Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Citplanētieši, ir vai nav?
Citplanētieši:
Tu nevari redzēt aptaujas rezultātu, kamēr neesi nobalsojis. Lūdzu, piesakies un nobalso, lai redzētu šīs aptaujas rezultātu.
Kopā balsis: 332
Viesi nevar balsot. 
FiKi
iesūtīt 09.03.2004 18:18
Raksts #1

Mācās koptelpas paroles
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 13.02.04

Nu, kā citiem liekas? Man pašam neticās, ka Zeme ir vienīga planēta ar puslīdz inteliģentām dzīvības formām. Pārāk daudz ufo ir piefiksēti, pārāk daudz cilvēku apgalvo ka ir šamējos redzējuši...
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
16 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (180 - 199)
Shadowstalker
iesūtīt 19.02.2007 21:07
Raksts #181

Acīgais ex-mods

Pievienojās: 15.06.04
Kur: Dark Dark Forest
Mods 2007

CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 18.02.2007 00:24) [snapback]1105684[/snapback]
uz Venēras vopšim ir lemūriešu pilsēta, kur viņi visi dzīvo, bet par citplanētiešiem īsti šamējos nenosauksi jo tie ir tikvien kā mūsu vairāk attīstītie senči ar superkrutām tehnoloģijām
Tad značit parādi, kur vobšem šajā 100% Venēras virsmas izklājumā - tuksnesī atrodas jel kādas šīs megacivilizācijas pēdas.

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 20.02.2007 14:56
Raksts #182

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 18.01.06
Kur: kur gribu tur esmu

CITĀTS
Tad značit parādi, kur vobšem šajā 100% Venēras virsmas izklājumā - tuksnesī atrodas jel kādas šīs megacivilizācijas pēdas.

Ko parādi? Es baigi zinu kur viņiem tā pilsēta ir? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Turklāt tu esi drošs ka tajā attēlā ir Venēras virsma nevis mākoņi? Kā zināms Venēru ieskauj ļoti biezs mākoņu slānis kas arī starpcitu varētu pasargāt no lielā saules starojuma, tā šķiet, lai nu kā lemūrieši jau nav nekāds jefiņu bars lai nedadomātu kā janomaskējas lai visādi tur cilvēki ar savām zondēm neuziet viņu pilsētu un vēl pēc tam visuko neizgudrotu pret viņiem, kā jau teicu šiem ir superkrutas tehnoloģijas, kautvai tie paši lidojošie šķīvīši, kuri spēj pārvietoties pat ar gaismas ātrumu, kādā veidā? izmantojot antigravitācijas spēku(zinātnieki jau ir atklājuši antigravitācijas spēku un tagad pēta to) un magnētismu( ar magnētismu tjipa vispār var daudz visādas štelles sadarīt) un lūk pāris citātu no "Ilustrētās zinātnes" raksta par Venēru-
"Vēl joprojām palicis neatbildēts jautājums, kapēc Venērai tikpat kā nav magnētiskā lauka..."
un "Tuvākajos gados tiks izskaidrotas mīklainās parādības uz šīs svelmainās planētas, un šeit talkā nāks arī zonde Venus express" tātad tas nozīmē ka Venēra vēl nav pilnībā izpētīta vai ne? Kur nu vēl visa virsma no vietas, turklāt aizdomas rada arī tas ka Venērai nav magnētiskā lauka...
"Saskaņā ar plānu zonde Venus Express nonāks pie Venēras marta beigās.16 mēnešus tā riņķos ap planētu, skenējot tās virsmu un atmosfēru ultravioletajā, redzamās gaismas un infrasarkanajā diapazonā." un tad jau redzēsim ko viņi tur būs atklājuši, tā kā vēl spriest vispār par jebko ir pāragri, kaut nešaubos ka lemūrieši jau visu ir paredzējuši un rēķināsies ar šādu viņu atmaskošanas mēģinājumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 20.02.2007 14:59

+Citēt rakstu
Erasmus
iesūtīt 24.02.2007 13:38
Raksts #183

Angel of Mayhem

Pievienojās: 23.05.04
Kur: stoned
GP eksperts 2007

Tu vispār zini kāda temperatūra ir uz Venēras? Tur dzīvība vienkāŗsi nav iespējama.

