![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Jaunā Džedaju Ordeņa telpās kā parasti valdīja rosība.
Ļaudis pārvietojās, izskatījās, ka visi ir briesmīgi aizņemti, balsu murdoņa nepieradušajiem likās nedaudz uzmācīga. Taču tiem, kuri bija pabijuši senāta ēkā, likās, ka šeit vēl ir ļoti kluss un mierīgs. Vientuļš protokola droīds stāvēja pie ēkas ieejas un uzrunāja katru, kurš izskatījās, kā nokļuvis svešā pasaulē un nezināja, kurp doties. Droīda uzdevums bija savākt ļaudis, kuri bija atnākuši pieteikties Meistara Luka uzdevumam. Interesentus droīds pavadīja uz gaišu telpu, kurā bija ovāla veida galds ar baltas krāsas krēsliem. Droīds norādīja uz krēsliem un lūdza uzgaidīt kamēr ieradīsies persona, kura pastāstīs smalkāk par veicamajiem pienākumiem. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Nils uz mirkli apmulsa un palūkojās uz Kjelu.
Tad pasmaidīja. Aha. Pilots. Sacensības ir nelegālas. Dalībnieki riskē. Pirmkārt ar savu dzīvību, otrkārt ar nepatikšanām. __________________ Nu ja. Meistars apstiprinoši pamāja un pasmaidīja. Viņš izskatījās apmierināts par Eksleja sajūtām. Slepkavības notika te. viņš norādīja uz paaugstinājuma. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Kjels piekrītoši pamāja ar galvu.
- Tas ir interesanti. Sliktums tas, ka mums nav cita pilota, bet nevarētu taču būt, ka šeit nav iespējams nolīgt pilotu, ja ar mani kas! Vienīgi man nav nekāda braucamā, ne jau astoņvietīgo spīderi izmantot! Viņš atgāzās krēslā un iesūca malciņu sava dzēriena. - Bet tupēt kaut kādā cietumā nebūs jaunums. Ja kas. Varbūt pat pietiks ar soda naudu, kas gan tad būs no manas kabatas. Ordenim es nevarēšu šādus izdevumus norakstīt ailītē "nepieciešamie papildus izdevumi". Ceru, blaktis jums tur nav un ēst dod? Ja jā, tad nav problēmu. Kjels paskatījās uz Nilu: - Bet bez prāta ietekmēšanas! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Serafs piegāja pie galda un ielēja sev glāzi.
"Es izteicos, ka jūsu princese nav tik īpaša, ja arī viņa būtu nomirusi, vienalga uzrastos kāds cits valdnieks. Tas to kancleru satrauca... Un tad Elēna pakutināja viņa muguru ar nazīti, tas arī viss. Es varu arī pasēdēt šeit, tikai man tā liekas laika tērēšana. Varbūt palūgt no princeses apžēlošanu? Galu galā viņa ir virs kanclera." Saruna par sacīkstēm Serafam tikai lika pasmīkņāt. "Var redzēt cik ļoti jums interesē noskaidrot, kas nogalināja valdnieku ģimeni." Pēdējā pilota piezīme viņu satrauca un lika saruakt pieri. "Kjel, vai tu spēj izmantot Spēku?" Šo rakstu rediģēja Elony: 22.10.2008 09:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Standarta vīriešu sarunas - garlaicīgas līdz sirds dziļumiem, bet ko tur darīt? Pamest visu dārgo leitnantu un doties atpūsties Sev piedienīgās aprindās jau nevarēja, jo viņu un Serafu vajadzēja pieskatīt - Kā tādus mazus bērnus! Elēna domās neapmierināti iesaucās, apsēžoties un pilnībā ignorējot sarunu starp Kjelu un Nilu, kurā arī iesaistījās Serafs. Viņa neslēpa savu garlaicību un ko tur slēpt? Kaut kāda lidošana, sacensības - tas bija nekas salīdzinājumā ar patīkami pavadītu vakaru patīkamu vīriešu sabiedrībā, bet šie te uzvedās kā puišeli tikko izlīduši no autiņiem. Labāk viņa būtu palikusi pa nakti kādā no tām briesmīgajām kamerām, nekā sēdēju šeit un spieda kārtā klausījusies šīs mulķības.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nils noklausījās Serafa teikto un nolika glāzi uz galda. Viņš piecēlās un Serafu uz mirkli pārņēma sajūta, ka tagad kaut kas galīgi nebūs labi.
