![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.02.04 ![]() |
Nu, kā citiem liekas? Man pašam neticās, ka Zeme ir vienīga planēta ar puslīdz inteliģentām dzīvības formām. Pārāk daudz ufo ir piefiksēti, pārāk daudz cilvēku apgalvo ka ir šamējos redzējuši...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 09.03.2007 10:51) [snapback]1114114[/snapback] iesaku neticēt visam ko raksta internetā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) , paši tak teicāt ka internets ir pilns ar visādu lažu, tad kapēc ticēt pirmajam rakstam? Mums tikai nesakrīt tas, ko mēs uzskatām par ticamu un ko nē. Visa lieta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) CITĀTS Iesaku palasīt viņa grāmatas ja protams tu vispār esi draugos ar grāmatu lasīšanu, bet mani tāpat nepārliecināsiet par to ka lemūriešu vai citplanētiešu nav, nu nepārliecināsiet ne par ko! Protams, ka nepārliecināsim! Tas nemaz nav mūsu nolūks. Tu esi izvēlējusies elku, ko pielūgt un kam bez pamatojuma ticēt, un viss! Mēs tur neko nevaram darīt, ja Tu vēlies ieslēgties četrās sienās un neredzēt neko vairāk.CITĀTS es saprotu ja neticat lemūriešiem, bet citplanētiešiem, visumā tak miljardiem planētu, galaktiku un vēl visa kā ne, tikai dabiski būtu ja kautkur šajā planētu lēvenī būtu paslēpusies kāda civilizācija, kas ir gudrāka par mums un spēj pārvietoties brīvi pa kosmosu ar savām tehnoloģijām, ļaužu zinātnieki taču tagad arī cenšas izfunktierēt kā uzbūvēt to kosmosa kuģi Kāpēc jātic tam, kas nav pierādīts? Citplanētiešu eksistence vai neeksistence ir zinātnes izpētes priekšmets, kam ar ticību nav nekāda sakara. Bet zinātnei ar - "padomājiet! tik daudz zvaigžņu! vai tad tur tiešām nekas nebūs?" nepietiek. Mierrrīgi var nekā nebūt, to pat vairāk apstiprina tas, ka, lai cik meklēts, vēl līdz šim nekas nav atrasts, kas žēl, protams. Tikpat sena ir teorija, kuru izvirzīja biologi, kad pirmo reizi sastapās ar dzīvības rašānās problēmu un salīdzināja to ar faktu, ka dzīvība IR. Tas izskatās tik ļoti sarežģīti, ka momentā daudzi sāka aizstāvēt hipotēzi, ka dzīvība uz Zemes ir unikāla, un nekur Visumā tādas vairāk nav.Pierādīt nevar ne vienu, ne otru. Ar prāta spekulācijām šo jautājumu atrisināt nevar, kur nu vēl ar ticību. CITĀTS būtu gan labāk paprasījuši lemūriešiem kā to dara (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tā kā tādu nav, tad, diemžēl, nav kam paprasīt. Ja esi tik zinoša - aizej un paprasi pati. Mēs labprāt noklausīsimies, ko viņi par to saka.CITĀTS tikai nez kapēc vairumam no viņiem un jums ne parko negribas atzīt ka kāds jau ir pamanījies būt gudrāks par cilvēkiem un sen jau bez bēdu lidinās pa kosmosu šādā aparātā... Blēņas. Pilnīgas un galīgas. Tas, ka tu tādām tici, tās nepadara par reālām.Kur rāvi, kaut ko par netzīšanu utt.? Dod viņus šurp, un mēs labprāt parunāsimies! Bet Tu jau to nevari... Viņi neuzradīsies pēkšņi tāpēc, ka Tu saki, ka tādi ir. Tad es varu teikt, ka eksistē vienradži. Tu noticēsi, pirms kādu dzīvē nebūsi redzējusi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Ak, man tik ļoti funny likās viss šitas ko tu te sarakstīji, tu esi TIK ļoti pārliecināta par to ka mēs ļaudis esam vienīgie un neatkārtojamie, visattīstītākie un visgudrākie(protams ar tevi priekšgalā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ), bet pasties kautvai uz mūsu Zemi, cik mūsu dabā ir milzumliela dzīvnieku daudzveidība un pat cilvēki visi nav vienādi (nēģeri, indieši, ķīnieši, eiropieši utg) pēc izskata un vispār..Kapēc tavuprāt milzummilzīgajā Visumā, kur ir visdažādākās planētas ar visdažādākajām vidēm un dabām nevarētu būt šīm vidēm piemērota dzīvības formas? Man pat bija smieklīgi kad tu pateici ka tjipa Zeme ir unikāla ar to ka uz tās ir dzīvība bet tas taču galīgi dumji, gribētos zināt ar kādām superierīcēm tad šie zinātnieki, kas izvirzīja šo hipotēzi, izpētija visu milzumlielo visumu, man gan liekas ka tālāk par savu degungalu, proti mūsu galaktiku, viņi nav tikuši tikai nedaudz ar saviem teleskopiem paurbinājušies pa tuvāko mūsu galaktikai planētu virsmām un arī tie ir tikai attēli.Man tev ir viens jautājums-tu paskatījies to ufologu konferences video? Tur varbūt ir daudz kā neticama, bet arī ticamā diezgan, tapēc man būtu interesanti uzzināt ko vēl tādu var izdomāt lai apstrīdētu acīmredzamo.