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 24.02.2007 15:09
Raksts #184

Acīgais ex-mods

Mods 2007

CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 20.02.2007 14:56) [snapback]1106723[/snapback]
Ko parādi? Es baigi zinu kur viņiem tā pilsēta ir?
Ahā, noķēru! Ja reiz tu ne sūda par to, kur tāda varētu būt ( neskaitot "kaut kur uz Venēras", kas ir tikpat precīzi kā tas, ka es dzīvoju "kaut kur Rīgas rajonā" ), tad no kurienes tev tik droša un ticama informācija par to, ka tāda vispār ir?

Turklāt tu esi drošs ka tajā attēlā ir Venēras virsma nevis mākoņi?
Jā, diezgan. Esmu kaut kā iemanījies atšķirt reljefa attēlojumus no Venēras mākoņiem.

Kā zināms Venēru ieskauj ļoti biezs mākoņu slānis kas arī starpcitu varētu pasargāt no lielā saules starojuma, tā šķiet, lai nu kā lemūrieši jau nav nekāds jefiņu bars lai nedadomātu kā janomaskējas lai visādi tur cilvēki ar savām zondēm neuziet viņu pilsētu un vēl pēc tam visuko neizgudrotu pret viņiem, kā jau teicu šiem ir superkrutas tehnoloģijas, kautvai tie paši lidojošie šķīvīši, kuri spēj pārvietoties pat ar gaismas ātrumu, kādā veidā? izmantojot antigravitācijas spēku
Jā, tur ir mākoņi. Bet kā reiz tieši Venēras atmosfēras sastāva un mākoņu dēļ tur ir tāds karstums ( virs 400 Celsija grādiem ), jo tas neļauj siltumam aizlidot prom.
Hahaha, šeit es visvairāk smējos: ja reiz tie lemūrieši ir tik superkruti, ka viņiem ir tādas megatehnoloģijas, tad kāda velna pēc viņiem jāslēpjas no kaut kādiem sūda cilvēkiem, kuri knapi līdz Mēnesim ir paši aizkārpījušies un pāris raķetītes izšāvuši ārā no Saules sistēmas. Tu ķipa pati baidies, ka vietējā dīķa krupju ordas, saskatījušās, cik tu labi un forši dzīvo, savāksies kopā un padzīs tevi no mājām?

"Vēl joprojām palicis neatbildēts jautājums, kapēc Venērai tikpat kā nav magnētiskā lauka..."
...
turklāt aizdomas rada arī tas ka Venērai nav magnētiskā lauka...
Jā, jautājums nav skaidrs. Bet tas nerada nekādas aizdomas. Tā vietā, lai sāktu minēt un fantazēt, ka lauku nogriezuši kaut kādi mistiski no pirksta ````ti vietēji iezemieši, tiek pētīts, kas to magnētisko lauku ietekmē, un tiek izvirzītas idejas par to, kāpēc tad tas ir tik vājš, pamatojoties uz to, kas ir izpētīts.

tad jau redzēsim ko viņi tur būs atklājuši, tā kā vēl spriest vispār par jebko ir pāragri, kaut nešaubos ka lemūrieši jau visu ir paredzējuši un rēķināsies ar šādu viņu atmaskošanas mēģinājumu
Ja reiz viņi tā visu paredzēja un slēpjas, neatstājot nekādas sīkākās pēdas, tad kā vispār kāds par viņiem ir uzzinājis, ko?

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 24.02.2007 15:23
Raksts #185

Bēg no sera Kedogena
**

CITĀTS
Tu vispār zini kāda temperatūra ir uz Venēras? Tur dzīvība vienkāŗsi nav iespējama.

Nu bet viņiem tak ir krutās tehnoloģijas, lasi uzmanīgāk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
CITĀTS
CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 20.02.2007 14:56)
Ko parādi? Es baigi zinu kur viņiem tā pilsēta ir?
Ahā, noķēru! Ja reiz tu ne sūda par to, kur tāda varētu būt ( neskaitot "kaut kur uz Venēras", kas ir tikpat precīzi kā tas, ka es dzīvoju "kaut kur Rīgas rajonā" ), tad no kurienes tev tik droša un ticama informācija par to, ka tāda vispār ir?

