![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Balstoties uz šīs aptaujas novecošanu un to, ka beidzot tad ir iznākušas visas septiņas gramatas par Hariju Poteru, tika izveidota šī aptauja.
Kura tad no VISĀM septiņām grāmatām ir pati labākā, lieliskākā un dižākā grāmata par Hariju Poteru? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Šo rakstu rediģēja Elony: 09.02.2008 10:49 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.08 ![]() |
filozofu akmens - the best! kā nekā pirmā gramata un pirmā iepazišanās ar Hariju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) laikam tā vispār ir pirmā gramata ko ta pa īstam no vaka līdz vākam izlasīju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.04.08 ![]() |
Azkabanas gūsteknis, jo tā pēc manām domām bija interesantākā no visam grāmatām ,un atpratotāji man likas vel briesmīgāki pat par voldemortu.
Šo rakstu rediģēja fithelion: 23.10.2008 17:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Pirmā. Tā ir pārējo grāmatu pamats un sirds. Jāatzīst, tieši no šīs grāmatas staro vislielākā burvība. Pārējās - tās ir spraigākas, notikumiem bagātākas un pat interesantākas, tomēr pirmā ir vislabākā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
noteikti - Uguns Biķeris!
šī bija taa graamata kur no 1.,2.,3. graamatas harijs jau vairs nedziivoo mazu beernu pasaulee,graamata vairs nav iisti pasaka,bet gan kaut kas liidziigs šausmenei! Voldemorts atdzimst, un harijs saprot ka vinjam vinjs jaauzvar lai tur vai kas! Šo rakstu rediģēja anninja: 15.11.2008 20:53 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.08 ![]() |
Topa man nav, bet varu pateikt, ka visvairāk nepatika Uguns biķeris. Kāpēc? Tāpēc, ka tā no līdz tam iznākušajām grāmatām likās visnesakarīgākā. Es kaut kā nevarēju iebraukt tajā visā, kas tur notiek, lai arī izlasīju 3 dienās un ar lielu interesi, taču pēc tam bija sajūta, ka neko īsti nesapratu..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Azkabanas gūsteknis. Pēdējās likās tādas rakstīšanas pēc. Un pirmās... nebija tik interesantas. Tāpēc arī Azkabanas gūsteknis. Vislabākā, ko izlasīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Pirmā grāmata tiešām bija kaut kas jauns un maģisks! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Bet būtībā mana mīļākā grāmata ir un paliek 3. daļa HP. Pēdējās graamatas izlasiišana man to ļauj apzināties labaak kaa jebkad. Pēdeejaa graamata nemaz nav Harijs Poters. Tas ir vnk nobeigums. Beigas. Šlosen un punkts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
nobalsoju par Jauktasiņu Princi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
bet uzskatu, ka arī Fēniska Ordenis un Nāves Dāvesti ir šausmīgi labas un interesantas. Fēniksa Ordenis patīk, jo Harijs tāds dumpiniecisks. patīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) un vēl tās šausmas un neziņa.. fooorši. bet Nāves Dāvesti.. nu.. kā nekā pēdējā grāmata, tiek atklāti iepriekš neatklātie noslēpumi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Laikam esmu pretrunīga, jo nobalsoju par Fēniksa ordeni, bet tai pat laikā uzskatu, ka vislabākā ir pirmā Harija Potera grāmata, jo ar to galu galā sākās visa mana lasīšana.
Šo rakstu rediģēja Elony: 14.12.2008 14:30
Rediģēšanas iemesls: Runāt tikai par tēmu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.08 Kur: vējā ![]() |
1. Nāves Dāvesti. Beidzamā grāmata, kurā var dabūt atrisinājumu/izskaidrojumu visam un to vēl neesmu izlasījusi.
2. Azkabanas gūsteknis. Harijs beidzot sāk noskaidrot kaut ko par saviem vecākiem un iepazīstas ar Mr. Bleku + vispār šī grāmata bija patīkami noslēpumaina un interesanta. 3. Jauktasiņu princis. Drūma, nopietna, spraiga.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.02.09 ![]() |
Noslēpumu kambaris.