CITĀTS Protams, ka nepārliecināsim! Tas nemaz nav mūsu nolūks. Tu esi izvēlējusies elku, ko pielūgt un kam bez pamatojuma ticēt, un viss! Mēs tur neko nevaram darīt, ja Tu vēlies ieslēgties četrās sienās un neredzēt neko vairāk. Kāds tad ir jūsu nolūks un jēga būt šajā pavedienā ja nekam neticat? Man piem gribētos papļāpāt ar kādu kas varētu pastāstīt ko jaunu visās šajās lietās , bet tā vietā te ir vesels bars noliedzēju un apstrīdēju, phe... Un kāds tur sakars ir ar elku būšanu vispārībā? man liekas tikai normāli ka citplanētieši un lemūrieši ir, man liekas smieklīgas visas tās idejas par to ka mēs esam tik unikāli tik lieliski savā neatkārtojamībā, Dieva sūtņi uz zemes, ka mūsu vaigs ir darināts pēc Dieva līdzības un citi pesteļi vai zinātnieku amatieru kunkstēšana, manliekas, pat Dievam uznāk klepus no šādām runām.. CITĀTS Kāpēc jātic tam, kas nav pierādīts? Citplanētiešu eksistence vai neeksistence ir zinātnes izpētes priekšmets, kam ar ticību nav nekāda sakara. Kā nav pirādīts, kas nav pierādīts? Tu dzīvo kādā alā ka nekā nezini? Pierādījumu cik uziet, parocies tikai un pameklē! Un tiktiešām kāds tur sakars ir ar ticību? CITĀTS Kur rāvi, kaut ko par netzīšanu utt.? Dod viņus šurp, un mēs labprāt parunāsimies! Bet Tu jau to nevari... Viņi neuzradīsies pēkšņi tāpēc, ka Tu saki, ka tādi ir. Tad es varu teikt, ka eksistē vienradži. Tu noticēsi, pirms kādu dzīvē nebūsi redzējusi? Lemūrieši ir itin ietiepīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ar viņiem nav tik vienkārši viņi nedibina kontaktus ar kuru katru tikai ar pašiem gudrākajiem un tādi uz mūsu zemes ir tibetiešu meistari, tu tikai padomā kas būtu ja visi uzzinātu ka lemūriešiem ir pilsēta Tibetas kalnainē? ups izpļāpājos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Neviens jau te kategoriski nenoliedz citplanētiešu pastāvēšanas iespējamību. Vienkārši tiek norādīts, ka tam nav pierādījumu. Tu pati tā vietā, lai tādus sniegtu, pasniedz vien savu reti agresīvo "kas jūs ````, ka nedomājat tāpat kā es?" attieksmi.
