![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Ar cēlu žestu atveru jaunu pavedienu ar nolūlku ļaut citiem un pashiem sev lasīt mūsu dziļpos pārspriedumus un izjūtas pēc garām pastaigām ar zināmiem kaujas elementiem, pa mežonīgo Ādažu poligonu.
Visā visumā varu teikt, ka bija jautri, kas laikam arī larp'ā ir vissvarīākais. Bija šadas tādas nepilnības(manuprāt nenozīmīgas), bet to vaininieki bija vairāk vai mazāk paši spēlētāji. Visu cieņu Troļļiem, par viņu spēju izpildīt TIK daudz questus. No manas puses pateicība Prizdas dievam Dāsnam par viņu dāsnumu. Ar bijību var skatīties uz apmātie (un nesitiet mani, ja tie kuru frakijas nosaukumu tā īsti zin tikai viņi paši, nav apmātie), no kuriem badijās pat troļļi. Starp citu troļļu un apmātie ar savu klaigāšanu radija lielisku realitātes izjūtu bet tas tā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Par questiem, draņķība tā, ka cieminiekiem nelāgu sakrtību vai vienkarši nevelēšanās dēļ, ar uzdevumiem sanāca tā nelāgi. Katrā ziņā questi bija un, ja vien labi gribēja un akut cik kaut ko spēja, kādu varēja dabūt un pildīt so all respect GM. Atgriežoties pie sākuma tēmas. Bija siltāks nekā bija cerēts, vismaz es nenosalu, paarāk badā arī nemocījos, (ceru ka vismaz troļļi ir kārtiī paēduši). Cilvēki bija gandrīz godīgi ( čētošanās ar hitiem vai burvestībām netika novērota paarāk beiži). Mazliet žēl GM kuri laikam savām kajiņām staigāja tik ilgi līdz varis nevareja pastaigāt. Tātad secinājumi: Bija baigi baigi labi. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Goldberry: 17.10.2004 14:15 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
Daži ieraksti no Dāsna Troļļu Zemes dienasgrāmatas jeb ko dievi domā patiesībā.
Pirmā diena. No rīta. Kā jaunākais Dāsna iemiesojums esmu norīkots darbā kaut kādas tur Troļļu zemēs. Kur pie Dāsna, tādas atrodās? Nekas, gan būs labi. Mani piekomandēja sekot kautkādu lupatainu cieminieku kompānijai, kura dodas uz minēto apvidu. Es tikšu galā. Dāsns tak ir ar mani, jo kā gan es varētu pats sevi pamest? Heh. Gandrīz aizmirsu pierakstīt. Darba vajadzībām man tika piešķirts balts uzsvārcis un viens puslīdz lietojams Dāsna enģelis. Nu, ļoti devīgi. Mazliet vēlāk. Joprojām no rīta. Pēc neilga ceļojuma cauri mežonīgam, gandrīz vai smirdīgam tīrelim esmu ieradies Prizdā, Troļļu zemju Dāsna svētvietā. Vieta izskatās diezgan nožēlojama, tomēr varbūt beidzot būšu ticis vaļa no tām bezgalīgo lūdzēju un nezinīšu rindām. Laiks gan vējains. Jāiekārtojas, jāsakur ugunskurs un tā. Nu jau pa dienu. Kā tad! Sasapņojos. Nepaspēju ne apgriezties, kad pirmais ar diviem zobeniem bruņotais niekkalbis jau klāt. Vai es zinot, kur atrodās ciems? Kāds vēl ciems? Nē es nezinu viss, gudriniek! Vai es tomēr varot parādīt? Ak, kāpēc mans darba līgums paredz to mūžīgo smaidīšanu? Apvidus apzināšanai ir paredzēti dievību enģeļi. Manējais jau tāpat rautin raujas kaut ko pasākt. Piekomandēju viņu mazprātiņam pavadoņos. Lai abi iepazīst pasauli. Ap pusdienlaiku. Viņi ir uzoduši, kur es dzīvoju un nāk uz Prizdu kāšiem vien. Domā, ja es esmu dievs, tad man pilna ķeša ar spēka amuletiem un pemana no gaisa birst? Lika drusku pagaidīt! Paši nemāk blārblār no riebkaat atšķirt, bet vēl grib, lai es viņiem ieročus uzlabojot. Kā parasti esmu neizglītotu idiotu ielenkumā! Kas viņus visus pie manis saista? Galvenais ir smaidīt un piekrītoši māt ar galvu. Tas palīdz gandrīz vienmēr. Pēcpusdiena. Enģelis ir atpakaļ. Stāsta, ka vietējie (kāds pārsteigums!) esot apšaubāmu tipu bars, kuri negribot ne dzirdēt par miera un kārtības dibināšanu, ja šamējā neietilpst visu pārējo, viņuprāt, vēl vairāk apšaubāmo tipu izslaktēšana. Vēl ļaunākas ziņas ir tādas, ka kaut kur ne pārāk tālu ir ieperinājies Mirušo karalis kopā ar saviem pakalpiņiem. Viņš, saprotams, kā parasti grib man visu izbojāt atkal un atkal iesūtot pasaulē arvien tos pašus kre+īnus. Kā gan tādos apstākļos var notikt jebkāda jēgpilnā dabiskā izlase un sugu attīstība, es prasu?! Pirmajā dienā uz vakarpusi. Pie manis ieradās vietējo delegācija ar ziedojumiem. Kautkādi ēdamā pārpalikumi un salauzti ieroči. Piedāvājās ziedot arī vienu vai variākus īpatņus no sava vidus. Iedomājas, ka savā sulā cepts vai saulē žāvēts ciematnieks varēs mani iekārdināt. Nožēlojami! Par ko viņi mani uzskata? Ir tikai viens veids kā pareizi gatavot ciematnieku. Pasniedzams tikai un vienīgi sautēts ar bambusa dzinumiem un saldskābo mērci! Tomēr smaidu un māju ar galvu. Tādas kulinārās aprobežotības priekšā nekas cits neatliek. Krēslas stunda. Ar mana enģeļa un kāda vietējā palīdzību izdevās iegūt Mirušo karaļa spieķi. Lai nu tas piepausis klibo apkārt kā prazdams! Tak viņam vēl paliek kronis un grāmata. Nezinu, ko tas analfabēts tur pieraksta, bet tā ņirgāšanās par dabisko lietu kartību ar mirušo atgriešanu dzīvē vienreiz ir jāizbeidz! Raudzīšu, ko vēl var iesākt. Varbūt vienkārši salauzt viņam abas rokas, piekarināt aiz kājām pie koka un noskalpēt kā izgājušo reizi? Nē, otreiz atkārtots tas vairs nebūs radoši. Nakts. Laikam kļūstu vecs. Apmaldījos meklējot pats savu Prizdu. Kurš cietpauris izvēlējās svētvietas novietojumu nomaļā vietā tīreļa vidū? Nevarēja būt mazliet apdzīvotākā apvidū! Arī ugunskurs tā vietā, lai kā pienākas kurinātos ar blakus nolikto malku bija nodevīgi izdzisis. Tas noteikti būs sapuvušais Mirušo karaļa pirksts! Čučumuiža. Esmu spiests gulēt pats savā svētnīcā. To viņi nekādi nespēj iedomāties, ka dievam varētu gribēties arī kādas telpas, kur vienkārši atpūsties no darba pienākumiem. Ar labu nakti, mīļais Dāsn. Pirmās dienas beigas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 13.07.04 ![]() |
Man būtu jāsāk skaļi un nejauki lamāties par to, ka viens exemplārs mūsu frakciju par tizleņiem ir nosaucis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) , bet vairāk pročus man nevajag, tāpēc turpināšu gaidīt vien nākamo tikšanos reizi, kurā varēšu parādīt, kādi ''tizleņi'' tad mēs ir!!!
