Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Citplanētieši, ir vai nav?
Citplanētieši:
Tu nevari redzēt aptaujas rezultātu, kamēr neesi nobalsojis. Lūdzu, piesakies un nobalso, lai redzētu šīs aptaujas rezultātu.
Kopā balsis: 332
Viesi nevar balsot. 
FiKi
iesūtīt 09.03.2004 18:18
Raksts #1

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 13.02.04

Nu, kā citiem liekas? Man pašam neticās, ka Zeme ir vienīga planēta ar puslīdz inteliģentām dzīvības formām. Pārāk daudz ufo ir piefiksēti, pārāk daudz cilvēku apgalvo ka ir šamējos redzējuši...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
16 Lapas V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (220 - 239)
Grims
iesūtīt 22.03.2007 15:55
Raksts #221

Nazgûl

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

CITĀTS(gints @ 22.03.2007 13:53) [snapback]1121379[/snapback]

Pričom rūķīti nevar???

Jo rūķītim roķeles par resnām un visticamāk, ka rumpis arī.

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 22.03.2007 19:41
Raksts #222

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 18.01.06
Kur: kur gribu tur esmu

CITĀTS
BLāblā. Nu kurš gan tic citplanētiešu eksistencei?

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nu kā, es tak!
CITĀTS
Nu jau vismaz pārdesmit gadus nav nekādu problēmu uztaisīt tādu lelli un 21.gs arī ar datoru var sataisīt kādus vien atspīdumus vēlas.

bezcerīgi...itkā es nezinātu! bet kā tad tavuprāt vajadzētu izskatīties īstam citplanētietim?

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 22.03.2007 20:07
Raksts #223

Nazgûl

Tā, lai neizskatītos kā cēlies no cilvēka vai jebkā cita, kas attīstītījies uz zemes.

+Citēt rakstu
The Best Angel
iesūtīt 22.03.2007 20:22
Raksts #224

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 04.01.07

Izplatījums ir pietiekami liels, lai kaut kur mistu arī citplanētieši.

+Citēt rakstu
WhiteAngel
iesūtīt 25.03.2007 17:22
Raksts #225

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 07.03.06
Kur: tur, kur tu nē.

warbūt izkausīšos vecmodīga bet teikšu tā,,pirms neredzēšu neticēšu,,un ja ieraudzīšu tad arī ilgi vēl domāšu vai tas nebija murgs!!

vispār ja arī ir tad lai tak vinji dzīvo laimīgi!!

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 28.03.2007 11:04
Raksts #226

Bēg no sera Kedogena
**

vispār ja arī ir tad lai tak vinji dzīvo laimīgi!!

....

Ja viss buutu tik vienkaarshi..

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 28.03.2007 11:31
Raksts #227

Acīgais ex-mods

Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 28.03.2007 12:04) [snapback]1123820[/snapback]
Ja viss buutu tik vienkaarshi..
Nu nu? Viņus apspiež kāda slepena biedrība? Moka nelāgas slimības? Pazudis bāzekuģis?

+Citēt rakstu
maichestera
iesūtīt 28.03.2007 17:29
Raksts #228

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 19.10.06
Kur: Ar fotoaparātu mežā.

Nē,viņiem jāslēpjas zem Venēras mākoņiem no nezinkā.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 02.04.2007 10:19
Raksts #229

Bēg no sera Kedogena
**

Hmm, cik naivi ir domāt ka viņi no mums slēpjas, nez vai tu gribētu dzīvot kopā diendienā ar kādu kas ir vismaz 2reizes dumjāks par pašu (nē nemaz nedomāsim par to ka lemūrieši mūs pārspēj gudrībā un attīstībā vismaz 10reižu), tas ir apmēram tāpat kā ja tu sadomātu dzīvot ar sivēniem kūtī (visu cieņu gudrajiem sivēniem, bet tomēr.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) ), un neaizmirsīsim ka uz zemes pastāv pārpārēm visādu m ērgļu ar stulbām idejām, kaut vai taspats Hitlers gribēja ar varu ielauzties Šambalā un pievākt visus šamējo izgudrojumus un tādā garā, bet tagad taču ir Bušs un vēl visādi tur smartass onkuļi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Un, protams, lai tak viņi dzīvo laimīgi, bet vai nav mūsu interesēs piem. nodibināt kontaktus ar viņiem, laikā kad zeme iet uz lielo postu (vispār negribētos te pieminēt vārdu apokalipse... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ..ak nē..tagad mani apraks! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) un tā...