Bet viņš nekādi nepaspēja noreaģēt, kad Nila dūre sastapās ar Serafa žokli. Sitiens bija negaidīts un ļoti spēcīgs. Serafs nevarēja noturēties kājās. Pēc sitiena Nils pakāpās atpakaļ. Izskatījās, ka viņš ir gatavs sagaidīt Serafa atbildes uzbrukumus. Vairs nekad neuzdrīksties tā izrunāties par princesi. Un par manu darbu. Un nemaz neiedomājies man uzbrukt. __________________________ Džedajs veda biedrus ārā no zāles un izvedot cauri vairākiem gariem gaiteņiem beidzot nonāca pie mazām durvīm. Viņš tās atvēra un ielaida biedrus mazā telpā, kura bija mājīgi iekārtota. Džedajs norādīja uz krēsliem, lai biedri apsēžas un pats aizgāja uz blakus telpu. Tur atskanēja klusi čuksti un pēc mirkļa džedajs atgriezās un līdzi veda aptuveni 20 gadus vecu meiteni. Viņa bija tērpusies melnā kleitā, kura izcēla viņas slaidās auguma aprises un izskatījās ļoti bāla. Princesei galvu rotāja diadēma ar ziliem akmeņiem un varēja redzēt, ka viņas acu krāsa bija tikpat spilgti zila kā akmeņi galvasrotā. Garas, blondas matu cirtas rotājās pār princeses muguru. Un lai arī viņa izskatījās bāla un nogurusi, viņa bija ļoti skaista meitene. Viņa viegli pieliecot galvu pasveicināja sanākušos biedrus un pamāja, lai tie droši sēž un nedomā celties kājās. Pati viņa apsēdās uz džedaja sagādātu krēslu pretī grupas biedriem un meistars palika stāvot kājās viņai aiz muguras. Amanda nopētīja visus sanākušos, bet neko neteica. Viņa izskatījās ļoti skumja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Tu gan esi izteicies tā, ne visai, - pilots novērtēja Serafa un Elēnas darbības, - un draudēt ar nazi kancleram, pat, ja nezini, ka tas ir kanclers, pirmajā dienā, kad esi ieradies un neko nezini par vietējo kārtību, ir ē... drosmīgi, bet nav gudri.
Viņš pasmējās: - Neņemiet mani galvā! Man nav nekādu tiesību jūs pamācīt, bet tagad man ir pilnīgi skaidrs, kā tik ātri tikāt līdz kārtības sargu uzraudzības. Paklau, neņemiet ļaunā, bet es tiešām jums ieteiktu negādāt citiem un sev nepatikšanas, un šonakt mierīgi un rātni palikt te. Nav nekā vienkāršāka, kā jūs vēlreiz paņemt līdzi un palūgt pārnakšņot kamerā. Par pēdējo Serafa piezīmi Kjels izbolīja uz viņu lielas acis: - Cik man zināms, tad nē, toties es esmu maisījies starp džedajiem pietiekami ilgi. Pilors neapmierināti nogrozīja galvu: - Ja vēlies tupēt cietumā mēnešus trīs, tad vari izmēģināt apelēt pie augstākstāvošajiem. Daudz ātrāk ir vienu laiciņu pieciest neērtības un par tukšu velti nespuroties. - Un nemācīt vietējiem, kā viņiem jāstrādā, - viņš pēc maza brītiņa piebilda paskatoties, ko teiks Nils. Šis virsnieks tiešām varēja savākt abus arestantus un drošības un mīļā miera labad uz šo nakti ieslodzīt, lai pats varētu nodoties sacensībām, nedomājot, ka kāds viņam tīši gādā nepatikšanas. Un atbilde ilgi nebija jādaida. Tā bija stipri pārliecinoša. Pilotam pat prātā nenāca celties un aizstāvēt Serafu. Pats uzprasījās! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
-Arī kanclers uzvedās kā īstākais...- Elēnas balss apklusa, ļaujot Kjelam pašam noprast kā viņa vēlējās pabeigt teikumu. Attaisnoties viņa nemaz nevēlējās, lai domā, ko grib, bet to maitas gabalu uzskatīt par svēto jēru nevarēja, drīzāk aitas galvu.