1. grāmata protams bija laba, bet ar to viss tikai sākās. Lasot šo HP pasaule jau tiek izprasta vairāk un 'dziļāk', respektīvi, kļūst arī interesantāk. Saturiski labākā, šķiet, ir pēdējā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.09 ![]() |
nu man vislabāk patika Fēniksa ordenis, jo pirmo reizi mūžā grāmatas iespaidā raudāju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
otrajā vietā ir Jaukasiņu princis un Nāves Dāvesti, kā arī Azkabanas Gusteknis, bet par pārējām gan man grūtāk spriest - vienlīdz labas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.01.09 Kur: My Empire of Dirt ![]() |
Es nobalsoju par Jauktasiņu Princi, jo tā man šķita visinteresantākā daļa no visām. Arī tāpēc, ka Dumidors nomira.
2. vietu dotu Azkabanas gūsteknim, bet 3. Uguns Biķerim. Par Nāves Dāvestiem runājot - manuprāt, visgarlaicīgākā un neinteresantākā no visām Harija Potera grāmatām, arī drusku par salkanu + nu nevajadzēja autorei Voldemortu un nāvēžus par tādiem stulbeņiem beigās pataisīt, nu nevajadzēja. Es saprotu, ka visi vēlējās labas beigas, bet tās Harija veiksmes man jau bija līdz kaklam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.07 ![]() |
"Jauktassiņu princis", nu jā tā bija vissinteresantākā un arī "Nāvest dāvest" jo tā bija pēdējā grāmata
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.09 Kur: Under your bed ![]() |
Man patīk pirmās četras grāmatas. Tās lasot, kļuvu atkarīga no Harija Potera. Par laimi, tagad tas jau ir beidzies. [atvieglota nopūta]
Savukārt pārējās grāmatas ir pārāk sarežģītas. Tādam cilvēkam kā man notikumus bija diezgan grūti aptvert, un arī azarts pazuda kā nebijis. Bet par vislabāko uzskatu ceturto grāmatu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.08 Kur: apskaut un redzēt ![]() |
Es domāju "Jauktasiņu princis". Tā man šķita pati labākā, interesantākā un ar notikumiem ievērojamākā daļa. Septītās grāmatas tēli bija "plakani" un notikumi viegli paredzami. Arī 1. un 2. grāmatā notikumus viegli varēja paredzēt. Man nepatika 5. grāmatas tēli un darbības. Varbūt tas bija pārāk salkani un vārdi nebija pareizi izvēlēti? 3. un 4. arī nebija ne vainas, bet es tomēr par "Jauktasiņu princi".
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.08 ![]() |
Trešā visemocionālākā, no sākta gala vismīļākā. Bet pirmā arī laba. Taču, atšķirībā no pārējiem, nejūsmoju par pēdējo. kaut kā pietrūka... varbūt vajadzēja to pēdējo vēl sadalīt divās grāmatās?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Man vislabāk patika Fēniksa ordenis. Man šķiet, ka tajā pirmoreiz pa īstam atklājas dzīves realitāte, proti, Harijs sāk saprast, ka ne viss, kas viņam šķiet labs vai slikts, tāds ir arī īstenībā. Lietas vairs nav tikai melnas vai baltas, un Harijam ir nopietnāk jāsāk uzņemties atbildība par savām izvēlēm. Grāmatās līdz tam stāsts par Hariju ir drīzāk burvju pasaulē notiekoša pasaka, bet ar Fēniksa ordeni stāsts kļūst Īsts. Protams, tas ir mans skatījums.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.07 Kur: Latvija. ![]() |
'vakar.
Mans nemainīgais princips, ka pirmās grāmatas ir tās labākās, paliek. Lelle. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.06 Kur: Bastīlija ![]() |
Uguns biķeris, jo to es lasīju, kad man bija labākais laiks vispār, ko es atceros. un tā grāmatas noskaņa jebkurā laikā pārlasot atgādina to labo laiku.
vēl man patīk pirmā grāmata, jo man vispār tīri jauki patīk iepazīties. vismazāk patika pēdējā, jo man tā nevisai tīk atvadīties. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 18:27 |