Bļāviens, lai šito uzrakstītu, man vajadzēja 15min, jo sāp visas maliņas, kas mani šodien paglāba no tupēšanas skolā un sporta stundas (diez, kā es to krosu noskrietu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) Esmu bijusi šaušalīgi aizmāršīga un neesmu pateikusies vienam cilvēkam. Tam, kas vienīgais pārčāpoja pāri ceļam un no manis atsveicinājās. Ja nemaldos, tad tas bija Dāsns. Vismaz prieks, ka kāds par mani atcerējās (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tagad jāpaklejo pa neta plašumiem un jāmēģina izķemmēt matus, kuri atgādina Trakā Cara frizūru. Šo rakstu rediģēja Gudrā_Kaza: 18.10.2004 08:28 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.08.04 ![]() |
ps kussh, kaadeelj naidoties? Patiesiibaa mums(cieminiekiem) dereetu atvainoties ieceljotaajiem, jo vinji laikam(kaa beigaas sapratu) tieshaam bija atnaakushi tikai peec guljammaisa. Bet no saakuma, kad vinji visi vienaa rindaa bezbailiigi un pashpaarliecinaati naaca mums virsuu ar zobeniem rokaas, mums neapshaubaami radaas iespaids, ka vinji grib karot(piemeeram atriebt trollju sakaavi). Staavot kaujas gataviibaa, sastaajushies vienaa rindaa visi cieminieki un ziemeljnieki, nevareeja neko dzirdeet, ko taa ieceljotaaja centaas mums pateikt(nevineam neienaaca ne praataa, ka vinja kopaa ar visiem karaviiriem atnaaca tikai peec guljammaisa) nu un tad kaada balss iebljaavaas(ps patiesiibaa tas bija Blondais un ciema vadonis abi kopaa) un tai sekoja visi paareejie. Bet lai gan vinji centaas drosmiigi pretoties, tomeer ilgaak par 25 sek neizdziivoja neviens (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet man kaa cieminiekam jaaatziist, ka tas nebija smuki.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Vienmēr Te. ![]() |
CITĀTS(Kraukleenss @ 17.10.2004 16:18) Nu taa ledusskapis ir tukshs, vannaa uudens arii sateceejis taatad jaasecina ka viss bija ok. viniigais, kas man visvairaak nomoka sirdi ir tas ka trenneejoties paspeeju iekraameet Goldberry pa galvu :/ Laikam to sev nekad nespeeshu piedot, nezinu kaa vinja. Bet runaajot par speeli uzskatu ka bija ok, tikai cieminiekiem neveicaas ar to questu pildiishanu, lai gan pats devos dazhos questos tomeer veiksme nebija manaa pusee. Bet kas attiecaas uz iespaidu par TN3 tad jaasaka, ka tas bija neaprakstaami, vinereizeeji, izbaudaami un neatkaartojami jauki. Cerams, ka tas nav peedeejais TN pasaakums, jo man jau tagad pietruukst taas sajuutas, kad tu, staavos 15 cilveeku rindas viduu, nesies bljaudams virsuu 8 liidz naavei paarbaidiitiem nabaga trolljiem. .. un peec tam veel galiigi nevainiigiem laupiitaajiem, jeb kaa vinji pashi deeveeja sevi par miermiiliigajiem ieceljotaajiem. Sorry parveelu citeetu rakstu bet sorrz es shaadu kaujas ainu neatceros un ja taada buutu bijusi es justu liidz nabaga liidz peedeejajam izkautajiem cieminiekiem |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Silvestrs @ 18.10.2004 10:47) Sorry parveelu citeetu rakstu bet sorrz es shaadu kaujas ainu neatceros un ja taada buutu bijusi es justu liidz nabaga liidz peedeejajam izkautajiem cieminiekiem Nu trollji cieminiekus itkaa apkaava tikai 1 reizi atskiriibaa no cieminieku slaktinjiem. Takaa par uzvareetaajiem diezvai vinjus var saukt, pietam, kad apkaava ciematniekus, tad truuka 3 svariigu cieminieku, pats diemzheel arii nebiju klaat :/ Taa aina bija pashaa saakumaa, kad trollji naaca muus itkaa noliidzinaat no zemes virsas, bel tad, kad vinji izsecinaaja, ka esam paaraak stipri un meegjinaaja atkaapties, tad vinjiem tas diemzheel nesanaaca, jo cieminieki no kaujas lauka tik vienakarshi aizbeegt nevienam nejaava. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Jēkabpils ![]() |
Nu tak jams laikam domā kauju par guļammaisu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .Tas ta nu tiešām nebija godīgi, jo 1. mēs nācām ar mieru. 2. mēs bijām mazākumā. Tajā kaujā konkrēti kretinēja cieminieki, jo kad atskanēja cīņas bļāviens visi sāka skriet, bet pāris metrus no mums cieminieki apstājās lai palaistu garām ziemeļniekus kuri arī mūs apvāca. Tikko kāds mūsējais tika nokauts, klāt piegāja riebīgs, smirdīgs cieminieks un paņēma naudu (labi ka es savējo biju labi noslē````).