Kāda velna pēc, lai mēs ietu meklēt pierādījumus Taviem argumentiem? Vai nu aizveries, vai sagādā pati - pašlaik Tu vienkārši mal tukšu atkal un atkal uz riņķi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tieši tā. Neviens neko nenoliedz, bet prasa pamatojumus un pierādījumus. Bet tā vietā tikai maļ tukšus salmus un iztirzā sarunbiedra personiskās īpašības un viņam pieraksta ticību vai neticību kaut kam, ko viņš vispār nav teicis. Vārdu sakot - diskutēt neprot. Ar sevi un savām domām sarunājas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja cienītā Miss Apoka Lipse vēl, pēc vairāku lappušu sarunām, vēl nav sapratusi, kāda ir atšķirība starp "ticību" un "zināšanu", tad par ko runāt! CITĀTS Kā nav pirādīts, kas nav pierādīts? Tu dzīvo kādā alā ka nekā nezini? Pierādījumu cik uziet, parocies tikai un pameklē! Un tiktiešām kāds tur sakars ir ar ticību? Dod šurp pati tos daudzos un neapgāžamos pierādījumus. Mums tiešām nav jāmeklē apstiprinājums Taviem argumentiem. Kur tad ir tie pierādījumi? Nekas nav pierādīts. Ar ticību? Tāds, ka Tu esi bez pietiekamiem pamatojumiem noticējusi tam, ka eksistē gan citplanētieši, gan lemūrieši. To sauc par lētticību.Un var redzēt, ka pat par dzīvības izcelšanās pamatprincipiem un ar to saistītajām hipotēzēm gadsimtu laikā, kopš par to vispār kāds aizdomājies, vispār neesi pazīstama. Diezgan tumsonīgi, jā, diemžēl. To māca skolā. Ja jau pat par hipotēzi (slavenu! gadsimtiem vecu) par dzīvības (nevis CILVĒKA! nejauc) unikalitāti uz Zemes, pirmo reizi dzirdi. Un piedevām, to visu sajaukt ar ticību dievam kā radītājam un cilvēka augstākajam stāvoklim dabas vidū, vispār ir nejēdzība. Tā arī ir tikai viena hipotēze, kas, tāpat kā visas citas, ne ar ko nav pierādīta. Ufologu? Jā, protams! Bet ne mistiķu, bet patiešām ufologu. Neesi pamanījusi, ka neviens nopietns UFO pētnieks NEKAD neapgalvo, ka tas, kas ir ieraudzīts, fiksēts utt., būtu neapstrīdams pierādījums citplanētiešu esamībai? Un viņi arī nemaz nemeklē citplanētiešus! UFO ir "neidentificēts lidojošs objekts". Ar to viss ir pateikts. Jā, te sanāk, ka es arī atkārtojos, jo es jau to vismaz vienreiz teicu. Par lemūriešiem Tibetas kalnienē tagad tu sasmīdināji mani. Un ar nākamo teikumu - "ups izpļāpājos!" vēl vairāk. Tā ir vismaz gadsimtu, ja ne vairāk, veca ideja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
CITĀTS Neviens jau te kategoriski nenoliedz citplanētiešu pastāvēšanas iespējamību. Vienkārši tiek norādīts, ka tam nav pierādījumu. Tu pati tā vietā, lai tādus sniegtu, pasniedz vien savu reti agresīvo "kas jūs ````, ka nedomājat tāpat kā es?" attieksmi. Kāda velna pēc, lai mēs ietu meklēt pierādījumus Taviem argumentiem? Vai nu aizveries, vai sagādā pati - pašlaik Tu vienkārši mal tukšu atkal un atkal uz riņķi CITĀTS Tieši tā. Neviens neko nenoliedz, bet prasa pamatojumus un pierādījumus. Bet tā vietā tikai maļ tukšus salmus un iztirzā sarunbiedra personiskās īpašības un viņam pieraksta ticību vai neticību kaut kam, ko viņš vispār nav teicis. Vārdu sakot - diskutēt neprot. Ar sevi un savām domām sarunājas. Ja cienītā Miss Apoka Lipse vēl, pēc vairāku lappušu sarunām, vēl nav sapratusi, kāda ir atšķirība starp "ticību" un "zināšanu", tad par ko runāt! CITĀTS Kā nav pirādīts, kas nav pierādīts? Tu dzīvo kādā alā ka nekā nezini? Pierādījumu cik uziet, parocies tikai un pameklē! Un