() |
Es pati esmu luterāne. bet mana mīļākā ticība vienmēr ir bijusi islams !!! Esmu par to interesējusies bisu mūžu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
Es piederu pie katoļiem.Esmu arī kristīts katoļu baznīcā.Un es lepojos ar to ka esmu katolis.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.04 ![]() |
Nu labi... esmu Luterāniete un esmu kristīta Luterāņu baznīcā,un man ir krustmāte,ko neesmu satikusi 5.gadus[?]jā,laikam piecus...bet neuztrauciesties[kurš,šeit vispār uztraucas?]man ir viena cita krustmāte,kas nav uz papīra uzrādīta,bet vienkārši mamma tā izlēma:)!
Uz Baznīcu gāju vēl mazs būdams no kādiem 8-10.gadiņiem.cītīgi lasīju Bērnu Bībeli[iemācījos Tēvareizi,starpcitu...to māku labāk nekā ''ikgada'' krievu valodas alfabēta atstāstīšanu...un zubrīšanu pa jaunu protams...]tad kad visu izlasīju ķēros klāt īstajai Jaunajai Derībai,jo Bērnu Bībelē ir tikai mazas teksta daļinas un gribējās uzzināt ko vairāk...cītīgi braukāju uz kristīgajām luterāņu nometnēm.Tad mamma aprecējās[šķīrusies nu jau]ar cilvēku kurš tic Dievam un viņam bija māsa,kas gāja Ventspils Baptistu baznīcā un es ar tur aizgāju,tad piedalījos Rīgas Baptistu Draudzes vadītajos Dieva sumināšanas un slavināšanas pasākumos Mateja draudzē,tad man uz 11.jubileju uzdāvināja Jauniešu Bībeli.Ticēju ļoti...pat tā,ka varētu spriest,ka man dažs labs skrūvīti ne tur ielics.... Tad kādu dienu nākot no skolas es visu pārdomāju...un izlēmu,ka tomēr jādzīvo bez Dieva...un jāturās kājas,kā pats gribi un vari & māki... Aizliku visas tās lietiņas otrajā plānā!Pārstāju iet uz jauniešu vakariem...uz Baznīcu arī...atradu sev vietu mājās pie TV un kaudzēm labu grāmatu...sāku izzināt citus cilvēkus,viņu dažādos uzskatus, tāpat arī citas Reliģijas. Bet vēl tagad es vēl ikpalaikam atveru Bībeli un lasu tos tekstus. Reliģiju es uzskatu par pieņemamu lietu!Tā dod sava veida tīcību kaut kam,bet ne pašam sev... [man sanāca;pirmais rakstiņš ar smukiem pietruzīmīšiem un visa kā laba!] gracias! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 22:28 |