P.S Mirušo karalis ir *****. Kad pēc augstāk minētās kaujas visi bija veiksmīgi nonākuši mirušo zemē notika "kvestu" pildīšana lai atdzīvotos. Sākumā par labu cīnīšanos tika atbrīvots subito, pēcāk par mīklu minēšanu vēl daži. Kad bija palikuši ~4 cilvēki mirušo karalis prasīja aiziet pēc ūdens lai ātrāk atdzīvotos. Tā nu es eju līdz avotam un pa ceļam pārsteidz troļļi (nesaprotu kā viņi mani redzēja, jo es tak vēl biju miris). Atpakaļceļā konkrēti apbesīts un nobesīts aizvilkos uz mirušo zemi, lai konstotētu ka neviena laupītāja nav. Kā "bonusu" saņēmu 2 cepumus kas katrs atjauno 1 hitpointu (WOW) kurus tūlīt arī notiesāju jo man gribējās būt dzīvam. Bet prikolu es nesaprotu, jo citi ta atdzīvojās tāpat un sanāk, ka es atdzīvojos vienkāši savādāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
SkadY nu visu cienju, bet kas palika aizmuguree es nezinu, bet es metos cik vien aatri vareeju uz priekshu, bet aa, ka speciaali cieminieki palaida pa priekshu ziemeljniekus nu zveerot saku ka neatceros.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
Un tagad dažas idejas par spēles uzlabošanu / izmainīšanu -
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Pirms paša teksta atļaušos izteikt kritiku tiem cilvēkiem, kurus gaidījām, bet kuri nebija gana pieklājīgi, lai pabrīdinātu GMus par savu neierašanos. Es, protams, nesaku, ka kādam būtu obligāti jāierodas, ja viņš ir teicis, ka būšot. Nevienu nevar piespiest piedalīties. Taču no otras puses atsūtīt kaut vai tās pašas dienas sākumā īsziņu ar paskaidrojumu, ka nebūsi, nav nemaz ar tik grūti.
Troļļu Naktis 3: Ras-piz-ģeji atgriežas. Ok, esmu galīgi slims ar temperatūru un taml. simptomiem bagātinājies. Tāpēc tagad man ir lērums laika, ko veltīt rakstīšanai, guļot mājās gultā, tajos intervālos, kad galvas sāpes neuzklūp. Placdarms + Skaists, liels, perfekti piestāvošs TN pasaulei. Es allaž, kad kādu aicināju uz šo pasākumu, teicu: Es tev varu apsolīt tikai vienu lietu konkrēti tur būs ļoti jauki dabasskati, par pārējo nav nekādas garantijas. - Tā kā biju slims, tad diezgan ātri nobesījos staigājot apkārt, un placdarms sāka likties bezgalīgi par lielu. Ar naidu un dusmām vēlos un rāpoju pa troļļu vagām. Taču zinu, ka normālos apstākļos tā nedomātu. Laika apstākļi + Nelija, nebija ļoti, ļoti auksts. Vārdu sakot, mums ļoti paveicās vai arī tas bija Haļavas, Dāsna un, man šķiet, Upesmalas Burvja darbības rezultāts. - Protams, varēja būt siltāks, taču to tik krasi nejuta, ja bija gana kārtīgi satuntuļojies (kā es ar pāris dučiem džemperu apakšā). Vējš aukstais brīžam dzēla, taču no otras puses tas tik stilīgi lika plandīties apmetņiem, ka to var piedot. Spēles ilgums + Šoreiz mums par savā ziņā patīkamu pārsteigumu spēle turpinājās itin knaši arī otrā dienā. Savā ziņā patīkamu no tā viedokļa, ka paši GM bija diezgan paguruši turpināt spēli. Bet tā laikam ir laba zīme, ka PC ir gatavi turpināt tad, kad GM vairs ne tik ļoti. - Laikam jau par īsu, jo, kā secinājām ar vienu trolli, pirmajā dienā cilvēki tikai vēl iejūtas un spiež uz kautiņiem brutāliem, turpretī otrajā dienā ir gatavi uz visvisādām sociāla rakstura padarīšanām, bet tad jau spēle beidzas. GM darbs + Šoreiz bijām gatavojušies vairāk nekā iepriekšējo reizi. Lai arī daudz kas tika darīts pēdējā mirklī, daudz kas arī bija izdarīts pirms tam. Un tas ir labi, jo nozīmē, ka zināms progress ir organizēšanas jomā. - Ja pajautāsit, vai kāds no mums izbaudīja spēli, saņemsit viennozīmīgu atbildi: Nē. Un tas ir slikti, jo mazina kaut kādā mērā vēlmi darboties šajā jomā. Tas liecina, ka bijām tomēr slikti sakārtojuši darbu un nebijām sev nodrošinājuši gana ērtu spēlēšanas un spēles darbināšanas apstākļus. Es uzskatu, ka ideāls variants būtu tad, ja katram GM būtu viens konstants tēls, kuru viņš var visu laiku spēlēt nevis lēkāt no vienas lomas uz otru vai nīkt, pildot administratīva rakstura pienākumus. Arī fakts, ka pārlieku stresojām un diezgan maz ko zinājām par aptuveno cilvēku skaitu un tamlīdzīgām lietām neilgi pirms spēles, liecina, ka mums organizēšanas jomā vēl jāattīstās un jāattīstās. Spēles mehānika Boofedi Lai arī tā arī nevienu lielo kauju neredzēju, šķiet, ka cilvēki bija apmierināti ar lielajām batālijām. Taču te ir viena problēma TN. No vienas puses mīkstinātie ieroči nodrošina ātru dinamisku kauju, taču no otras puses fakts, ka viņi ir mīkstināti cilvēkiem liek atslābt, un padara viņus psiholoģiski ````iskākus. Viņi mazāk baidās no nāves un dažreiz atļaujas ignorēt vai piemirst trāpījumus kaujā (piemērs, kritušā Bezvārža cīņa ar Kūru un pēc tam Krētu. Abiem es, ja nemaldos, iecirtu pa divām reizēm, lai gan patiesībā jau pēc pirmā trāpījuma ar super-puper 4 damage zobinu viņi skaitījās pāršķelti uz pusēm. Varbūt pats biju vainīgs, ka nenovērsos un turpināju cīņu, bet man vienkārši negribējās, pārtraukt to ar dežūrfrāzi: Ērm, draudziņ, tev iekšas tek no vēdera laukā!). Taču visiem jāatceras, ka patiesībā katram neapbruņotajam ir gandrīz vai tikai viens trāpījums, tāpēc vajadzētu ļoti nervozēt un