Turklāt tu esi drošs ka tajā attēlā ir Venēras virsma nevis mākoņi?
Jā, diezgan. Esmu kaut kā iemanījies atšķirt reljefa attēlojumus no Venēras mākoņiem.

Kā zināms Venēru ieskauj ļoti biezs mākoņu slānis kas arī starpcitu varētu pasargāt no lielā saules starojuma, tā šķiet, lai nu kā lemūrieši jau nav nekāds jefiņu bars lai nedadomātu kā janomaskējas lai visādi tur cilvēki ar savām zondēm neuziet viņu pilsētu un vēl pēc tam visuko neizgudrotu pret viņiem, kā jau teicu šiem ir superkrutas tehnoloģijas, kautvai tie paši lidojošie šķīvīši, kuri spēj pārvietoties pat ar gaismas ātrumu, kādā veidā? izmantojot antigravitācijas spēku
Jā, tur ir mākoņi. Bet kā reiz tieši Venēras atmosfēras sastāva un mākoņu dēļ tur ir tāds karstums ( virs 400 Celsija grādiem ), jo tas neļauj siltumam aizlidot prom.
Hahaha, šeit es visvairāk smējos: ja reiz tie lemūrieši ir tik superkruti, ka viņiem ir tādas megatehnoloģijas, tad kāda velna pēc viņiem jāslēpjas no kaut kādiem sūda cilvēkiem, kuri knapi līdz Mēnesim ir paši aizkārpījušies un pāris raķetītes izšāvuši ārā no Saules sistēmas. Tu ķipa pati baidies, ka vietējā dīķa krupju ordas, saskatījušās, cik tu labi un forši dzīvo, savāksies kopā un padzīs tevi no mājām?

...
turklāt aizdomas rada arī tas ka Venērai nav magnētiskā lauka...
Jā, jautājums nav skaidrs. Bet tas nerada nekādas aizdomas. Tā vietā, lai sāktu minēt un fantazēt, ka lauku nogriezuši kaut kādi mistiski no pirksta ````ti vietēji iezemieši, tiek pētīts, kas to magnētisko lauku ietekmē, un tiek izvirzītas idejas par to, kāpēc tad tas ir tik vājš, pamatojoties uz to, kas ir izpētīts.

tad jau redzēsim ko viņi tur būs atklājuši, tā kā vēl spriest vispār par jebko ir pāragri, kaut nešaubos ka lemūrieši jau visu ir paredzējuši un rēķināsies ar šādu viņu atmaskošanas mēģinājumu
Ja reiz viņi tā visu paredzēja un slēpjas, neatstājot nekādas sīkākās pēdas, tad kā vispār kāds par viņiem ir uzzinājis, ko?

Ja jau tev tik ļoti interesē šī tēma kāpēc tad nepameklē par to info? būs grūti tev kautko izskaidrot jo tad būtu jāskaidro ļoti daudz, bet man slinkums... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

ā..un protams ka es ne velna nezinu kur viņiem tā pilsēta ir, ak ja es to zinātu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 24.02.2007 15:25

+Citēt rakstu
maichestera
iesūtīt 24.02.2007 23:45
Raksts #186

Kārto SLIM-us

Pievienojās: 19.10.06
Kur: Ar fotoaparātu mežā.

Baigi neloģiski izklausās..
Uberkrutā civilizācija slēpjas zem Venēras nokaitētajiem mākoņiem tik nelabvēlīgos apstākļos.
No ļaunajiem marsiešiem vai slēpjas.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Un kā gan var zināt ka viņi ir tur?
Un ja jau uz Zemes dzīvot vairs nevar,tad drīzāk jau kolonizēja kādu normālu exoplanētu.

+Citēt rakstu
Shadowstalker
iesūtīt 26.02.2007 17:09
Raksts #187

Acīgais ex-mods

Mods 2007

CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 24.02.2007 15:23) [snapback]1108842[/snapback]
Nu bet viņiem tak ir krutās tehnoloģijas, lasi uzmanīgāk!
Un pirms tam, kad tās dabūja, kā dzīvoja? Vai arī tad viņi dzīvoja citur, vai arī viņi uzreiz jau radās tādi kruti džeki?