tiktiešām kāds tur sakars ir ar ticību? Dod šurp pati tos daudzos un neapgāžamos pierādījumus. Mums tiešām nav jāmeklē apstiprinājums Taviem argumentiem. Kur tad ir tie pierādījumi? Nekas nav pierādīts. Ar ticību? Tāds, ka Tu esi bez pietiekamiem pamatojumiem noticējusi tam, ka eksistē gan citplanētieši, gan lemūrieši. To sauc par lētticību. Un var redzēt, ka pat par dzīvības izcelšanās pamatprincipiem un ar to saistītajām hipotēzēm gadsimtu laikā, kopš par to vispār kāds aizdomājies, vispār neesi pazīstama. Diezgan tumsonīgi, jā, diemžēl. To māca skolā. Ja jau pat par hipotēzi (slavenu! gadsimtiem vecu) par dzīvības (nevis CILVĒKA! nejauc) unikalitāti uz Zemes, pirmo reizi dzirdi. Un piedevām, to visu sajaukt ar ticību dievam kā radītājam un cilvēka augstākajam stāvoklim dabas vidū, vispār ir nejēdzība. Tā arī ir tikai viena hipotēze, kas, tāpat kā visas citas, ne ar ko nav pierādīta. Ufologu? Jā, protams! Bet ne mistiķu, bet patiešām ufologu. Neesi pamanījusi, ka neviens nopietns UFO pētnieks NEKAD neapgalvo, ka tas, kas ir ieraudzīts, fiksēts utt., būtu neapstrīdams pierādījums citplanētiešu esamībai? Un viņi arī nemaz nemeklē citplanētiešus! UFO ir "neidentificēts lidojošs objekts". Ar to viss ir pateikts. Jā, te sanāk, ka es arī atkārtojos, jo es jau to vismaz vienreiz teicu. Par lemūriešiem Tibetas kalnienē tagad tu sasmīdināji mani. Un ar nākamo teikumu - "ups izpļāpājos!" vēl vairāk. Tā ir vismaz gadsimtu, ja ne vairāk, veca ideja. nez no kurienes jūs izrāvāt ka manās injteresēs ir kautko jums pierādīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) , man vispār ir pie kājas ko jūs domājat vai nedomājat par citplanētiešiem es vnk brīnos kā var neticēt, pierādīt nekā netaisos, neēsmu tak nekāds ufologs, un tā vietā lai činkstētu par maniem argumentu trūkumiem būtu labāk pameklējuši jūtūbā un linkā ko es iedevu, bet nē atkal jau -nepasniedza uz sudraba paplātes, tak paskatieties to ierakstu no ufologu konferences meksikā , jums būs jauna kautvai apstrīdēšanai viela,nu! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Noskatījos arī.
No sākuma tiek gari un plaši iztirzāti dažādi video. Starp tiem izcelts tiek kāds Meksikāņu armijas uzņemts video, kurā apskatāmi neskaidri kustīgi objekti. Filmēts, laikam bija infrasarkanajā spektrā, jo redzams nekas nav bijis. Tam esot piedāvāti 15 izskaidrojumi. Runātājs izceļ laikam gan pašu stulbāko - liesmas no kaut kādām naftas atradnēm. Tad tas tiek gari un plaši iztirzāts mēģinot iedvest pārliecību, ka visi mēģinājumi šo video diskreditēt ir tikpat stulbi. Poisoning the well. Galvenais secinājums ir aptuveni tāds - mēs nezinām, kas ellē tas ir, tātad tie noteikti ir citplanētieši. Non-sequitor. Vēl tiek stādīti priekšā divi video kas uzņemti vienlaicīgi no viena statīva - viens redzamās gaismas, viens infrasarkanajā spektrā. Infrasarkanajā redzams kaut kāds objekts. Tālāk mums stāda priekšā japāņu izgudrotu un izreklamētu tehnoloģiju, kas ļauj padarīt priekšmetus daļēji caurspīdīgus (līdz pat tādai pakāpei, ka cilvēks uzvelk īpašu jaku un viņam var redzēt cauri). Seko apgalvojums, ka citplanētiešiem droši vien ir līdzīga, tikai advancētāka tehnoloģija, kas ļauj padarīt objektu ideāli caurskatāmu. Variants, ka arī mūsu pašu militāristi varētu ar tamlīdzīgiem koncepta modeļiem ņemties netiek apskatīts. Tālāk seko pašu