+Citēt rakstu
photozõõm
iesūtīt 02.04.2007 16:46
Raksts #230

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 28.09.06
Kur: lido.

Vilina doma, ka ir un draudzīgi. Tādi zaļi šmurguļi, kas lido savos šķīvīšos un tēlo gudrākus par mums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ja viņi ir draudzīgi, lai lido pie mums.

+Citēt rakstu
Poesie*
iesūtīt 02.04.2007 16:48
Raksts #231

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 28.03.05

Neticu, ka tādi mani, sīki kverpļi kaut kur ir. Tagad nāciet un apslaktējiet mani par to!
Ērtāk ir domāt, ka kaut kur tur, tālāk, ir cilvēkveidīgas būtnes ar daudz maz nobriedušu saprāta latiņu.

+Citēt rakstu
šausmiņa
iesūtīt 02.04.2007 17:04
Raksts #232

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 20.02.07
Kur: manis nav, tur ir citi.

CITĀTS
Čitplanētieši : Ir un visvisādi!

ak šie mazie radījumi visvisādās krāsās, gan zaļi, gan pelēki, pat rozā....
viņi ir visapkārt ... skaties vienalga kur, veikalos, uz ielām.... viņi ir visur.... jo tiem kas dzīvo uz citas planētas, arī cilvēki šķiet citplanētieši ... tieši tā cit-planētieši :::: no citas planētas nākušie..

viņi ir tik dažādi... tikpat dažādi kā cilvēki uz Zemes... gan ļauni, gan labi, vereni, un nespēcīgi... ir grūti viņus iedalīt grupās, jo dažreiz viņus atšķirt navar daži no item izliekas par kādu citu.... tie citi izliekas par mums, mēs izliekamies par vēl kādiem savādākiem....

ir bieši dzirdēts jautājums : vai visums ir galīgs vai bezgalīgs?.... es saku ka bezgalīgs... turklāt iekārtots pēc "akvārija" principa.... tas ir : mūsu tuvākais visums ... līdz pat tālākajām redzamjām zvaigznēm, ... pāris miljardi gaismas gadu..., atrodas "akvārijā" ... nenosakāma izmēra telpā, kurā mūsu visums ir tikai nelielas tenisa bumbiņas izmērā..... savkārt ši mazā bumbiņa atrodas vēl lielākā izplatījumā, uz kādas planētas, kura savkārt atrodas kādā galaktikā, kura savā visumā.... un atkal... šis visums atrodas jau nākamajā "akvārijā"...

un tā var turpināt bezgalīgi... pamat ideja aizgūta no filmas Men In Black... kuras beigās (nezinu 1 vai 2 daļas) Džeja un Kejs iziet pa normāla izmēra durvīm... vet otrā pusē šīs durvis pieder tikai mazam glabātuves skapītim.... atcarējos.. tas bija 2 daļas beigās....

bet vienalga, arī pirmās daļas beigās bija līdzīga ideja ... parādīja kādu ielu Ņijorkas centrā un tas sāka "atzūmot".... iela, rajons, pilsēta, štats, valsts, kontinents, pasaules daļa, Zeme, saules sistēma, piena ceļa galaktika, vēl vairāk galaktiku.... izbraucam ārā no kosmosa... un kā izrādās tad visa šī masa atrodas nelielā bumbiņā ar ko spēlējas vairāki citplanētieši....

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 09.04.2007 01:12
Raksts #233

Acīgais ex-mods

Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 02.03.2007 21:19) [snapback]1111764[/snapback]
uz zemes varu derēt vispār nav neviena īsta neviltota attēla ar īstu lemūrieti vai citplanētieti.
Ja reiz nekādu attēlu nav, tad kāpēc pieņemt, ka vispār kaut kas no teiktā nav viltots?

CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 11.03.2007 12:41) [snapback]1114920[/snapback]
Tu dzīvo kādā alā ka nekā nezini? Pierādījumu cik uziet, parocies tikai un pameklē!
Davai, tad tikai RĀDI ŠURP TOS PIERĀDĪJUMUS! Man nebūtu nekas iebilstams, ja tādi pastāvētu, tikai tad, lūdzu, pastāsti, kāpēc tiešām tādi ir un kur tas parādās. Es, redzot gana pārliecinošus pierādījumus, uzskatu, ka Andrmedas galaktika atrodas tieši tur, kur tā atrodas. Bet līdz šim nekas neliecina, ka kaut kādi sūda lemurieši eksistētu. A kāpēc tā?

CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 27.02.2007 01:56) [snapback]1109901[/snapback]
vot tagad iedomājies ka tu esi lidojošajā šķīvītī( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) un lido uz Venēru un pa logu tu redzi pilsētu uz Venēras, nevarbūt ka tu uzreiz savā galvā sāksi aprēķināt koordinātas, turklāt vai galvā to var izdarīt vēl ir jautājums, turklāt es domāju ja tu ieraudzītu tādu pilsētu tu maigi sakot būtu apstulbināts tā ka visi tavi skeptiskie prātuļojumi būtu nez kur pagaisuši nemaz nerunājot par koordinātu aprēķiniem.
Tāāā, meitenīt... būtu laikam pēdējais laiks tevi iepazīstināt ar vispārpieņemtu kosmisko lidojumu/pētījumu praksi. Tā pilnīgi noteikti neietver random "eu, ````, veči, aizlidojam uz turienu, moš kaut ko redzēsim, eu, tikai kameras neieslēdziet, ````, ```` vajag" paņēmienu. Pētnieciskie kosmiskie lidojumi tiek veikti ar kuģiem, kuri apgādāti ar čupām ierīču un aparātu, kas tikpat kā nepārtraukti raida informāciju uz Zemi, lai nekas netiktu palaists garām; saņemtos datus arī uzreiz nemaz nevar paspēt izanalizēt, tas ir gana ilgstošs process, kas var notikt gadiem. Kā pie visa tā varētu palaist garām tādu "nenozīmīgu" sīkumu, kā veselu citas civilizācijas pilsētu, ko?
Un nelielai atkāpei... ja, piemēram, es tur lidotu ( atgādināšu - neviens uz Venēru vēl personiski nav lidojis ), tad tādu nestandarta štelli kā citplanētiešu pilsētu es jau nu kaut kā pamanītos kaut cik piefiksēt, lai tāda unikāla informācija neietu zudumā.

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 10.04.2007 00:38
Raksts #234

Bēg no sera Kedogena
**

Shadowstalker, nesaprotu ko tu tik traki cepies par tiem lemūriešiem/citplanētiešiem, bezmaz vai liekas ka tu centies viņus piesegt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) , un ATKĀRTOJU lemūriešiem pie vienas vietas ļaužu primitīvo iekārtu(vismaz salīdzinot ar viņējo tehnikām) kaudzes, un es pieļauju ka viņu iekārtas spēj arī kkādā veidā pārveidot dažādus signālus un uztvērējstarus tā kā lemūriešiem labpatiktos, kautgan vēl pastāv iespēja ka viņi savu pilsētu vienkārši ir padarījuši neuztveramu vai nemateriālu(ir daudz faktu par to ka ļaudis ir redzējuši nlo itkā saplūstam ar zemi(jeb pazūdam zemē neatstājot nekādas pēdas, tātad līdzīgu padarīšanu viņi mierīgi varētu pielietot savas pilsētas slēpšanai), protams tie ir tikai pieņēmumi un tomēr...bez tam Ņujorka piem. arī ir milzīga pilsēta, bet kartē aizņem tikvien kā sīku punktiņu..un vispār man jau apnika šī bezjēdzīgā spriedelēšana par to ir viņi vai nav ,cik kaitinoši, tavam prātam pat neaptvert kādas viņiem ir tehnikas un ko viņi zina! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) and what about
CITĀTS
RĀDI ŠURP TOS PIERĀDĪJUMUS!
CITĀTS
Tu dzīvo kādā alā ka nekā nezini? Pierādījumu cik uziet, parocies tikai un pameklē!

Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 10.04.2007 00:40

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 10.04.2007 07:44
Raksts #235

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Vārdu sakot - viņu nemaz nav. Ko mēs visu laiku arī sakām.
Kādi daudzi fakti??? Nu, kur ir kaut viens faktiņš? Tev tos prasa uzrādīt. Tu to nevari, un neaizbildinies, ka to kaut kur esot papilnam. Uzrādi! Cilvēki runā... Aha. "Viena tante" teica! "Vienas tantes" palaistās baumas nav tas, uz ko pamato nopietnas lietas.

Sazvērestību teorija ir laba lieta, bet cilvēkam, vispār jau, ir dots arī veselais saprāts, kuru būtu vēlams izmantot. Reizēm. Pārmaiņas pēc. Un elementāras pamatzināšanas lietās, par kurām Tu gudri spriedelē, arī noderētu. Bezmaz gribas ieteikt beidzot sākt iet skolā.
Nabaga lemūrieši! Ja tādi eksistē (es tam neticu tāpēc, ka nav pierādījumu, un pat teorētiski tos "izskaitļot" nav iespējams - jebkurā gadījumā aplūkojamajās parādībās tādu klātbūtne beigās izrādās nevajadzīga), tad viņu eksistences apgalvojumiem Tevs teiktais galīgi nenāk par labu. Drīzāk otrādi - jebkurš vēl stingrāk izjūt pārliecību par to, ka domādāms, ka tādu nav, domā pareizi.

+Citēt rakstu
maichestera
iesūtīt 10.04.2007 10:26
Raksts #236

Kārto SLIM-us

Vo,vo!
Tad jau es drīzāk ticēšu Atlantīdas pastāvēšanai.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Par šo iespējamo kontinentu un civilizāciju vismaz nopietni grieķu vīri ir ziņas atstājuši.

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 10.04.2007 14:03
Raksts #237

Bēg no sera Kedogena
**

CITĀTS
Vārdu sakot - viņu nemaz nav. Ko mēs visu laiku arī sakām.
Kādi daudzi fakti??? Nu, kur ir kaut viens faktiņš? Tev tos prasa uzrādīt. Tu to nevari, un neaizbildinies, ka to kaut kur esot papilnam. Uzrādi! Cilvēki runā... Aha. "Viena tante" teica! "Vienas tantes" palaistās baumas nav tas, uz ko pamato nopietnas lietas.

k..kkā?? kur? un kur tad paliek tukstošiem cilvēku liecības par redzētajiem nlo??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

CITĀTS
Sazvērestību teorija ir laba lieta, bet cilvēkam, vispār jau, ir dots arī veselais saprāts, kuru būtu vēlams izmantot. Reizēm. Pārmaiņas pēc. Un elementāras pamatzināšanas lietās, par kurām Tu gudri spriedelē, arī noderētu. Bezmaz gribas ieteikt beidzot sākt iet skolā.

ha, hahaa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ārprāts ja tu zinātu cik tas ir smieklīgi ka tu šito pateici, tam ūķim es pie mazākās izdevības eju āpkārt ar līkumu, tu vēl pasaki ka viss ko tur stāsta ir baigās gudrības un būs ļoti ļoti vajadzīgs nākotnē! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

CITĀTS
Nabaga lemūrieši! Ja tādi eksistē (es tam neticu tāpēc, ka nav pierādījumu, un pat teorētiski tos "izskaitļot" nav iespējams -

tur nu tev taisnība, teorētiski un izskaitļot to nav iespējams! Viena tante teica, un visai gudra starpcitu, Helēna Blavatska kautvai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

CITĀTS
jebkurā gadījumā aplūkojamajās parādībās tādu klātbūtne beigās izrādās nevajadzīga), tad viņu eksistences apgalvojumiem Tevs teiktais galīgi nenāk par labu. Drīzāk otrādi - jebkurš vēl stingrāk izjūt pārliecību par to, ka domādāms, ka tādu nav, domā pareizi

aj, lemūriešupēc tā pilnīgi mierīgi varētu arī palikt, kāds viņiem ta labums no kontakta ar mums?