Ja jau tev tik ļoti interesē šī tēma kāpēc tad nepameklē par to info? būs grūti tev kautko izskaidrot jo tad būtu jāskaidro ļoti daudz, bet man slinkums...
Tāpēc, ka informāciju es parasti meklēju uzticamos, drošos un kārtīgos avotos, nevis pasaku grāmatās. Diemžēl visas vietas, kurās kaut ko par lemūriešiem un šito šlaku var atrast, izskatās pārāk apšaubāmas, lai tām varētu uzticēties vairāk nekā Grimmu pasakām. Ir kas labāks - gaņi šurp!

ā..un protams ka es ne velna nezinu kur viņiem tā pilsēta ir, ak ja es to zinātu...
Un tu droši vien nezini tāpēc, ka nekur nav bijis rakstīts, vai ne? Un kāpēc nav bijis rakstīts? Jo varbūt tie rakstītāji nemaz nezina? Un, ja viņi nemaz nezina, kur tas ir, tad kā viņi zina, ka vispār ir?

Lūk, tādi vienkārši jautājumi, uz kuriem būtu jāspēj sniegt kaut kādas, kaut aptuvenas, atbildes, kas varētu norādīt to, ka tas nav viss no gaisa pagrābts.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 26.02.2007 18:50
Raksts #188

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Visuzticamākais avots būs Artūra Klarka "Mēness putekļi". Darbība notiek nākotnē, uz Mēness, kur vienā nodaļā uzstājas viens atlantīdiešu/lemūriešu/Mū zemes iedzīvotāju apoloģēts, jo redz, katastrofa esot notikusi tāpēc, ka tie tur viņu vajājot, esot par tuvu nokļuvis Lielajiem Noslēpumiem. Pēc tam seko pārējo reakcija un speciālistu skaidrojums, ka šis te cilvēks nav bīstams, tādi esot zināmi jau no 19.gs beigām vai kad tur, siet šo nevajagot, neesot kaitīgs, lai jau muldot, tas izklaidēšot katastrofā nonākušos.
Iesaku izlasīt! Patiešām labs īss izklāsts par tēmu. Es Klarkam uzticos daudz vairāk, nekā mūsdienu mistiķiem, labi zinot, ka viņš bija Viens no trim Lielmeistariem zinātniskajā fantastikā (blakus Robertam Hainlainam un Aizekam Azimovam).
Ja kāds netic, izlasiet šo te:
Artūrs Klarks

Vēl es nekādi nespēju saprast, kāpēc mistiķi šos, tik augsti tehniski attīstītos radījumus uztver par galīgajiem idiotiem. Kāpēc viņiem būtu jādzīvo sazin kādos nejēdzīgos apstākļos?
Ja viņi ir tik ļoti attīstīti, tad viņi dzīvo tepat, blakus, un nav pamanāmi tāpēc, ka prot izturēties un izskatīties tieši tāpat kā cilvēki. Kur problēma?
Par šo tēmu, savukārt, var ieteikt palasīt Kira Buličeva darbus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 27.02.2007 00:56
Raksts #189

Bēg no sera Kedogena
**

CITĀTS
Un pirms tam, kad tās dabūja, kā dzīvoja? Vai arī tad viņi dzīvoja citur, vai arī viņi uzreiz jau radās tādi kruti džeki?
vispār jau tur vesela vēsture ir un man galīgi nav vaļas tik daudz rakstīt, itsevišķi visādus faktus rakstīt ir tik apnicīgi,uh... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) teicu-sameklē pats!
CITĀTS
Tāpēc, ka informāciju es parasti meklēju uzticamos, drošos un kārtīgos avotos, nevis pasaku grāmatās. Diemžēl visas vietas, kurās kaut ko par lemūriešiem un šito šlaku var atrast, izskatās pārāk apšaubāmas, lai tām varētu uzticēties vairāk nekā Grimmu pasakām. Ir kas labāks - gaņi šurp!

tad nelasi visādu šlaku un pasakas bet tais uzticamajos avotos un izspried arī savā galvā kas varētu būt un kas nevarētu būt, bet nedomā ka tu vari ņemt vērā tikai to ko tu zini, jo to ko tu zini ne tuvu nav viss, ko vien var zināt.
CITĀTS
Un tu droši vien nezini tāpēc, ka nekur nav bijis rakstīts, vai ne? Un kāpēc nav bijis rakstīts? Jo varbūt tie rakstītāji nemaz nezina? Un, ja viņi nemaz nezina, kur tas ir, tad kā viņi zina, ka vispār ir?

