![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 Kur: rīga ![]() |
Liela daļa no mūsējiem šurp ir atceļojuši vēl no vecā Aimoo foruma. Bet kā jūs vispār vīņu atradāt?
Es, piemēram, forumā dzīvojos jau no pirmssākumiem (ja atmiņa mani neviļ, tad jefinjsh arī). Par tolaik jauno forumu uzzināju no Jumavas mājaslapas. Un no cilvēka vārdā eyedam. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kā ir ar citiem? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.08.06 Kur: Valmiera ![]() |
Atvēru www.google.lv un uzrakstīju Harijs Poters... Atvērās visvisādi saiti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un viens no tiem bija kurbijkurne.lv (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
No Denijas. Viņa man palīdzēja piereģistrēties kādā informātikas stundā, kad nebija ko darīt. Cik daudz laba es esmu izdarījusi pasaulei. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Gūgle rullz. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
Atvēru www.google.lv un uzrakstīju Harijs Poters... Atvērās visvisādi saiti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Hah, man tas pats (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) tikai nerakstīju ''Harijs Poters''. Ierakstīju ''HP & GP''. Pēc tam, atceros, ka brīnījos ka vsp kādu saiti izmeta. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
meklēju kaut ko netā, bet pa ceļam, tajā pašā vecajā labajā googlē, pameklēju arī potera jaunumus, tur izleca kurbijkurne.lv. vēlāk jau piereģistrējos un pilnībā izbaudīju foruma labumus...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.07 ![]() |
es uzzināju no draudzenes...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.06 Kur: Kkur starp zemi, ūdeni, debesīm un elli... ![]() |
hmm.. nezināmu apstākļu sakritības dēļ - no tēva, bet man tiešām no atmiņas dzisis, kā,, pie velna viņš zināja šito adresi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
Nu pieņemsim tā.. vnk. rakājos goglē meklējot šo to par HP tēmu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
jaukā sāusmiņa mani apgaismoja... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) bet kur viņa padzirdēja, nezinu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Ironija, bet no savas pasniedzējas augstskolā.
Tas laikam ir noderīgākais no visa noderīgā, ko viņa man ir pastāstījusi, ja runājam par ar karjeru nesaistītam lietām... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.01.08 ![]() |
No draugiem, pareizāk sakot no Signes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
nju es par sho forumu uzzināju meklējot informāciju par HP aktieriem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
peecāk izdomāju pieteikties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.02.08 Kur: piektdienas nakšu glamūrs ![]() |
pārlieku bieži LS kādu uz šo forumu atsaucās, ienācu apmierināt savu ziņkāri.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
šo to meklēju interentā un google listē parādījās šis jaukais saits.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 ![]() |
nu man pateica bet tas taa tas lietotaaja i dikti neaktiivs-... kaut gan pats jau arii daudz nerakstu nu taa vairaaka palasu ko raksta citi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.08 ![]() |
Godīgi? Es nezinu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
Tas kā es uzzināju vairāk izklausās pēc pirmā aprīļa joka, bet tā nu gan nav.
Bioloģijas projektam meklēju googlē informāciju par Naktssveču dzimtu un tur bija kkas saistīts ar šo forumu. kkas ar ēšanu saistīts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Un tad arī tā sanāca, ka tagad esmu te. P.S. Varat paskatīties -> google -> Naktssveču dzimta kkur pirmajā lapā, man šķiet, jābūt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Īstenībā uzzināju no www.draugiem.lv
Skatījos domubiedros!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
pirms, tagad jau gadiem sāku lasīt fanstāstus angļu valodā un tā kā tur bieži bija minēts, ka tas ir tulkojums pašai arī sagribējās pamēģināt. un tad es vienkārši sāku meklēt kaut kādas saites latviešu valodā par hariju poteru un ta nu iznāca, ka šeit bija arī daiļdarbu daļa, tā ka jaa. . .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.04.08 Kur: Aizliegtajā mežā ![]() |
Atradu internetā, meklējot, kaut ko saistībā ar Hp. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.06.08 Kur: Troksnī ![]() |
Pirms pāris gadiem draudzene parādīja šo vietu, kur palasīt interesantus fanfikus
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.05.2025 16:00 |