-Bērni, mierā!- sarkanmate asi un pavēloši noteica pēc tam kā bija nolūkojusies Nila dūres un Serafa žokla kontaktā. -Seraf - pats uzprasījies, leitnant - jūs esiet dienastā. Nezinu vai tas dod privilēģijas piekaut sagūstītos, bet korekti tas nebija.- Elēna piecēlās, palūkojoties uz izejas pusi - bija vēlme pamest šo bērnu dārzu un beidzot kā cilvēkam atpūsties, bet nedrīkstēja. Redziet viņai vajadzēja palikt un auklēties ar šiem bērniem, un kamēr viņa būs šeit, kautiņus viņa nepieļaus, vismaz kamēr tie būs par to, kuram garšīgāka konfekte un smukāks lidmašīnītes maketiņš. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.04 ![]() |
Princese, Amanda... iesāka Kairons, viņa vārdi skanēja patiesi un izjusti Paldies, ka piekritāt ar mums tikties. Vispirms atļaujiet man mūsu visu vārdā izteikt jums savu visdziļāko līdzjūtību sakārā ar šo traģisko notikumu un smago zaudējumu....
Mans vārds ir Kairons Mejs, esmu Risidalas pārstāvis Jaunās Republikas Senātā. Kopā ar biedriem - džedaju meistaru Eksleju Raidžu un Rin-Veju Mosu no Jaunās Republikas drošības dienesta viņš norādīja uz biedriem mēs pārstāvam misiju, kuras uzdevums ir atrisināt šo smago noziegumu. Tam mēs veltīsim visu savu enerģiju, līdz vainīgie tiks saukti taisnas tiesas priekšā. Mums jau ir vairāki pavedieni, kā risināt šo noziegumu, tamdēļ mums būtu nepieciešams uzdot jums dažus jautājumus, kas iespējams dos mums norādes, kurā virzienā turpināt izmeklēšanu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Serafs nogāzās uz grīdās un satvēra savu zodu.
"Idiots!" viņš dusmīgi iesaucās. "Visi jūs... ko es par princesi teicu? Neko! Tikai to, ka neciens cilvēks nav neaizstājams! Lai cik jauks un piemīlīgs arī būtu, skaidrs?! Un tu savu darbu dari vienkārši lieliski, ja jau steidzies uz nelegālām sacīkstēm, tiešām labs dienesta paraugs!" Serafs pielēca kājās. Viņš ļāva sevī ieplūst Spēkam, gadījumā, ja šis Nils vēl kaut ko iesāks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tagad gan Kjels pieleca kājās, un sāniski ieleca starp Nilu un Serafu, ar seju pret pēdējo.
- Nomierinies, - viņš teica klusā balsī, bet tādā, kā runā piloti, kad vēlas bezierunu paklausību, un kas parasti spēj nomierināt pat tos, kas iekrituši panikā. - Ja nevēlies visu misijas laiku pavadīt aiz restēm, un vēl netikt mums līdzi uz citām planētām, tad nomierinies, Seraf! Tev ir jāstrādā, par to tev naudu maksā, nevis par savas taisnības pierādīšanu un kritikas izteikšanu par to, ko citi dara savā brīvajā laikā. Ja nebeigsi, tad es saucu viesnīcas kārtībniekus, un tu nakti pavadīsi ne šajos lieliskajos apartamentos, kurus mums piešķīruši par velti. Kjels bija gatavs vai nu palekt sānis, vai arī grābt Serafu aiz pleciem un mest pret sienu. Tas - kā vajadzēs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
OOC - Nav jāļauj sevī ieplūst Spēkam. Spēks visu laiku ir ar tevi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Mani neinteresē kādi valdnieki var vai nevar uzrasties. Nils atslāba redzot, ka Serafs negrasās viņam uzbrukt. Viņa ir īpaša. viņš noteica pavisam mierīgā balsī. Un nevajag man norādīt, ka es slikti pildu savus pienākumus, citādāk es vēl varētu laboties un man nāksies Tevi un ļoti nopietno un pieaugušo lēdiju ietupināt ne tikai uz diennakti. Jo ja jau tā labi padomā, jūs apvainojāt valdnieci, draudējāt kancleram ar ieroci un apvainojat mani pienākumu nepildīšanā. Bez tam to visu pats atzini liecinieku klātbūtnē. Tā, ka nevajag man norādīt par atbildības sajūtas esamību vai neesamību. Es pat varētu aizmirst visus šos nodarījumus, aizmirst par parakstiem, ja vien jūs abi apsolāties nākamreiz padomāt ar galvu pirms kaut ko teikt vai darīt. __________________ Kad Kairons nosauca savu vārdu Amanda uz viņu nedaudz bailīgi palūkojās. Viņa ilgu laiku lūkojās virsū nenovērsdama skatienu un izskatījās, ka viņa mēģina kaut ko atcerēties. Beigās viņa pamāja ar galvu. Jā, pateicos. Un paldies, ka jūs esat šeit, lai mums palīdzētu atrisināt šo visu. Ja vien es kaut kā spēju jums palīdzēt.. viņa gaidīja jautājumus. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kjels pagājās nostāk un pasūtīja vēl vienu karsto zemeņu dzērienu. Viņam tas bija iegaršojies. Pilots cerēja, ka Serafs spēs sevi saņemt rokās un beigs provocēt tračus.