Lūk, tādi vienkārši jautājumi, uz kuriem būtu jāspēj sniegt kaut kādas, kaut aptuvenas, atbildes, kas varētu norādīt to, ka tas nav viss no gaisa pagrābts.

vot tagad iedomājies ka tu esi lidojošajā šķīvītī( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) un lido uz Venēru un pa logu tu redzi pilsētu uz Venēras, nevarbūt ka tu uzreiz savā galvā sāksi aprēķināt koordinātas, turklāt vai galvā to var izdarīt vēl ir jautājums, turklāt es domāju ja tu ieraudzītu tādu pilsētu tu maigi sakot būtu apstulbināts tā ka visi tavi skeptiskie prātuļojumi būtu nez kur pagaisuši nemaz nerunājot par koordinātu aprēķiniem.
CITĀTS
Es Klarkam uzticos daudz vairāk, nekā mūsdienu mistiķiem

Kapēc tu tik ļoti uzticies kkādam Klarkam, kas neko tādu nepēta, bet visu noliedz, nevis pētniekiem kas ir savām acīm redzējuši un pat visādiem zinātniskiem faktiem kas ir par, ja tu protams esi ar tādiem iepazinusies...

+Citēt rakstu
maichestera
iesūtīt 27.02.2007 01:14
Raksts #190

Kārto SLIM-us

A.Klarks šlaka,paskas.. Tas ir kautkas nedzirdēts... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es gandrīz no krēsla nokritu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Varbūt Tu vari nosaukt tos pētniekus par ko runā?

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 27.02.2007 01:35
Raksts #191

Nazgûl

Pievienojās: 14.11.03
Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca.

Es varu nosaukt vienu, kurš pabijis uz Veneras: Willaru Huayta
Tas arī ir nopietnākais teksts, par civilizāciju uz Veneras, ko es spēju atrast caur googli. Īpaši glupajiem - es ņirgājos, neviens Huajtas teiktais vārds nav ņemams nopietnāk kā kārtējā apokalipses sludinātāja stāstītais.
Lūk arī iemesls, kādēļ Shads nevar izlasīt par Veneras civilizāciju uzticamos avotos - tajos par tādu nekas nav rakstīts.

Kas attiecas uz Rovielas teikto - tā ir atklāta ņirgāšanās, kuras pamatā ir doma, ka rakstīti teksti par civilizāciju uz Veneras ir pieskaitāmi daiļliteratūrai. Nevaru nepiekrist.

Principā jautājums ir viens - vai eksistē pierādījumi dzīvībai uz Veneras?

Ja neeksistē, tad statistiski nesalīdzināmi lielāka iespējamība ir, ka tur tādas nav. Huajtas stila pasakas bērniem pirms gulētiešanas netiek uzskatītas par pierādījumiem.

Šo rakstu rediģēja Grims: 27.02.2007 01:36

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 27.02.2007 09:07
Raksts #192

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 27.02.2007 00:56) [snapback]1109901[/snapback]
Kapēc tu tik ļoti uzticies kkādam Klarkam, kas neko tādu nepēta, bet visu noliedz, nevis pētniekiem kas ir savām acīm redzējuši un pat visādiem zinātniskiem faktiem kas ir par, ja tu protams esi ar tādiem iepazinusies...

