![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
Ceru, ka līdzīgs raksts šeit nav atrodams!
Noteikumi ir pavisam vinkārši - tev ir jauzraksta ko tu redzi pa logu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tātad es sāku: es pa logu redzu kā mans kaimiņš izspiego, ko es daru! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja andux5: 04.04.2008 15:55 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
es pa logu redzu kkādu sīko, kas brauc ar divriteni.
un vēl vienu kaimiņu, kurš tikko pārradies no skolas. nekas cits aktīvs tur aiz loga nav.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Redzu, manuprāt, lielāko bērzu Rēzeknē, tā plikie zari šūpojas vējā. Redzu ceļazīmi, ka "jādod priekšroka". Zilipelēkas, skaidras debesis. Pieci elektrībvadi. Tālāk atrodas bērzu laukumiņš un vispār ir kluss un neviens tur nestaigā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.03.08 Kur: tev blakus. ![]() |
suņa izmīdīto dobīti un pīles.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
Es redzu Talsu centru..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Rīgas Centra nomali - Ķengragu. Melni pienainas debesis. Priekšā tāds kā futbola laukums. Pāri tam klusas ieliņas ar oranžām lampām. kā iz Harija Potera, tikai ik pa 10min garaam pabrauc kaada mašiina. Blakus lielās 9staavu maajas. vienvārdsakot - skats uz back yard
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
Gandrīz neko neredzu, jo ārā tumš. Redzu tikai gaismas pretējās mājas logos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Burtnieku ielas koju gaišos logus, laternas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Es redzu daļu no balkona un tumsu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
es redzu kā tumšie koku zari maigi pieglaužas mājas fasādei, susējas ielā deg laternas, un visuvisu apņem migla.
un vēl es redzu savu atspīdumu stiklā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
Es redzu pļavu, kuras vidū arodas tukšs rotaļlaukums. Un mājas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.01.08 ![]() |
Vairākas ābeles, sporta laukumu, un ūdenstorni. Trīs kaķus, kas viens otro plosa. Vientuļu laternas stabu. Kaimiņa nepārspējami kārtīgo puķu dobi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
tumsa
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
mašīnas brauc tumsā. no otrā stāva ļoti labi var novērot cilvēkus uz ielu apmalēm. šobrīd līst. tumšs.
ja pieceļās kājās un nedaudz sasprindzina redzi var ieraudzīt cik rāda pulkstenis uz LMT ēkas, blakus VEF Kultūras pilij, jumta. lampa un pagalms. koki un navienas spuldzes pagalmā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
Lampa.
Imanta ietīta tumsā Mašīnu silueti |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
Jāsāk laikam ar to, ka pusi mana istabas loga aizsedz tumšsarkani aizskari.
bet pa to otru pusi, ko es redzu, es varu ieraudzīt, tumšzilas, gandrīz melnas debesis. laternu spuldzes un to izgaismoto ceļu. tad vēl nedaudzos koku stumbrus un pakalnu. kaimiņu mājas aprises. hm... škiet tas ir viss, ja neskaita jau iepriekš minēto tumsu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Es redzu tumsu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
Es redzu - neskaidru - jumta kori,, Reval Hotel Latvia liftu & gaiteņus, ja tos tā var nosaukt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.04 Kur: tepat uz vietas ![]() |
es pa logu redzu sava dzīvības koka ēnu. + vēl mašīnu gaismiņas
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 00:37 |