- Varbūt paturpināsim par sacensībām? - viņš cerīgi ierunājās. - Mēs tikām līdz jautājumam par braucamajiem. Vai ir iespēja kādu dabūt, un kas notiks, ja es to sasitīšu druskās? Un kā ar iespējamo peļņu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Parasti gultā pie datora Klusais vērotājs ![]() |
Labi atpūties un jauki pavadījis vakaru Bim Bo nolēma, ka jāpadomā par naktsmājām, jo ko var zināt ko rītdiena nesīs, tāpēc jābūt formā.
Atvadījies no jaunajiem paziņām un samaksājis rēķinu, kas lielu robu viņa kontā neradīja, viņš izgāja uz ielas. Tā kā bija jau vēla nakts vai pat ļoti agrs rīts, Bim Bo nolēma nemeklēt kur ir pārējie, bet sameklējis tuvāko pieticīgo viesnīciņu, noīrēja istabu un likās uz auss. Šo rakstu rediģēja Piligrims: 21.10.2008 21:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Serafs paskatās uz Kjelu kā uz drusku tērētu, bet nekā nesaka.
Viņš dusmīgi paskatās uz Nilu. Tad nopūšas un cenšas nomierināties. "Ja man nebūtu daži svarīgi iemesli... tas būtu citādāk." viņš nosaka. "Es vēlreiz atvainojos, ka joprojām nesaprotu, kas tur tik aizvainojoš, jo nekad neesmu sastapis princesi." viņš saka vēsā, atturīgā balsī. "Jebkurā gadījumā pacentieties savu neapmierinātību paust civilizētākā veidā. Jo citādi vai nu reiz kļūsiet par slepkavu, vai tiksiet noslepkavots." Pēc tam Serafs dodas nedaudz pastaigāties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nils noskatījās uz aizejošo Serafu, bet neko vairāk neteica.
Kad tas izgāja ārpus telpām, virsnieka skatiens atgriezās pie Kjela. Balva ir 5 000 kredītu. Un braucam ar spīderbaikiem un divvietīgajiem spīderiem. Es varu aizdot savus spīderus. Tiesa, es gan savu labāko spīderbaiku pagājušo reiz sasitu. Ja sasitīsi, nekas ļauns nebūs. Tie ir sacensību spīderi un tāpat nekam citam nav derīgi. Viņš piegāja pie galdiņa un paņēmis savu glāzi to iztukšoja. Es zinu, ka nav pareizi tev piedāvāt piedalīties šādā pasākumā. Vai pareizāk man vajadzētu tevi atrunāt. Bet es zinu, ka tie kuri aizraujas ar spīderu pilotēšanu tāpat meklē sacensības. Ja vēlies piedalīties, varam doties. Nils paņēma no jostas komlinku un izsauca adresātu. Es beidzu dežūru. Būšu no rīta. Gribēšu atskaites. Nolicis komlinku vietā viņš jautājoši palūkojās uz Kjelu. Nāksi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elēna nolūkojās pakaļ Serafam, Un vēl saka, ka sievietes ir jūtīgas. Serafam pametot istabu skatiens aizslīdēja līdz Nilam un Kjelam, Merīnai netika pievērsta pilnīgi nekāda uzmanību.
-Pirms ejiet spēlēties, ievediet mani kādā cienīgā atpūtas vietā,- sarkanmate ar plaukstām pārlaida pāri korsetei, nodzenot no tās neesošus putekļus, kad piemetināja, -Vai arī ņemiet mani līdzi kā skatītāju.- |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pilots noskatījās pakaļ Serafam. Kāds nesavaldīgs! Bet gan jau var arī tā. Viņš nožēloja, ka sācis pamācīt - tas galīgi nebija vajadzīgs.