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nokritu no krēsla. Aiz smiekliem par tumsonību, piedod... Kaut kāds Klarks... un noliedz... Tu vēl par Edisonu tā uzraksti! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Tu vispār zini, kas Klarks bija? Slinkums bija izlasīt, kas rakstīts lapā, kuras adresi iedevu, vai ne? Par nopelniem izgudrošanā viņam ir piešķirts sera tituls, tā kā, pirmkārt - Sers Artūrs.
Otrkārt - kā tie mistiskie pētnieki savā redzēšanā iztiktu bez tikai vienas tagad realizētas Klarka idejas - ģeostacionārajiem satelītiem? Jā, viņš bija šīs idejas viens no autoriem, bīdītājs un aktīvs atbalstītājs. Tagad bezmaz visa zeme ir "nokarināta" ar tiem. Un pašlaik domā par otras idejas realizēšanu - tiešajiem transporta sakariem ar tādu satelītu.
Ja tie mistiski attīstītie senči kaut kur dabā apkārt staigā, tad viņš pretendēja tieši uz šo lomu. Es tam neticu, dabiski.
Un Tu vēl brīnies, ka par Tevi nedaudz ņirgājas... mjā.

Jā, Grim, Venēras iedzīvotāju attēlus arī var sagādāt. Tāpat kā marsiešu. Vairumā!

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 02.03.2007 20:19
Raksts #193

Bēg no sera Kedogena
**

CITĀTS
Nokritu no krēsla. Aiz smiekliem par tumsonību, piedod... Kaut kāds Klarks... un noliedz... Tu vēl par Edisonu tā uzraksti!
Tu vispār zini, kas Klarks bija? Slinkums bija izlasīt, kas rakstīts lapā, kuras adresi iedevu, vai ne? Par nopelniem izgudrošanā viņam ir piešķirts sera tituls, tā kā, pirmkārt - Sers Artūrs.
Otrkārt - kā tie mistiskie pētnieki savā redzēšanā iztiktu bez tikai vienas tagad realizētas Klarka idejas - ģeostacionārajiem satelītiem? Jā, viņš bija šīs idejas viens no autoriem, bīdītājs un aktīvs atbalstītājs. Tagad bezmaz visa zeme ir "nokarināta" ar tiem. Un pašlaik domā par otras idejas realizēšanu - tiešajiem transporta sakariem ar tādu satelītu.
Ja tie mistiski attīstītie senči kaut kur dabā apkārt staigā, tad viņš pretendēja tieši uz šo lomu. Es tam neticu, dabiski.
Un Tu vēl brīnies, ka par Tevi nedaudz ņirgājas... mjā

Vot nezinu es tādu seru Artūru Klarku vai kāviņutur and what? Un protams ka man bija slinkums lasīt to bezgalgaro man pavisam neinteresējošo rakstu, un lemūriešupēc kautvai viss visums varētu būt ar nokarināts ar tiem satelītiem, ja viņiem ir ierīce kas sadala molekulas jeb varbūt tie bija atomi, es neatceros, (tas tā lai nepiekasītos pie tā ka izplatu nepatiesu informāciju, ja gadienā atoms nav sadalāms vai vēl kas, es saku tikai apmēram) un spēj padarīt objektu neuztveramu, nekādiem stariem, tad, manliekas, viņiem p ofig uz tiem satelītiem, vēlreiz saku tak viņi ir gudri, kas viņi neiedomāsies par kkādiem satelītiem, kaut manliekas, viņi vispār par tādiem niekiem neuztraucas, par to uztraucas šo varenās ierīces un automātiski neitralizē visus visādu tur satelītu raidītos uztvērējsignālus, tā kā...

CITĀTS
Jā, Grim, Venēras iedzīvotāju attēlus arī var sagādāt. Tāpat kā marsiešu. Vairumā!

Daā! Pat nedomāju tevi sākt pārliecināt par to ka kādā no šādiem attēliem varētu būt dzīvs citplanētietis, ja tu tā domāji, tas ir smieklīgi, tu domā ja man parāda bildīti ar zaļu cilvēciņu es uzreiz noticu, nekā nebija, es uzticos tikai faktiem kas ir apliecināti ar dažādiem savstarpēji nesaistītiem viedokļiem, uz zemes varu derēt vispār nav neviena īsta neviltota attēla ar īstu lemūrieti vai citplanētieti.

Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 02.03.2007 20:25

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 02.03.2007 20:32
Raksts #194

Nazgûl

Arī tepat uz zemes ir gan molekulas, gan atomus sašķēluši. Teorētiski tā var objektu vienkārši nahrenizēt, bet neredzamību saglabājot funkcionalitāti šādi nepanākt.

Kur tad ir tie savstarpēji nesaistītie viedokļi? Pārlaidu vēlreiz acis Taviem postiem - nav nosaukts neviens vārds. Tik vien kā šāds mājiens par to eksistenci:
CITĀTS

Kur, lai mēs iepazīstamies ar "visādiem zinātniskiem faktiem" un kuri pētnieki ir savām acīm to redzējuši?

+Citēt rakstu
maichestera
iesūtīt 06.03.2007 17:21
Raksts #195

Kārto SLIM-us

Nu tas jau ir bezjēdzīgi..Sviests kautkāds...
Miss Apoka Lipse Tu tikai mal vienu un to pašu bez jēgas.
Kaut vienu Vārdu Uzvārdu vai neta saiti! Cilvēki izrāda interesi,taču!
Bet nekā.
Tu tai vietā nosauc A.Klarku par kautkādu tur... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šaurs gan Tev tas redzesloks,ja Tu nezini pat neko par Arturu Klarku..

Šo rakstu rediģēja maichestera: 06.03.2007 17:24

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 07.03.2007 13:18
Raksts #196

Bēg no sera Kedogena
**

Redzesloks man nu pavisam nav šaurs, bet tā nu sagadījies ka Artūra Klarka nozare mani nepavisam nesaista, ja kautkas nesaista tas nenozīmē ka līdz ar to uzreiz ir šaurs redzesloks vai tml, a tu zini Lobzangu Rampu piem? ja nezini tad manā izpratnē tev ir šaurs rezesloks. vopšem te būs links uz video no kkādas ufologu konferences, tiesa priekš jums tur būs kaudzēm apšaubāmu faktu, jāsaka arī es visam tur rādītajam neticu, bet dažus video, manuprāt apšaubīt nav iespējams.lai nu kā spriediet paši, tiesa šajā konferencē iet runa par citplanētiešiem, nevis par lemūriešiem, bet visi visu jau tāpat nevar zināt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) , un youtubā ir papilnam visādu video ar nlo un vēl viskautko, meklējat tik un skataties uz nebēdu, meklējiet taču ļaudis informāciju paši ja jums kautkas interesē.

p.s.-ā un iesaku ignorēt to onkuli, tas ko viņš tur vervelē tikai pamudinās jūs uz apšaubīšanu, kaut gan reizēm viņš pasaka arī ko tīri sakarīgu, bet skataties paši... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 07.03.2007 13:23

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 07.03.2007 13:58
Raksts #197

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tu domā, ka te ir pilnīgi nejēgas? Kāpēc lai tauta šeit nezinātu, kas ir Lobzangs Rampa? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Piemēram: T. Lobsang Rampa

Taviem apgalvojumiem tas, ko iedevi, nav pamatojums. Mums, lūdzu, kaut ko nopietnāku par daiļliteratūru un sensacionāliem avīžrakstiem gribētos redzēt.

Ja kaut kas ir apšaubāms, tad tas nav fakts. Fakti nav apšaubāmi, apšaubāmas ir to interpretācijas, ja saproti atšķirību starp šīm divām lietām - tas, ka gaisā plivinās kaut kas, ko Tu nepazīsti, nepierāda, ka tie ir citplanētieši. Diemžēl. Un lemūriešus tas nepavisam neizskaidro un nepadara reālus.

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 08.03.2007 10:38
Raksts #198