citplanētiešu foto (uzsveru - tikai foto, kaut gan UFO filmēti cik tik uziet). Pie viena no tiem pat tiek uzsvērts, ka bildes ir kadri no video, kurš nonācis pie britu slepenā dienesta un nodots tālāk uz Area-51 neuztaisot nevienu kopiju drošības apsvērumu dēļ. Drošības apsvērumi netraucēja no video paņemt vairākus kadrus un saglabāt tos. Seko vēl vairākas miglainas fotogrāfijas un apgalvojums, ka "pikseļi, kas veido citplanētieti ir tādi paši kā tie, kas ir pārējā bildē, tādēļ citplanētietis nevar būt piemontēts klāt". Tālāko skaidrojumu varam vienkārši izlaist - tā kā mākslīgi iemontētus pikseļus nevar atšķirt no tiem, kas bijuši jau oriģinālā, tas mierīgi var būt feiks. Kronis visam ir izcili miglaina bilde, kurā redzami divi policisti zirgos parkā, gaišā dienas laikā. Tiem pa vidu ir redzama neliela figūra - man izskatījās pēc vāveres. Seko apgalvojums, ka to esot neiespējami viltot... jo abi policisti neko nav redzējuši... /pauze pārdomām par šo argumentāciju/ like wtf? Iespējams pie vainas runātāja draņķīgā angļu valoda, bet kā jau teicu - objekts mierīgi varēja būt parasta vāvere. Arī iemontēt tur tādu nebūtu problēma. Beigās seko garas runas par apļiem labības laukos (kuru aizsācēji ir sen kā atzinušies krāpnieki), saistības ar maiju kalendāru un paziņojums, ka maiju kalendāram beidzoties pēkšņi mainīsies zemes klimats (uz karsto pusi), kā rezultātā celsies pasaules okeāna līmenis un applūdīs praktiski visa eiropa. Lieki piebilst, ka tik daudz ūdens uz Zemes nemaz nav - pat visus ledājus izkausējot izdosies pacelt līmeni tikai par pāris metriem appludinot dažas piekrastes pilsētas. To visu stāsta cilvēks, kurš pats sevi pasludina par ļoti skeptiski domājošu. Šo rakstu rediģēja Grims: 13.03.2007 16:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Jā piekrītu tev daudz aizdomīgu lietu un tie citplanētieši mierīgi varēja būt uzmontēti, bet atkal jau nav neapgāžamu pierādījumu ne par ne pret citplanētiešiem, es tomēr izvēlos domāt par labu par, jo manuprāt tas video, kur ir redzams tumši brūns ļoti ātri lidojošs objekts(nez kas tas varētu būt ja ne lidojošais šķīvītis? kkāda zonde vai kus tur? nedomāju vis) ir ļoti pat reāls, neizskatijās pēc samontējuma, zini, ir tak uzņemti tūkstošiem dažādu video, es nedomāju ka 100% visi ir viltojumi. par to caurspīdīgo objektu-nezinu ko domāt ja es būtu tā cilvēka vietā kas šo objektu rāda tad es laikam veiktu daudz vairāk un pārliecinošākas darbības lai pierādītu ka tas tomēr nav viltojums, bet tāpat man arī nav ne mazākās nojausmas kā var uztaisīt šādu efektu ar datora palīdzību, bet nu moš es prosta nezinu). lai nu kā iesaku tomēr vairāk palodāt pa jūtūbu, kur ir dažādi video par ēģiptes piramīdu izcelsmi, kas noliedz to jebkādu saistību ar senajiem ēģiptiešiem, bet tāpat arī neuzspiež nekādas citas teorijas, vnk atstājot viedokļa brīvību(linku ielikšu vēlāk, tagad čakaris ar netu bišķiņ) tāpat ir arī daudz citu dažādu video-tjipa Nasas uzņemtie video ar nlo, skaņas no visuma, kas itkā atgādina lidojošo šķīvīšu pacelšanos vai tml un daudz daudz kā cita , vnk iesaku pameklēt jūtūbā par šo tēmu, tur ir daudz interesantu un itin reālistisku video.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
man iepatikaas shis te-ufo, ljoti reaalistisks, manupraat.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
YouTube video kvalitāte ftw.