CITĀTS
Vo,vo!
Tad jau es drīzāk ticēšu Atlantīdas pastāvēšanai..
Par šo iespējamo kontinentu un civilizāciju vismaz nopietni grieķu vīri ir ziņas atstājuši.

Atlantīda, Lemūrija...soļa attāluma viena no otras vien ir, un no kurienes pēkšņi tāda uzticība kautkādiem grieķu onkuļiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 10.04.2007 14:04

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 10.04.2007 15:07
Raksts #238

Nazgûl

No kurienes pēkšņi uzticība kaut kādai Helēnai Blavatskai? Viņa nomira 1891. gadā, kad Venera no cilvēces viedokļa bija aplītis teleskopā.

Kas attiecas uz tūkstošiem redzēto NLO, tad NLO ir un paliek NLO - fig viņu zina kas. Nekāds daudzums NLO nevar kalpot par argumentu civilizācijai uz Veneras.

Par skolu ir cita diskusija, bet fakts, ka tas, ko tur māca (neatkarīgi no tā vai ir pareizs, vai nepareizs) var tikt izmantots reālās pasaules notikumu prognozēšanai un ietekmēšanai, to nostāda pāris pakāpes augstāk par jebkādu literatūru, kas runā par civilizāciju uz Veneras.

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 11.04.2007 14:29
Raksts #239

Bēg no sera Kedogena
**

CITĀTS
No kurienes pēkšņi uzticība kaut kādai Helēnai Blavatskai? Viņa nomira 1891. gadā, kad Venera no cilvēces viedokļa bija aplītis teleskopā.

Helēna Blavatska-krievu izcelsmes reliģijas filozofe un gaišreģe, Zemes piecu civilizāciju vēstures grāmatas "Slepenā doktrīna" autore..

CITĀTS
Kas attiecas uz tūkstošiem redzēto NLO, tad NLO ir un paliek NLO - fig viņu zina kas. Nekāds daudzums NLO nevar kalpot par argumentu civilizācijai uz Veneras.

Bet ja nu gadījumā apstiprinās fakts ka neidintificētais lidojošais objekts tomēr nav ne zonde, ne gaisa balons nedz velns viņu zina kāds cilvēku makarējums, bet kādu noteiktu darbību rezultāta strādājoša sistēma? Protams arī tas nevarētu kalpot par apliecinājumu dzīvībai uz venēras, bet par saprātīgas civilizācijas, kas nav cilvēki, esamību taču varētu?

CITĀTS
Par skolu ir cita diskusija, bet fakts, ka tas, ko tur māca (neatkarīgi no tā vai ir pareizs, vai nepareizs) var tikt izmantots reālās pasaules notikumu prognozēšanai un ietekmēšanai, to nostāda pāris pakāpes augstāk par jebkādu literatūru, kas runā par civilizāciju uz Veneras.

Par to vēl varētu strīdēties..

+Citēt rakstu
maichestera
iesūtīt 11.04.2007 16:52
Raksts #240

Kārto SLIM-us

CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 10.04.2007 15:03) [snapback]1130121[/snapback]

Atlantīda, Lemūrija...soļa attāluma viena no otras vien ir, un no kurienes pēkšņi tāda uzticība kautkādiem grieķu onkuļiem?

Jo tālāk,jo trakāk!!!!!!!!
Bērniņ,Tu skolā ko dari stundu laikā?!
Antīko literatūru bastoji,ja?
Diemžēl neatceros kurš tas bija - Platons vai kāds cits no filozofiem un literātiem,bet ir vesels darbs par AStlantīdas bojāeju un tās saistību ar Ēģipti..

+Citēt rakstu

16 Lapas V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
4 lietotāji/s lasa šo pavedienu (4 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 06.05.2025 19:19