![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Aiz Pīpriķa pēdējā teksta ir tikai Nīke un Aleksis. I tie paši tarkšķ savā starpā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Nu redz, kādi mēs visi saprātīgi. Tātad dreamer man sūtu atbildi, es savukārt kādam savas komandas biedram un visi izliekas, ka tā ir Mopšu atbilde, kaut gan visi tā pat zina, ka tā nav. Ģeniāli! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) vai Tu bieži sapņo vaļējām acīm? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Eu! Doma! Stiepjam Pīpriķi uz Kraukļanagu vannasistabu un pieaicinām Dafni! Viņai jau ir pieredze, kā un ko darīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja dreamer: 28.10.2008 13:04 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.06.08 ![]() |
Labi, pīpriķis vēl pačučēs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sleeping.gif)
Starp citu, jā, sapņoju gan. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Sen nebiju tā smējusies, lasot IC. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tu par sarunām? Vai nav mīļi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Jā, par tām pašām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Cūkkārpā sākušies puķubērnu laiki - visi viens otru mīl (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) Bet kaujas arī...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
man šķiet, ka Džeimss Voliss tur kādu[s] nogalinās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Džeimsijs beidzot dabūs ēst kā nākas. Tā pat kā viņa šunelis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Tā ar tiem diviem sīčiem ir viena no ruļļojošākajām lietām, ko esmu lasījusi. Penijs nedrīkst viņus nogalināt. Šams varētu izmantot izdevību tikt pie bezmaksas pusdienām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Viņam tiek ziedotas knutas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
(IMG:http://i172.photobucket.com/albums/w13/anna_1188/penijs.png) Šo rakstu rediģēja Akvarelis: 28.10.2008 14:00 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Akvarelim žetons par bannerīti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pateicos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Labdarības vārdā taču. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Nīke, jūtas nožēlojami, viņa tikko saņēma trešo ielūgumu uz bubuļa kambara ballīti.
Nīkei jau bija sirdsdēsti noraidot otro, bet tagad, kad jānoraida trešais, vispār ir jākož pirkstos. Tas nav godīgi!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Nedariet tā, labāk, jo vai nu Nīke nomirs aiz sirdsdēstiem vai arī kļūs iedomīga un sāks līdiznāties Melindai. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Fig vam jums visiem Murmuls, viņš ir MANS! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Viņš varbūt arī ir tavs, bet Kraukļnagi viņu vienalga grib. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Varbūt Ragaste aizdos Murmuli Kraukļiem? Kraukļi taču ir labi un jauki radījumi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Jūsu Krutais Krauklis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Aleksis vairs nezina, ko grib (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Nu es parunāšu ar Murmuli par viņa aizdošanu pēc tam, kad būšu no viņa dabūjusi, to, ko man vajag. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
To, ko tev vajag vajag arī kraukļiem un kraukļi to dabūs pirmie, pēc tam varēs dabūt jebkurš cits. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Rindas kārtībā lūdzams, kraukļi rindā ir pirmie. Šo rakstu rediģēja Ļipa: 28.10.2008 15:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
A es zin, kur viš bi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 16:49 |