Bet nu katrā ziņā, pieņemot, ka tas nav feiks, tas ir ne vairāk ne mazāk kā UFO pēc definīcijas - velns viņu zina kas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tu gan esi jociigs, kas tad tas vareetu buut, nu pienjemot ka tas nav viltojums?.. nu labi, noleemu kapeec gan nepakaitinaat veel juus mazdruscinj, ielikshu linku uz video, kas saucas-Intervija ar citplaneetieti, kur tjipa viens cilveeks no Amerikas valdiibas, nu es taa sapratu vismaz (vispaar pashaa saakumaa par to citplaneetieti notureeju vinju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) , jo veel iisti neibraucu tajaa staastiitajaa, es nospriedu ka tas domaats taads spalvains citplaneetietis-insekts, jo taa tumsa un taas saulesbrilles, kas vinjam bija uz aciim izkatiijaas kaa vabolju acis vienaa momentaa, es veel nodomaaju-ejiet juus, kaadas muljkjiibas, bet kad iebraucu un noskatiijos paareejos video man vairs nelikaas nemaz tik muljkjiigi) shis cilveeks itkaa staasta par valdiibas sadarbiibu ar citplaneetieshiem vai tml(es visu neklausiijos, baigi gari bija) un atklaaj video ar interviju ar citplaneetieti, kas tieshaam izskataas reaals, interesanti ir tas ka viedoklis par sho video tiek prasiits dazhaadiem ekspertiem un pat lieli specefektu meistari saka ka ja tas ir viltojums tad ljoti labs un ljoti ruupiigi izstraadaats, lai nu kaa ja skatiisieties tad pashi visu redzeesiet, te buus(vispaar 1-3dalju var arii izlaist)-
1.dalja,2.dalja,3.dalja,4.dalja(sheit arii ir apskataams video ar citplaneetieti),5.dalja(diezgan interesanti, dazhaadi viedoklji),6.dalja,7.beidzamaa dalja ...un vispaar ja shis video ir reaals(neredzu iemeslu kapeec lai nebuutu) ljoti zheel nabaga radiibas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) , vinju vnk nomocija, es nedomaaju ka tajaa telpaa vinja atradaas peec savas veelmes, nu nez... Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 15.03.2007 01:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Specefektu eksperti: Mēs varam labāk. Mēs jau esam uztaisījuši labāk.
UFO eksperts: This is powerful, because this is not a staged event, this is real. ... Vispār galvenais, kas konkrēti manī raisa neticību ir citplanētieša pārliekā līdzība cilvēkam - kāda velna pēc, lai no Zemes pilnīgi neatkarīgi radusies dzīvības forma izskatītos pēc nedaudz pielabotas uz Zemes sastopamas dzīvības formas? Dzīvnieki, kas attīstījušās Austrālijā, tikai dažus tūkstošus kilometru no Eirāzijas ir daudz atšķirīgāki no Eirāzijas dzīvniekiem, kā tas citplanētietis (un visi citi nobildētie citplanētieši) no cilvēkiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Specefektu eksperti: Mēs varam labāk. Mēs jau esam uztaisījuši labāk. es zinaaju es zinaaju ka tu piemineesi tiehi sho izteicienu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) bet kad vinjsh to teica izskatiijaas nedaudz samociiti, taa nu nepaaraak paarliecinaati, taa kaa tas arii veel nenoziimee neko, turklaat vinjsh jau arii ir tikai specefektu meistars nevis starpplaneetu sugu speciaalists..CITĀTS Vispār galvenais, kas konkrēti manī raisa neticību ir citplanētieša pārliekā līdzība cilvēkam - kāda velna pēc, lai no Zemes pilnīgi neatkarīgi radusies dzīvības forma izskatītos pēc nedaudz pielabotas uz Zemes sastopamas dzīvības formas? Dzīvnieki, kas attīstījušās Austrālijā, tikai dažus tūkstošus kilometru no Eirāzijas ir daudz atšķirīgāki no Eirāzijas dzīvniekiem, kā tas citplanētietis (un visi citi nobildētie citplanētieši) no cilvēkiem. hmm...nu kaa, kapeec ne? ir jau dazhaadi citplaneetieshi(es neko neapgalvoju!) un shis nemaz nebija tik liidziigs cilveekam, taas melnaas acis kaut vai un tas ka vinjiem nav matu(njaa nez kapeec ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) ) un ja taa padomaa kas tev liekas liidziigs? Nu ja nu vieniigi ekstremitaates..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Specefektu meistaram nav vajadzīgas absolūti nekādas zināšanas par citas planētas apdzīvojošiem radījumiem, lai uztaisītu tādu vai vēl smalkāk izstrādātu lelli, kā video redzamais objekts. Ja meistars par kaut ko nav pārliecināts, tas tikai norāda, ka viņš nepārvērtē savu kompetenci. UFO eksperta ārkārtīgi pārliecinošā balsī izteiktie, bet pilnīgi tukšie vārdi manī radīja daudz lielākas šaubas.
