![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Greenwitch, nevajadzēja par to skaļi teikt, varbūt profesors nepamanītu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif)
Ak, pirmstundas pie dārgās Vilkinsas tuvojas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) Lukasam jāsteidz uzprišināties un iesmaržoties. Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 24.10.2008 10:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Man taču arī ir pēcstundas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/angry.gif) Rokas nost no Amandas! Viņai pieder tikai Lukass. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ok, ok, nav jau tā, ka es šausmīgi gribu uz viņam iet (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
būs vien jāiet. es saņemšos un kkad šodien atvēršu. iespējams.
Lukass? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) viņai patīk mazi puišeļi. Šo rakstu rediģēja Kaķe: 24.10.2008 11:02 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: ..zvaigžņu spieta izpūstajā košļājamās gumijas burbulītī lidinoties!! ![]() |
Ko jūs tur visi par Ziemassvētkiem sākāt runāt? Jums kādam IC jau ir ziemas skins? Man gan nekas nav mainījies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Mēs paspējām uz piecām laimīgajām ziemas skina minūtēm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Ko jūs tur visi par Ziemassvētkiem sākāt runāt? Jums kādam IC jau ir ziemas skins? Man gan nekas nav mainījies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) It's magic vai kā tā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: ..zvaigžņu spieta izpūstajā košļājamās gumijas burbulītī lidinoties!! ![]() |
Ouu.. Nice. Kas jauns IC, ja neskaita to, ka Kalambola neiet uz priekšu viena indivīda dēļ.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Kas jauns? Nu... kaut kad drīz sāksies kvests (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un vispār vēl daudz lietas notiek (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja tā nopietni - jāiet tik un jāpēta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.04 Kur: rasā Draudzīgākais forumietis 2009 ![]() |
Ne tikai jāpēta, bet arī jāposto. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
Beidzot! Beidzot, Slīdeņi sāk tuvoties Kraukļnagiem! (IMG:http://www.i-cukkarpa.lv/forums/html/emoticons/girl_dance.gif) Lai gan vēl ir palikuši 14 punkti, bet tas taču ir nekas. jo Slīdeņi ātri tos savāks, vai ne? *glupi lūr uz Slīdeņiem* (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es centīšos kādu punktiņu dabūt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
|
Jā, malači, Slīdeņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Es arī centīšos dabūt vēl kādu punktiņu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]() ![]() |
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Jā, malači, Slīdeņi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Viņiem tur gadījumā na haļavu kaut ko dubultā neiedeva? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es arī centīšos dabūt vēl kādu punktiņu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) un, jā, es arī centīšos dabūt kādu punktiņu. (IMG:http://www.kolobok.us/smiles/user/Mauridia_21.gif) Šo rakstu rediģēja dreamer: 24.10.2008 12:27 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
iedeva gan. kļūda.
|
|
|
![]() ![]() |
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
ak, tad tomēr kļūda, nevis kvests.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Šo rakstu rediģēja dreamer: 24.10.2008 12:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
nē, tā nav kļūda! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) *aqiztāv slīdeņus*
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 16:58 |