Bēg no sera Kedogena
**

phe, redzu ka tu nesaprati ko es ar to domāju sacīdama, ka ja piem jūs nezinat kas ir Lobzangs Rampa tad manā uztverē savukārt jums nav plašs redzesloks, es nepavisam neapgalvoju ka jūs nezinat lobzangu Rampu, jo manuprāt KĀ VAR NEZINĀT VIŅU, tāpēc man liekas tikai normāli ka tu viņu zini, tā kā ne ar ko nepārsteidzi, turpretīm tas Artūrs Klarks par ko man piesienaties neietilpst to interešu lokā par kurām es interesējos un tas arī viss, tā kā beidz klukstēt, Roviela! varu derēt ka video nemaz nepaskatījies, tāpēc ka tas ko tu saki
CITĀTS
- tas, ka gaisā plivinās kaut kas, ko Tu nepazīsti, nepierāda, ka tie ir citplanētieši. Diemžēl. Un lemūriešus tas nepavisam neizskaidro un nepadara reālus.
ir baigais nonscense, kas tad tie ir ja ne citplanētieši, nē nu bez apstrīdēšanas, tikai iedomājie ka tu savā pašas degungalā redzi lidojam gluži īstu lidojošo šķīvīti kas pārvietojas bezmaz neiespējamā ātrumā un nu nekādi neizskatās pēc ļaužu makarējuma, ko tu domā, kas tad tavuprāt to aparātu vada? es vēl varētu saprast ka tu netici lemūriešiem, bet kas tu uzskati par neiespējamu citplanētiešus??? Kā tas ir iespējams neticēt augstākam saprātam, tā ir iedomība! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)

+Citēt rakstu
Grims
iesūtīt 08.03.2007 11:39
Raksts #199

Nazgûl

Īstais cilvēks pieminēja iedomību...

Lobzangs Rampa, spriežot pēc Rovielas dotā linka ir ierindas krāpnieks, kādu ir pilna pasaule. Vēl pirms 15 minūtēm par tādu neko nebiju dzirdējis un nejūtos tagad īpaši paplašinājis savu redzesloku.

"Kaut kas, kas lidinās gaisā" pagaidām ir labi ja kaut kas izplūdis, kas var būt jebkas no militāristu spēļmantiņas līdz vienkārši feikam. Var jau būt, ka pa vidam arī gadās kāds citplanētietis, taču frāze "kas gan cits" ir oficiāli slikta ideja.

+Citēt rakstu
JusticeKid
iesūtīt 09.03.2007 10:51
Raksts #200

Bēg no sera Kedogena
**

CITĀTS
Lobzangs Rampa, spriežot pēc Rovielas dotā linka ir ierindas krāpnieks, kādu ir pilna pasaule. Vēl pirms 15 minūtēm par tādu neko nebiju dzirdējis un nejūtos tagad īpaši paplašinājis savu redzesloku.

ha, nebrīnos ka Roviela ielika tieši šādu rakstu kur brauc virsū Rampam, tas mani itnemaz nepārsteidz un protams ka tu ar to neēsi paplašinājis savu redzesloku, iesaku neticēt visam ko raksta internetā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) , paši tak teicāt ka internets ir pilns ar visādu lažu, tad kapēc ticēt pirmajam rakstam? Iesaku palasīt viņa grāmatas ja protams tu vispār esi draugos ar grāmatu lasīšanu, bet mani tāpat nepārliecināsiet par to ka lemūriešu vai citplanētiešu nav, nu nepārliecināsiet ne par ko! es saprotu ja neticat lemūriešiem, bet citplanētiešiem, visumā tak miljardiem planētu, galaktiku un vēl visa kā ne, tikai dabiski būtu ja kautkur šajā planētu lēvenī būtu paslēpusies kāda civilizācija, kas ir gudrāka par mums un spēj pārvietoties brīvi pa kosmosu ar savām tehnoloģijām, ļaužu zinātnieki taču tagad arī cenšas izfunktierēt kā uzbūvēt to kosmosa kuģi, būtu gan labāk paprasījuši lemūriešiem kā to dara (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) nebūtu tāda ķēpa vēl uz desmitiem gadu, zinātnieki saprot ka ir iespējams uzriktēt tādu ierīci kas spētu brīvi pārvietoties pa kosmosu, tikai nez kapēc vairumam no viņiem un jums ne parko negribas atzīt ka kāds jau ir pamanījies būt gudrāks par cilvēkiem un sen jau bez bēdu lidinās pa kosmosu šādā aparātā...un es galīgi neēsmu iedomīga, ko vēl ne!

Šo rakstu rediģēja Miss Apoka Lipse: 09.03.2007 10:53

+Citēt rakstu

16 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 06.05.2025 22:00