uztraukties. Tas blieziens pa roku ar m-zobenu, tev tikko kā iegrieza tik spēcīgi, ka tu agonijā vārties pa zemi. Tas ir iejušanās jautājums, kuru vajadzētu vēl attīstīt. Dažās spēlēs sauc pretiniekam, kad trāpa, cik no viņa nost, bet tas mums likās nestilīgi. Man bija ideja, ka cilvēkam vajadzētu akcentēt ar kliedzienu vai lādējienu, kad viņam trāpa, kas gan dotu informāciju pretiniekam, gan pašam atgādinātu, ka viņam ir trapīts un viņam kaut kad jāmirst. Taču zinu, ka uz to kaujas laikā un laukā ir pārāk grūti koncentrēties, kā arī cilvēki varētu sajaukt tos ar īstiem sāpju izkliedzieniem un sabīties, ka ir kādam nodarījuši pāri. Šoreiz GMiem galīgi nebija laika taisīt ieročus, tāpēc to atstājām spēlētāju ziņā, taču būtu jauki, ja spēlētāji ar ieklausītos GM izteiktajā pirms tam kritikā par tiem un tos nedaudz uzlabotu (proti nošķītu nost kādu trešdaļu no putupolitēna kārtām tiem zobeniem, kuriem pēc platums sāk līdzināties garumam). Tā kā pašiem mums vēl būs jāpadomā, kā ieteica Jēkabs, par kaut kādu garuma, platuma, smaguma etc. standartu izstrādi. Varbūt. Atdzimšana Mēģinājām cilvēkus aicināt nemirt un baidīties no nāves, ieviešot nāves zemi, kura ir tālu, un tas, ka tu nomirsti nozīmē, ka slikti, nu būs ilgu laiku jāatdzimst. Diemžēl tur atkal pieļāvām vairākas kļūdas. 1.Mirušo zeme bija tālu, bet tā vai nu visu laiku bija tukša vai pārpildīta, kas neļāva ērti tajā operēt ar gariem un tos izkalpināt, un izmantot, kā NPC kvestiem. Kaut kādā mērā cilvēku, kurš 20 min vilcies šurp un ies vēl atpakaļ ir žēl vēl mocīt. Mans ieteikums ir tāds, ka, ja vēl būs mirušo zemes variants, tad labāk, lai tā ir centrāla (kā Prizda) un līdz tai nav tālu jāiet, taču tur paturēti gan tiksiet uz vietas ilgāk. 2.Troļļi bija disbalansīgi. No vienas puses tas it kā ir baigi labi, jo: a.Apziņa, ka šamie ātri atdzimst ir biedējoša. Tev vienmēr var uzbrukt trollis, un tu tiešām nervozē. b.Paši troļļi var spēlēt troļļu stilā bezbailīgi un pašaizliedzīgi Bet kopumā, tā kā šinī gadījumā troļļi bija PC, tas sanāca diezgan negodīgi pret citiem PC, kuriem bija grūtāk. No otras puses neviens, šķiet, nepamēģināja novākt kādu no troļļu altāriem, lai sabojātu un palēlinātu viņu atdzimšanu. Un sākotnēji troļļiem bija paredzēts atdzimt krietni lēnāk, bet, kad mums likās, ka troļļu frakcija būs vismazākā (kā gluži nebija, proti, tā nebija ļoti mazāka par citām), mēs sistēmu vienkāršojām. Massacre (aka Mazsakars) Dažiem patika, daži sūdzējās, ka TN bija pārāk fight based spēle. Pirmkārt, atzīstu, ka bijām diezgan neveiksmīgi ņēmušies ar kvestu realizāciju + tā kā viena frakcija tā arī neieradās, daudz kas izjuka. Otrkārt, daudzi cilvēki TN automātiski asociē TN ar slaktiņa tipa LARP un pat pārlieku nemēģina to spēlēt savādāk (ar lieliskiem izņēmumiem, piem., daudzkārt piesauktais Haļavas priesteris). TN sava veida devīze viennozīmīgi ir total freedom , proti, tu drīksti, ja vēlies novākt to, kura ģīmis vien tev nav iepaticies, jo tāds nu ir brutālais un mežonīgais TN pasaules settings. No otras puses, vai slepkavošana ir vienīgais veids kā pašrealizēt sevi? Treškārt, jau pieminētā troļļu ātrā atdzimšana nedaudz noskaņoja viņus allaž būt gataviem mesties slaktiņos, kas, IMHO, daļēji iedvesmoja vai radīja arī pārējiem iespaidu, ka šajā pasaulē dzīvo tikai pēc likuma: vai nu tu novāc, vai tiksi novākts. Lai gan patiesībā spēles sākumā troļļi nāca ar mieru pie cieminiekiem un arī vēlāk pierādīja sevi kā itin inteliģentas būtnes (laiku pa laikam). Anyway, TN piedalās daudzi, kas pirmo reizi ir LARPā un viņi vēl tikai trenējas tam pieiet kreatīvi un pamatīgi, tā kā es domāju, ka tas viss attīstīsies. Maģijas Kā allaž šķietami otršķirīgas šajā fight bases LARPā. Taču šoreiz vismaz bija vairāk zīmju ko tulkot un spoku, ar kuriem bezmērķīgi mēģināt runāties. Vārdu sakot, te mums vēl ir ļoti daudz ko attīstīt, jo populārākās maģijas bija un palika EEVELSAARG un EEVELEEDUN (par AARENGARM neko nezinu). Bet šķiet, ka pemana gan ir laba fīča. Nauda un tirgošanās Pārāk maz mēs GM bijām un pārāk bijām nesaorganizējušies ar wanna be DMiem, lai gana ērti un viegli izveidotu kaut kādu tirgošanās ģildi vai vienkārši tirgoņu bariņu. Kaut ko tur mēģinājām tirgoties. Kā nu sanāca, tā nu sanāca. Bet, manuprāt, tas tomēr bija labāk kā TN2 vājprātīgā puurgaala stiepšana un slēpšana. Vai arī tomēr nē? Par to jums spriest labāk. Uzvarējušie un zaudējušie LARPā var tikai vienā veidā uzvarēt, proti, interesanti pavadot laiku, kaut vai tu visu laiku tiec sakauts kaujās, neatmini maģiskās mīklas un neizpildi kvestus. Tu tomēr esi uzvarējis. Es to vienkārši tā pieminu, jo atcerējos, kā SLS4 kalējs sarunāja ar Soirvaktu, ka tagad paņems no viņa visus dzintarus (pēc lībiešu nometnes iznešanas), lai pierādītu, ka ir uzvarējis, lai gan man nešķita, ka kāda no nometnēm īpaši būtu uzvarējusi. Tāpat arī TN nokaujot 20 cilvēkus un iznesot visas frakcijas, varbūt ir metode, kā uzvarēt. Bet vai tā pati labākā, es neesmu drošs. Labi, pagaidām man pietiks rakstīt. Pēcāk vēl ko iemetīšu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.04 Kur: zupas šķīvī ![]() |