- Nākšu! - Kjels atsaucās Nilam, mazliet pasmīnēdams. - Tādā vai savādākā veidā tas notiek uz visām planētām, kur esmu bijis. Valdība parasti neiejaucas, ja vien tas neapdraud sacensībās neiesaistītas personas. Bet kaut kur nomalē vai tuksnesī - kas grib sisties, lai sitas. Citādi viņus uztrauc vienīgi tas, vai no derību naudām izdosies iekasēt nodokļus, bet to tāpat var sarunāt ar tuvākā kroga īpašnieku, kurā vinnētāji svin, bet zaudētāji nodzer savas bēdas pēc pasākuma. Pēkšņi viņš piesita sev pie pieres: - Es aizmirstu pienākumu! Viņš ātri pa komlinku (īsziņas veidā, lai netraucētu) paziņo biedriem pilī, ka viesnīca ir blakus, un, īstenībā, nokļūt līdz tai nevajag nekādu īpašo transportu, un kuras ir viņu istabas. Un ka viņš, iespējams, šonakt viesnīcā atgriezīsies vēlu. Apmešanās vietas koordinātes viņš paziņo arī Bim Bo. Vēl pirms iešanas viņš atdod kredītčipu Merīnai. Nav ko visu kopējo naudu staipīt līdzi uz tādiem pasākumiem, un Elēna, iespējams, nāks viņiem līdzi. - Eju! Kjels gāja līdzi virsniekam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Bērnudārzs
Merīna jau atkal bija noklususi un neko nerunāja, taču tas viss jau sāka apnikt. Tur tālāk ir guļamistabas. Sieviete atbildēja Elēnai parādot uz telpām, tiesa gan sacīkstes jau likās interesanti. Galu galā viņa pati šad tad tādās piedalījās. Es dodos līdzi. To sakot Merīna piecēlās un devās līdzi Kjelam un virsniekam. Tiesa gan viņai nebija ne jausmas ko tagad darīt ar kredītčipu, tādēļ Merīna to vienkārši atdeva atpakaļ Kjelam |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kjels noraidoši papurināja galvu un čipu neņēma.
- Ja ar mani kas notiks, jūs būsiet bez naudas. Lai paliek pie Tevis. Viņš neatgādināja, ka meitenēm derētu paziņot komandierim, kur viņas dodas, tāpat kā to bija izdarījis viņš. Pašas lielas, pašas zin, ko dara. Cerams. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nils palūkojās uz abām sievietēm un likās nedaudz apmulsis. Taču beigās paraustīja plecus.
Manis pēc... viņš devās ārā no viesnīcas un piegāja pie sava spīdera. Iekārtojies pie stūres, Nils pagaidīja, kad pārējie sakāps spīderī. Viņš vairs neko neteica par piesprādzēšanos. Virsnieks uzsāka braukt tikpat pārgalvīgi kā iepriekšējās reizēs. Strauji uzņemot ātrumu, apdzenot citus bīstamās situācijās un pārkāpjot noteikumus. Nils apturēja spīderi pie samērā lielas mājas, kura atradās pilsētas nomalē. Palūkojies uz savu māju, viņš izlēca no spīdera un padeva roku Elēnai un Merīnai. Atvēris vārtiņus un izslēdzis signalizāciju, Nils pamāja, lai viņam seko un aizveda biedrus līdz ēkai, kas atradās blakus mājai. Tas izskatījās pēc angāra. Ar pulti atvēris angāra durvis, viņš devās iekšā un sauca pārējos līdzi. Angāra atradās vismaz 15 spīderi un daži vēl bija izjaukti pa detaļām. Vienā pusē kārtīgā rindā bija salikti spīderbaiki, otrā pusē divvietīgi sacīkšu spīderi. Tie visi ir aptuvena viena līmeņa. Nav labāku vai sliktāku. Tu vari izvēlēties, kurš tev labāk patīk. Ja domā braukt gan ar spīderi, gan baiku, izvēlies abus. Kamēr Kjels izvēlējās pats viņš izbrauca no angāra vienu no divvietīgajiem spīderiem un atstāja uz ielas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 02:25 |