![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Mandrāgas?
vai nepaklausīgi bērni. Murmulis jau uzdarbojas, vai vēl nē? Šo rakstu rediģēja Lilla.: 29.10.2008 13:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Avv, es taču teicu, ka gribu būt tajās pēcstundās.
Melodrāma ar asa sižeta piesitienu. Kurš ir redzējis melodrāmu, kur neviens nenoģībtu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
es nē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Bet pēcstundas nav laba lieta. Es tikko uzmargoju rakstu Zommera pēcstundām. patiesībā tam postam tur vajadzēja stāvēt jau pir mēneša. >< |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Ir pienācis Elšpūšu laiks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif)
Ū, Amandai ir dažas visnotaļ sekssssīgas ķermeņa daļas. Ravrrr. Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 29.10.2008 13:56 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es zināju, ka kaut kas tāds notiks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Murmulis pameta Annu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
Karukļi tevi mīl. |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Man šķiet, ka Zommera pēcstundas jau ļoti sen ir mirušas un es neteiktu, ka es par to bēdētos, jo nezinu nevienu vientiešu tīrīšanas metodi kā reiz.
Man vienmer ir licies, ka klusie ūdeņi ir tie dziļākie (tas par elšpūšiem). Ja, elšpūši saņemtos pelnīt kaudzēm punktus, tad viņi vispār būtu vieni zelta gabaliņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kraukļi mīlētu Murmuli vairāk, ja viņš beidzot nomainītu Pīpriķi aiz grāmatu plaukta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Ļipa: 29.10.2008 14:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pēc neoficiālām ziņām - Murmulis tgd ir pie Elšiem. Sīkais nodevējs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Murmuls malacīc, pie Elšiem viņš drīkst palikt. Elši ir forši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Bet pie Kraukļiem viņam šā kā tā būs nākt. Vispār izskatās, ka Murmulim tagad ir riņķa dancis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
bet lai viņš iegrežas pie Kraukļiem ar visu pulksteni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Murmuls būs pārskrējis jēgu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Man viņa kļūst žēl.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
Šo rakstu rediģēja essy: 29.10.2008 14:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veinā dienā viņš ir pabijis Slotu skapī, Virtuvē un Slīdeņu koptelpā un tgd lkm arī Elšu koptelpā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Neierasta aktivitāte IC elfiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Kraukļi mīlētu Murmuli vairāk, ja viņš beidzot nomainītu Pīpriķi aiz grāmatu plaukta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Jā, nomainīs, kad tiks vaļā no tās tikšķošās lietas un tās traucējošā piedēkļa? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Fantastiksa aktivitāte. Tu priecājies. Nākošie, es ceru būs Kraukļi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Jūs varbūt nevis gaidiet murmuli, bet izdomājat viltīgu plānu kā viņam pielabināties tā, lai šis to pulksteni atdotu. Varbūt izdomājiet plānu kā savest kopā elfu un spoku vienā telpā un vienā sekundē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mision Immposible.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es ar Pīpriķa palīdzību varētu aizgādāt viņu atpakaļ uz slīdeņu koptelpu *berzē rokas*
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tu esi Pīpriķis!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
http://www.i-cukkarpa.lv/forums/index.php?...st&p=261450
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Mums ar bija doma, ko tādu uztaisīt, tik miermīlīgāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.05.2025 00:04 |