manas pardomas par tolu naksu rasem
troli laipni un jauki vietejie tikai mazliet agresivi cieminieki sausaligi un briesmigi 100reizes sliktaki par troliem ziemelnieki+apmatie 100 reizes sliktaki par cieminiekiem slepkavas un manijaki iecelotaji laipni un jauki NEITRALI tikai neitrali ps es esmu tas kurs palidzeja dasnam nospert miroso tetina zizli kamaz (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) ieliec to kvestu atsifrejumu man briesmigi gribas zinat kas bija taja karte ko tu man iedevi pie dasna ar cienu puselfu samanis-laupitajs denvalds lai dasns un lumis ir ar jums |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
>> Andza Aardh
Interesanti. Man ir nedaudz cits viedoklis attiecībā uz TN3. >> tupenis Nu taa, peec idejas pirmais solis tev bijs iztulkot uzrakstus un atklaat vaardu "bagātības" ar bultinju. Tad vajadzēja pamanīt lokāciju "Prizde", peec tam ieveerot, ka kartei ir lociijuma vieta un ja loka to peec shiis rievas, un taa lai stuuris sakristu ar iipashi atziimeetu L ziimiiti, tad bulta pie uzraksta "bagātības" norādīs uz vietu, kur aprakta laupītāja nauda. Varēja ievērot, ka tas ir pakalns netālu no prizdes, vairaak uz ciem/Gaajas pusi. Ja tur dotos, vareetu pamaniit no koka sprunguljiem veidotu liidziigu simboliku kaa kartee pretii bultinjai - apliiti un vienu koku garaaku shkjeersaam. Ja tur mees tagad raktu, atrastu naudu un veestuli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Priekšvārds
Pirms paša teksta, atļaušos pakomentēt turpmāk un iepriekš varbūt rakstīto. Sāksim ar to, ka es atzīšu, ka TN3 laikam izdevās. Tas var izklausīties pašapmierināti no GMa mutes, bet man ir visai nopietns pamats šadam izteikumam. Atšķirībā no iepriekšējās reizes,
Pēc tam es gribētu ne gluži izteikt pateicību, bet...savā ziņā pateikties tiem, kas neieradās. Nezinu kā pārējiem GM, bet mani diezgan nopietni uztrauca ~50 cilvēku pūļa kontrole un, ja būtu ieradušies vēl vairāk cilvēku, es justos vēl nervozāks. Vēl es gribētu tiem, kas neieradās pateikt, ka viņi ir ietekmējuši spēli un izsaukuši izmaiņas, iespējams pat ļoti būtiskas. TroļļuNaktis ir LARPs, uz kuru pat neierodoties jūs atstājat savu iespaidu. Un tas ir nopietns paziņojums, jo ir pilnīgi skaidrs, ka turpmāko TroļļuMežu, Ziemeļzemes un TroļļuValsts likteni šajā spēlē varēja ietekmēt pat viens vienīgs cilvēks vienā vai citā pusē. Un galu galā es gribēju nedaudz palamāties uz tiem, kas neatbrauca, jo, lai gan, protams, mēs rēķinājāmies, ka 60% neatbrauks [~tā arī bija], tomēr nelāgā kārtā neatbraukšana nojauca veselu rindu kvestu un krietni paplucināja kādas frakcijas - apmāto un arī cieminieku - dzīvi. Bet par to sīkāk tālāk. Morāle: labāk dodiet ziņu kaut pēdējā mirklī [bet PIRMS spēles sākuma], ka nebūsiet. Jums jārēķinās, ka LARPs tiek gatavots mēnešiem un diezgan rūpīgi tāpēc neparedzēta un nebrīdināta neierašanās spēj nodarīt lielu kaitējumu pārējiem spēlētājiem. Un, galu galā - lai Jūs nemulsina nosaukums. Tas ir pilnīgi oficiāls un nebūt nav ņirgāšanās. Palasiet kādreiz troļļu nakšu maģiskos vārdus, piem, Blangtrool un Jūs noteikti atpazīsiet lingvistiskās iezīmes. r.az````eji patiesībā ir netulkojams termins, to parasti izjūt nevis iztulko vai izprot, burtiskā tulkojumā no valodas, kuru izmanto Troļļu Mežos, tas varētu apzīmēt personas, kas izraujas no apkārtējās masas ar kaut kādām specifiskām un bieži vien ironiski nekaunīgām iezīmēm. Saku godīgi - pirms spēles nebija skaidrs, kas būs titula r.az````eji īpašnieki, taču ir diezgan acīmredzams, ka tie ir troļļi. Un Dāsns. (Palasiet viņa dienasgrāmatu un sapratīsiet, ko es domāju.) Tātad, burtiskā tulkojumā uz moderno latviešu valodu spēles nosaukums ir - Troļļu Naktis 3: Troļļi un Dāsns atgriežas kas, manuprāt, ir diezgan precīzi. Vivat! Troļļu Naktis 3: R.A.Z.P.I.Z.D.J.E.J.I atgriežas Es jūtos vesels un nedaudz kreiss, man galīgi nav laika apcerējumiem ko veltīt, tamdēļ būšu lakonisks. Placdarms + Bija. Un nesanāca nepatikšanas ar apkārtējiem saimniekiem vai ugunsdzēsējiem/mežiniekiem, sēņotāji izdzīvoja un dažādība bija.[visādi citādi piekrītu Andzam] - Bija pārāk liels. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) To gan es neskaitu par trūkumu, tb, tādu trūkumu, ar kuru ir jācīnās. Tas nav bags, tā ir fīča. Gribat to vai ne, bet TN - tā ir kilometriem gara staigāšana, mocības, neērtība, problēmas un tā tas ir paredzēts spēles pamat-fundamentā. Un tur nekas nemainīsies. Laika apstākļi + Nu, manuprāt, bija ideāli - īsi pirms spēles pārgāja lielais aukstums un uzreiz pēc spēles [burtiski aizbraucot] tikai sāka līt lietus. Nebija odu, nebija karsti. Teltīs gulēt, imho varēja ļoti labi. Bija atbilstoši settingam nomācies laiks un padrūms vējš ik pa laikam pluinīja kāda apmetni, bet tomēr nekodās cauri [pēc manas pieredzes, vismaz]. - Šad tad uzkrita doma, ka ir tomēr diezgan pavēsi vai auses salst. Gribās cepures vai cimdu. Spēles ilgums + Mēs aizvadījām pilnvērtīgu vienas dienas sesiju [sākot pirmās dienas ~ 12os un beidzot nākamās dienas ~ 12os, izlaižot nakti]. Šis tas paguva notikt arī kvestiskā ziņā, spēlētāji paguva iespēlēties. - Uz beigām radās iespaids, ka bik laika pietrūka. Vismaz priekš virknes kvestu noteikti pietrūka laika. Nācās pārlaist nakti poligonā - attiecīgi bija jārēķinās ar cilvēkiem, kas vietu tomēr ideāli nepārzina un vēl šo un to uztraucošu. GM darbs + Labāks nekā TN2. Tas atkal ir augstprātīgs un patmīlīgs izteikums, bet, manuprāt, šoreiz GM [es runāju te tikai par sevi] paveica nedaudz vairāk PC un spēles labā kā iepriekšējo reizi. - Muļķīgas un muļķīgi neizlabotas kļūdas. Piemēram, nosēdināt Mirušo zemē divus GM un ne brīdi nenomainīt, kamēr pārējie divi rikšo apkārt izklaidējoties un reizē nogurstot. Ja būtu pārmaiņus dežūras Mirušo zemē, tad, man šķiet, vairāk (kā 1) GMu būtu izbaudījuši spēli. Rūgtā mācība ar kvestiem. LARPos kvestam jābūt tik triviālam, cik iespējams, vislabākais ir pateikt skaidri un gaiši, kas jādara. Vienkāršas lietas pārvēršas sarežģītās korelācijās automātiski - tā ir LARPu iezīme. Padoms visiem LARPu rīkotājiem - nepieļaujiet šo mūsu kļūdu, dodiet larpistiem diablo stila kvestus "fetch me" vai "kill for me" un spēlētāji paši to lietu padarīs vienkārši neiedomājami sarežģītu. Spēles mehānika Boofedi Andza visu pateica, principā tās ir arī manas domas vairāk vai mazāk. Atdzimšana Atdzimšanas vietas pārvietošana uz Prizdi šķiet ļoti loģiska, pareiza un brīnums, ka tā jau netika darīts. Laikam vaina jāuzveļ tam cilvēkam, kas pateica, ka "te būs Mirušo Zeme, ejam tālāk".Tobiš man. Visādi citādi atdzimšanas process konceptuāli un, jāsaka, ja neskaita staigāšanu, arī tehniski ir OK. Domāju, spēlētāji, nekas būtiski nemainīsies (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Par troļļiem daļēji tikai piekrītu. Jā, troļļi bija "overpowered", bet
Massacre aka Mazsakars Principā, visi forumos un citur vairāk vai mazāk ir vilkuši uz to, ka "TN ir action". Nu, tad teiksim tā - TN arī ir action. Un būs action, lai ko tas arī nenozīmētu. Kas tad tik slikts tajā action? Sižeta trulums? (tā bija?) Kvestu tupums? (tā bija?) Personāžu vienveidība, pelēcība? (tā bija?) Totāla gaļa? (vai bija kāds, kurš negribēja totālu gaļu, bet bija spiests griezt pa labi pa kreisi? Bija? Protams, ka bija, tas bija retorisks jautājums. Bet, viens moments - TN mēs jums nesolam LARPu ar sociālu interaktivitāti, nop, mēs solam censties jūs iemest TN setingā. Un tas ir viss. Troļļu Meži ir nāvīgi bīstami un troļļi ir īsteni slepkavas, mošķi un apkārt ir nodevība vai uz stūra un zobenu cilināt ir ērtākais veids, kā to risināt. Ērtākais, bet ne vienīgais. labs piemērs, visu cieņu, ir Miķelis, kuram pilnībā gan netika viņa kvests [atkal neierašanās dēļ], bet kurš visai veiksmīgi centās izdzīvot neesot hack`n`slesheris. Es ceru, ka jūs tagad saprotat TN nostādni - mēs [cenšamies] do[t]dam brīvību. Ja jūs brīvību saskatāt zobinā - lieliski, bet šaubos vai ir vērts sūdzēties par gaļu, ja nekas nav darīts ne-gaļas labā. Tiesa, gan, uzreiz piebilde. Šis ir ideālais variants, realitātē bija problēmas dažu frakciju pārstāvjiem īstenot savu ne-gaļu. Nu, tur neko nevar padarīt, ne visu GMi var paredzēt, līdz ar to, apmātajiem nobruka vesela daļa spēles. Tamdēļ iesaku pirms spēles rūpīgi izdomāt savu leģendu un izvēlēties frakciju, lai zinātu, kas tevi sagaida pēc spēles sākšanās.) Katrā ziņā TN nostādne nemainās - TN pasaule ir vardarbīga, bīstama, bet ikviens GM tikai priecāsies un centīsies palīdzēt ikvienam pacifistam. Tikai tas nav viegls ceļš. Maģijas NB! Tas nav oficiāli, tas ir tikai mans viedoklis. Domāju, ka visticamāk notiks maģiju diferencēšana troļļu un cilvēku skolās, EEVELEEDUN, EEVELSAARG droši vien troļļiem tiks atņemtas [tā vietā izsniedzot vismaz citas divas]. EEVELSAARG visdrīzākais nevarēs lietot kopā ar EEVELEEDUN, un, acīmredzot, šamaņa klātbūtne EEVELEEDUN, EEVELSAARG efektam būs nepieciešama; pašu amuletu skaits [EEVEL-..] samazināsies un tie būs krietni vien retāki. EEVELSAIL tiks aizvākts, bet EEVELGUUN - laikam paliks. AARENGARM - nemainiisies, arī NEOKULUMPAATRUM paliks neskarts. Rūpīgāk tiks piestrādāts pie BLAARBLAAR efektivitātes, kā arī ŠUUŠBLAAR amuletu skaita. Turpināsies maģiju attālināšana no kaujām. Man nepatika neskaitāmie zobini ar lentītēm, personīgi es labprāt paliktu pie maksimums -2 zobena. Ak jā, lielāks uzsvars tiks likts uz lāstiem un noteikti paŗādīsies lāsts -1 -2 bruņām. Un RINKUSAARG tiks nedaudz apstrādāts, bet visnotaļdroši attīstīts. Nauda un tirgošanās Naudai nozīme bija neliela, bet nu tas ir OK jo pirmo reizi ieviesta. Domāju, ka tālāk tikai uzlabosies. Tirgotāji vismaz 1-2 ciemā pabija, šķiet, ka mērķis ir tirgotāji, kas klejo pa visiem ciemiem. Mantas bija ko pārdot, bet...