Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Roulinga turpinās rakstīt bērniem
Elony
iesūtīt 03.03.2008 18:42
Raksts #1


Alveus anima
*******

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008



Lielākais jautājums literatūras pasaulē, kopš Džoanna Ketlīna Roulinga publicēja pēdējo grāmatu par Hariju Poteru, bija – ko viņa darīs tālāk? Baumas par to, ka viņa rakstīs detektīvromānus pieaugušajiem neapstiprinājās. Galu galā viņa izlēma izmantot to pašu formulu, kas padarīja viņu par visvairāk pārdoto grāmatu autori. Par Roulingas nākotnes nodomiem raksta Lielbritānijas laikraksts Telegraph.

"Es turpināšu rakstīt bērniem, jo tas ir tas, kas man sagādā prieku," atklāj Džo, kura stāstu par zēnu burvi ir veiksmīgi pabeigusi. "Šis īpašais atvaļinājums bez rakstīšanas bija lielākais tukšums manā dzīvē." Viņa tomēr atstās Cūkkārpas maģisko pasauli aiz muguras. "Es ticu, kas tas nāks par labu man un maniem lasītājiem, ja es sākšu strādāt pie kaut kā citāda," viņa paziņo.

Džo atklāj, ka iedvesmas meklējumos ir atgriezusies Edinburgas kafejnīcās, kur viņa pabeidza savu pirmo grāmatu, kad vēl bija bezdarbniece un dzīvoja ar pabalstu. "Man sekmīgi izdodas atrast piemērotas kafejnīcas. Es iejūku pūlī un, protams, nesēžu viducī, lai nepievērstu lieku uzmanību. Deviņdesmit procentos gadījumu kafejnīcas personāls ir tas, kas parūpējas, lai varu netraucēti strādāt."

Šo rakstu rediģēja eyedam: 09.03.2008 23:00
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā


Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 29.05.2024 11:33