![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Nu, kvestā netiki uz priekšu? Nēkādīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Pilnīgs murgs. Tagad jau es piedalos abos divos un otrajā nemaz neesmu pieteikusies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Un ar Ferrero kvestu... Vot, tur viņš ir nošāvis garām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Labi ar kas_notiek neiet labāk, bet tur vismaz ir pazīmes, kas liecina par kaut kā izdošanos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Lilla.: 29.10.2008 10:50 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Bet visticamāk, ka Ferrero kvests nemaz nav tik grūts. Tur vienkārši slēpjas kāds neliels āķītis, un, kad būsim uzzinājuši atrisinājumu, liksies smieklīgi, ka mums tas licies tik grūti. Un tas jau arī ir tas trakākais. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.08 Kur: Kopā ar bizbizmārītēm. ![]() |
Visnotaļ. Bet tik un tā kamēr āķīti atklājušas neesam neko tur nevaram zināt.
Tagad mēs varam tikai mēģināt speist info no dreamer. Bet viņa saka, ka viņai ir tiesības klusēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, viņa man teiks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kas zina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
bet vsp - aizsūtīju.
tgd tikai turi īkšķus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis-nekas-nav-noticis
Tagad mums abām jāpieposto pāris lapas, lai neviens neredzētu, kas te tikko notika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Vispār te nekas nenotiek kopš ir tās arunas pašā IC. Te paratsi saruna sbija daudz saturīgākas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) Šo rakstu rediģēja Lilla.: 29.10.2008 11:57 |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Es tāpat visu esmu izlasījusi. Pilnīgi visu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Jā, te ir gan saturīgākas sarunas, nekā tur, bet tur arī var izlasīt daudz interesantu lietu un es esmu lielu paldies parādā tām sarunām, jo viņas bieži novērš uzmanību no spēles lietām un tas ir tik trakoti labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Man šķiet, ka saturību nosaka tas, ka mums šeit nav ļauts runāt ne par IC, bet tur gan ir ļauts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Ļipa: 29.10.2008 11:59 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Anna, mums jāsavervē rakstītāji nevis lasītāji. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
ļipa, KUŠ!! tu neko nezini. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ļipa tā pat nelido. Viņai nekas nav jāzina. Viņa nepiedalās tajā kvestā. Ļipa turēs muti. Ļipa ir miegaina. Ļipa klausa Annas pavēlēm. Ļipa pamodīsies pēc knipja. Knipis. Ļipa raksta pilnīgas muļķības, lai palīdzētu Annai un Līnai piepildīt vairākas lapas sarunu pavedienā, lai neviens neredzētu, ko Lilla ir izdarījusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Smieklīgākais ir tas, ka Ļipa patiesībā zin vienmēr krietni vairāk nekā būtu pieklājīgi zināt, bet viņai vienmēr ir jātēlo, ka viņa vispār neko nezina.
Kāpēc tā? Labi, Ļipa, apsolās taisīt lielo KUŠ! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Ļipa toč zina, ka klusēs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lielais KUŠ! jebkuram, kas šito izlasa, bet citi nelasa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Un nu jā. Anna, man patīk tava hipnotizēšana un man tikko pieleca... Tu esi Pīpriķis, ne? Essy arī taisīs lielo KUŠ! Šo rakstu rediģēja Lilla.: 29.10.2008 12:06 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man arī patīk hipnotizēt cilvēkus, it sevišķi Ļipu.
Pīpriķis? Ko? Nē, taču. Tu maldies. Tici man, tu maldies. Tu esi miegaina. Tu klausi Annai. Tu tagad domā, ka Anna nav nekāds Pīpriķis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Visi ir ļoti klusiņi. Visi nezina neko. Šo rakstu rediģēja Akvarelis: 29.10.2008 12:07 |
|
|
![]() ![]() |
|
Jā, hipnotizēšana bija lieliska rēķinoties, ka es šā kā tā vēl neesmu pamodusies, bet es jau labojos.
Ļipai līdz dienas beigām derētu nokļūt līdz veikalam pēc brokastīm, jo, lai kā Ļipa gaidītu veikals uz mājām kā nenāk tā nenāk... Tā... IC, IC, IC... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Līna tiek hipnotizēta. Viņa dzird knipi. Viņa pamostas. Līna tagad domā, ka Pīpriķis nav Anna. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Un ja nu mēs par to parunātu PZ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Ja, jūs par to parnāsiet PZ, tad arī Lilla zinās vairāk nekā būtu pieklājīgi, tā, ka runājiet. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
A Lillai patīk zināt vairāk nekā tas būtu pieklājīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 22:00 |