ē..atkal nauda:). Nu tur vienkārši nepieciešama evolūcija, virziens imho ir pareizais. Uzvarējušie un zaudējušie Nu, vispār, ja godīgi, TN vienmēr būs uzvarētāju un zaudētāju saraksts, uzvarētāji un zaudētāji. Būs lūzari un ne tik. Sāksim ar to, ka tā ir spēle, tamdēļ muļķīgi būtu saskumt, ja neesi uzvarējis, otrkārt, uzvara vai zaudējums ir vairāk kā iznākums nevis vērtējums. Neviens nesaka, ka kāda frakcija ir ````, ja viņi ir zaudējuši. Nop, vienkārši tāda izvērtās sižeta līnija un vienmēr ir gan zaudētāji, gan uzvarētāji. Domāju, ka esam pietiekoši pieauguši un TN setings - pietiekami veselīgs, lai nebūtu jāslīgst pārgudrās klišejās aka "visi uzvarēja", "galvenais ir draudzība" etc., tas taču ir skaidrāks par skaidru. Nopietni ņemt šādu uzvaru vai zaudējumu var tikai psihiski nestabili cilvēki, bet tādi, ja godīgi, pēc nolikuma ir aizliegti spēlē. Sou, godājamie cieminieki, jūs esat totāli ```` jo pakāsāt:). Nu labi, vispār jau nav vēl skaidrs, kas pakāsa, bet anyways, ir zaudētāji un ir uzvarētāji un tādi vienmēr būs. Plus, statistika - cik kurš ko ir novācis pilnīgi nav no svara. Svarīgākais, kas ir panākts.. Ja nemaldos, troļļi atstāja Dāsnam pozitīvāku iespaidu nekā cieminieki, kas ir grandiozs pluss troļļu labā. Un to viņi paveica ne-vardarbīgi. Tāda ir tā sistēma. Jebkurā gadījumā, paliekam pie tā, ka pēc TN ir zaudētāji un uzvarētāji. Hehe. Lūzari. PS: Martina ideja par aizsietām mutēm ir nudie jauka. Pārējās ir vairāk vai mazāk pašsaprotamas un pelni GMiem[runāju par sevi] uz galvas. Šo rakstu rediģēja Kamazs: 18.10.2004 16:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.06.04 ![]() |
huh!!! visbeidzot izurbos cauri daudzajiem komentaariem (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
respect visiem riikotaajiem tas tik trieshaam bij baisi lapi, veel lapaak kaa pagajusho reizi, jo tagad tik tieshaam bij iespeejams izdziivot arii bez baisaas slakteeshanas un killoshanas, izmantojot miera liigumus utt. Vieniigais miinuss kaa jau ieprieksh mineec, arii man likaas, ka laika bija bikinj par maz, tad kad biju daudzmaz izplaanojusi taalaako riciibu "nu tik es vinjus visus...!!" (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) tad pakliida baumas, ka speele jau beigusies. atshkjiriibaa no paareejiem man baisi ieaptikaas ideja, ka ciemaa muus ar daargo maasheli Noiru nevienc taa iisti negaida un attiexme ir negatiiva, tas bij taac kaa pamudinaajums iet pasaulee laimi mekleet, klainjot apkaart ar visaam pareejaam raseem..tas padarija dziivi daudz interesantaku (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) beigaas likaaas, ka vieniigie no kuriem taa iisti placdarmaa ir jaabaidaas bij muusu pashu cieminieki, jo tie muus abas vainoja ciema neaizstaaveeshanaa, no shamanja biju aiznjeemusies (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) zobinu un maazhele Noira bij dazhu lapu cieminieku nosaukusi par Vīrinju ar mazo galvu un veel izraadijusi visaadas simpaatiju paziimes ;D vieniiigais zheel, ka droshi vien taa lainjojot shurpu turpu esam palaidushas garaam daudzus bezgala jautrus skatus, bet visu cienju Kamazam par "Kviecoshaa spoka" teelu!!! tas tik bij kaut kas!!!!!!!! PS bij gan gruuti tikt paari faktam, ka uz speeli atbraucu kaa viena no miermiiligaakajaam pacifisteem, bet pie pirmaas izdeviibas shamie uzvilka man uz pieres kareiviigi saartu rimbuli un paarveerta par asinskaaru vampiiru! viela paardomaam, bet neko lapaaku pat nespeeju iedomaaties, pietruuka tikai laika to visu taa iisti izspeeleet ;( |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Vienmēr Te. ![]() |
Cieminieku un apmāto, ziemeļnieku aliance starp citu palūdz mums atbruņoties pirms uzbruka (runāju par kauju kurā ieceļotāji tika pilnībā izkauti) . un tad kad abi 2 sūtņi bija nosisti. tad atlikušajos iestājās tāds kā apmulsums. Īsto mirkli notrāpījuši ziemeļnieki mūsējos vienkārši ouverranoja.
Ja cīnītos visi laupītāji pret visiem cieminiekiem viss beigtos stipri bišku savādāk, jo mums bija vairāki ļoti labi cīnītāji un toties vairākiem bija vairogi. CITĀTS(SkadY) . Tad nu mēs tā stāvējām kamēr 2 no mums neizgāja aprunāties. Pretinieki lika nomest ieročus un nākt tuvāk. Un tad CHAAAAARRRGE iesaucās kāda balss (krīt aizdomas uz Trako caru ) un visi cieminieki/ziemeļnieki (kur cieminieki tēloja piena puikas (kas patiesībā arī bija)) metās uzbrukumā. Daži laupītāji varonīgi metās virsū pūlim lai momentā tiktu nogiezti, daži bezcerīgi muka lai glābtu savu ādu. Kopš šī pavērsiena priekštats par ziemeļniekiem (tie bija galveno nodevēji) stipri sabojājās. CITĀTS(Kraukleenss) nevineam neienaaca ne praataa, ka vinja kopaa ar visiem karaviiriem atnaaca tikai peec guljammaisa Jūs to nevarējāt nezināt, mēs 2 iznācām priekšā ar uz zemes nosviestiem ieročiem un skaļā balsī runājām ar jums. Bet tik un tā visu cieņu Kraukleenam kurš varbūt tik tiešām neievēroja par ko iet runa. Un liela pateicība troļļiem kuri izrādijās par visgodprātīgāko frakciju (ja neskaita sīkas sadursmes ar troļļiem un atsevišķus godprātīgākus indivīdus cieminieku vidū) Šo rakstu rediģēja Silvestrs: 18.10.2004 17:33 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.04 ![]() |
Hmmm, vispaar gaidiiju, ka Aivvs uzrakstiis kaa vis izskatiijaas no Trollu redzes viedoklla, bet nevaru sagaidiit.