Attiecībā uz līdzību - ņemam par bāzi cilvēku un domājams, kas mums jāizmaina, lai dabūtu citplanēti: -Jānoepilē -Jāpielabo ādas krāsa -Jāpamaina atsevišķu detaļu proporcijas ---Jāpalielina acis un galvas augšdaļa ---Jāpadara tievāks ķermenis un ekstremitātes -Jāsamazina pirkstu skaits -Viss jānogludina Es teiktu, ka ir visai acīmredzami, ka citplanētietim par bāzi ir ņemts cilvēks. Uz citas planētas attīstījušamies dzīvības formai būtu jābūt vismaz ar tādu atšķirības pakāpi no cilvēka kā apsei no stirnas - pilnīgi citiem ķermeņa darbības principiem. Protams, vienmēr paliek teorija par zemes dzīvības kosmisko izcelsmi, taču ja vien mēs tās ietvaros vispār neatvadāmies no evolūcijas teorijas, gala rezultātiem tomēr vajadzētu būt atšķirīgākiem (ja kaut kāds meteorīts atnes uz zemi dažas baktērijas - cik liela ir iespēja, ka no tām pēc pāris miljardiem gadu attīstīsies radījums ar divām rokām, divām kājām, torsu un galvu?) Šo rakstu rediģēja Grims: 15.03.2007 16:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedod, bet tevis teiktais mani nepavisam nepārliecināja, tās ir tikai tavas domas, jo skaties-kā to var izdarīt tehniski?
CITĀTS -Jānoepilē -Jāpielabo ādas krāsa -Jāpamaina atsevišķu detaļu proporcijas ---Jāpalielina acis un galvas augšdaļa ---Jāpadara tievāks ķermenis un ekstremitātes -Jāsamazina pirkstu skaits -Viss jānogludina noepilēt-nu ok, pielabot ādas krāsu-ok, pamainit atsevišķu detaļu proporcijas? Kādā veidā gribētos zināt? Tad jau tā būtu baigi ienesīga štelle plastiskajiem ķirurgiem , zini cik cilvēku atsauktos, kas nav apmierināti ar savu izskatu un pateiktu-pamainiet man proporcijas tur un šur, to pašu var teikt par acu palielināšanu un galvu, es vispār nesapratu ko tu ar to domā paņemt par bāzi cilvēku? Tu domā tas ir pārtaisīts cilvēks? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) kurš tad parakstītos uz kautko tādu, nemaz nerunājot vai vispār ir iespējams pārtaisīt cilvēku tiktāl? ja tu domā ka tā bija kautkāda lelle, tad- pārāk jau nu dzīvīgi tā lelle kustējās, ja tu domā ka citplanētietis bija uztaisīts ar datoru-tas vispār nav iespējams, jo tas 1.kārt jau tā bija redzams un 2.kārt lukturīšu spīdinātās gaismas atspīdēja citplanētieša acīs, bez tam es nedomāju ka kāds šī citplanētieša izveidošanai par bāzi ņemtu cilvēku kaut vai tāpēc, lai citiem par to nerastos aizdomas, ja ļauj vaļu fantāzijai var nezko izdomāt un padarī par skatam itkā ticamu. Vienīgais kas man likās aizdomīgi bija tas ka bija izņemts video skaņas ieraksts, kaut gan tas varētu būt arī tāpēc lai nevarētu atpazīt video darbojošos cilvēkus...un uz tā onkulīša ar garajiem matiem vārdiem es nemaz nedomāju atsaukties, jo viņš tikai izteica savu viedokli, bet tāds ir mums katram. Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 15.03.2007 21:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
ir un naidīgi viņji grib muus izmantot experimentiem aaaaa paliiigaaaa
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Par līdzību - palasi divus postus atpakaļ, ja atmiņa tik caura.
Nu jau vismaz pārdesmit gadus nav nekādu problēmu uztaisīt tādu lelli un 21.gs arī ar datoru var sataisīt kādus vien atspīdumus vēlas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Njaa panjem uzliec cilvēkam citplanētiēša teerpu un visss
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
````, kur šitādi rodas?
Noskaties vispirms video - tad pieleks, ka tāda izmēra tērpā nevienu cilvēku nevar iespīlēt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pričom rūķīti nevar???
A tur tumsa taa kaaa tur var buut cilvēki kas vinju kontrole piedevaam Šo rakstu rediģēja gints: 22.03.2007 13:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
BLāblā. Nu kurš gan tic citplanētiešu eksistencei?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 19:25 |