1. diena. 8 Trolli dodas uz savu apmetnes vietu, kas tiek ieriikota aptuveni 2,5m no TN2 Trollu apmetnes vietas. Mieriigi iekaartojas uzslien savas attiistiitaas buudas, paeed, protams nosleepj visu paartiku. Pie Trolliem ierodas Trollu lielais ssamanis un paveesta, ka redz Ziemellu zemes tiessaam taisaas ieviesties ssinii reggionaa un protams tas buutu jaaptur. Taatad pirmkaart Trolliem buutu atkal jaanostiprina savas poziicijas sseit, novietojot strateeggiski svariigaas vietaas toteem stabus (Trollu atdziivinaassanaas mehaanisms) un tad jaaizpilda 7 uzdevumi, kas briesmiigi kaitees ziemellzemeem. Taa nu Trolli dodas paarluukot savas bijussaas zemes, un izvietot toteem stabus. Trolli pamana apseesto tukssu apseesto apmetni, kuru protams izlaupa un pie taas novieto toteem stabu. Par miera sleegssanu ar ziemellu iecellotaajiem un laupiitaajiem nekaa nezinu, jo nevienaa reizee nebiju klaat. Nu pirmais konflikts ar cieminiekiem pie kuriem passlaik viesojas apseestie (Kas tiiri fiziska speeka zinnaa bija nu pilniigi izruleejossi, vismaz saakumaa, jo bija smagi brunnoti un ciiniijaas arii visai neslikti), nu tagad Trollu ssamanis grib sleegt mieru arii ar cieminiekiem pret ziemellniekiem, kas peec Trollu saakotneejaam domaam vareeja buut apseestie, spriezzot peec apbrunnojuma, bet ssie neko. Nu labi Trolli ies prom, bet tad Trakais Cars ar fraazi "Sadodam vinniem, nellausim taccu aiziet", un kaa man izklausiijaas pats arii atbildeeja, nonesa Trollus. Nu ko 200m no ciema Trolli atdzima pie toteem staba. Dalla devaas ar daasnu parunaat un noziedot ssiem vienu salaustu zobinu un kur Trollu lielais ssamanis paveestiija ko vairaak par 7 uzdevumiem, bet otri sleegt alianci ar iecellotaajiem. Nu ko redzeedami, ka apseestie pamet ciemu un atkal pilniigi apvienojussi savus speekus Trolli devaas ciemam uzbrukumaa. Kaut kaadaa mistiskaa veidaa Trolliem pat izdevaas pielaviities ciemam gana tuvu un paarsteigt to nesagatavotu, laikam jau pusdienu deell. Nu ko lai saka ciems izmira, un trolli vispaar arii, palika tikai viens trollis kuram veiksmes deel paveicaas izdziivot starp milziigo liikku baru, kuriem ssis veel ciitiigi izdariija kontrolduurienus. Nu un kameer trollis prieciigi no liikkiem savaaca naudu priecaadamies, ka taa tiks vinnam vienam, ciemaa atgriezaas ciema ssamanis un veikli pielaviijies sso noduura. Trolli atdzimst 200m no ciema un tagad atgriezzas. Lieki teikt, ka ssamanis beeg. Lieki teikt ka dazzi trolli 3km ssim dzenas pakall, laikam liidz prizdai. Tikmeer paareejie uzgaajussi dazzas cieminieku paartikas sleeptuves mielojas. Trolli dallu cieminieku zobenu un paartikas ziedo daasnam. IIsti neatceros kaa darbiiba attiistiijaas taalaak, bet apvienotaa Trollu un iecellotaaju\laupiitaaju aliance pustumsaa smagaa kaujaa, ar lieliem zaudeejumiem pieveic apseestos. Ak jaa Trolli satiek apmaldiijussos Daasnu. Pa nakti trollus aptur no vardarbiibas, jo ssiem vieniigajiem nav jaaiet uz mirusso zemi. Par trolli tiek paarveersta iecellotaaju meitene. Pie trolliem pa nakti atbeeg guleet abas ciema sievietes. Pie trolliem pa nakti paliek un otraa riitaa tiek paarveersta par trolli laikam apseesto meitene? Jebkuraa gadiijumaa meitennu viduu trolli ir diezgan populaari. 2. diena Vairs iipassi liela karadarbiiba nenotiek. Viens trollu barinnss pilda kvestus un laikam jau to darot pamanaas nogalinaat visu kas gadaas vinnu cellaa. Otrs barinnss pamanaas piebeigt pirmaa barinna aizsaakto grozgalvi un nes taa grozu pie daasna peetiit. Trollu izpildiitie kvesti. 1)Atgriezt mirussaa karalla nozagto zizli 2)Sagaadaat mirussajam karalim mironnus 3)Piebeigt grozgalvi 4)Interesants kvests par trollu skalpu atguussanu, kuru laikam uz to momentu nemaz tik daudz nebija nonnemti taa kaa nebiju pie kvestu pildiitaaju barinna, tad nezinu kas tur veel notikaas. 7 uzdevumi: 1)trolli bllaujot dezina purgaalu. 2)trolli bllaujot upuree cilveeku, kurss to dara labpraatiigi 3)trolli bllaujot veic rituaalu ar izlikto pemanu PS: Ak jaa izsaku lielu ciennu Daasnam un vinna autentiskajiem cepuminniem. Šo rakstu rediģēja Lord Fish: 18.10.2004 18:06 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Nu Skady piedod, ka taa sanaaca. Kameer tu gaaji peec uudens, man piezvaniija Kamazs un teica, lai laizjot visus valjaa, jo troljiem vairs nav ko sist.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Jēkabpils ![]() |
Jā - par to mirušo zemi tiesa - sanāk tā ka mirušo zeme ir vistālākais iespējamais punkts no Laupītāju nometnes. Tipa placdrams ir taisnstūrveida un ja tā virsotnes nosauc A;B;C;D tad ciems vareetu buut A un mirusho zeme C.
Nespēju iebraukt kapēc nevar karot naktī. Svivēn tas tik tāds prikols (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Nejau nopietni. Šo rakstu rediģēja SkadY: 18.10.2004 20:31 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.06.04 ![]() |
yup es arii nesaprotu kaapeec nevareeja karot naktii?un ja kas trolliem visaar bija viegli atdziivoties bet paareejiem jaavelkas tik taalu man paveicaas ka nospraagu tikai 1 reizi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Nu, tjip, lai cilveeki tur tumsaa paarlieku nepazuud un nenomaldaas, labaak naktiis uzmaniigaakiem buut. Taa jau nabaga Kamazs nostresojaas (es kaut kaads pavisam pof1fistisks palicis jau biju), ka tik kaads nav kaut kur ieveelies vai pakliidis.
Un Mirusho valstiiba nebija iisti gatava nakts mainjai. Tad vajadzeetu veel vienu paari mirusho valdnieku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Visi turpina runāt par apsēstajiem, ziemeļniekiem, laupītājiem un ieceļotājiem, kad patiesībā ziemeļnieki neeksistēja (par tādiem daudzi uzskatīja apsēstos), bet laupītāji (ja tādi bija) un ieceļotāji bija viens un tas pats.
Daži te slavēja troļļu godaprātu... tur jau zirgam jāsmejas. Ciematnieki piekāsa un apsita ieceļotājus daļēji aiz pārpratuma, daļēji dēļ apsēstajiem, bet troļļu nodevība pēc tam, kad ciemata vadonis godīgā duelī (nevis divkaujā troļļu stilā) pieveica troļļu cīnītāju bija nepārprotama. es jau nesaku, ka mēs būtu ļāvuši viņiem aiziet, bet.... Spēle naktī....````````hujbesīārā - kāda velna pēc es to stulbo lapu stiepu? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Man patika kautiņi, taču tomēr žēl, ka no LARPG palika tikai LAG. Jau paguvu apņemties nākamreiz(ja tāda būs) izgudrot sev kādu interesantu lomu, kurā arī dzīvot (tāpat apņēmos arī pēc TN2). Ak jā - man vēl ir par kaut ko jāatzīstas. Es visiem (izņemot mirušo karali) stāstīju, ka mani sauc Erno un esmu Tuomasa dēls (man po, ka visiem par to bija po), kaut patiesībā biju Harolds, Svena dēls un >10 gadus biju pavadījis laupot. Šī identitātes slēpšana gan bija absolūti bezjēdzīga dēļ ziemeļnieku trūkuma (dzirdēju, ka šamiem būšot saraksts ar meklētajiem noziedziniekiem). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 00:42 |