![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Tad nu izdomāju veidot spēli par savu mīļāko tēmu XD
Tātad: Ir 1650. gada decembris. Transilvānijas ciematu Alba-Juliju ir apsēduši vilkači un ciemata mācītājs ir izsūtījis vēstules ar aicinājumu palīdzēt labākajiem Rumānijas vilkaču medniekiem. Mednieki ir atbildējuši aicinājumam un nolēmuši sapulcēties Sibiu ciemā, kas ir lielāks un atrodas apmēram 58,5 km attālumā no apsēstā ciema, lai kopā dotos darīt savu darbu. Arī ceļš uz Alba-Juliju nebūs viegls- puse no ceļa ved pa Dienvidkarpatiem, otra puse- neapdzīvotā klajumā. Ir vēl pēdējais pārbaudījums- Murešas upe, kuru klāj visai plāna ledus kārta. Tiklīdz šīs grūtības būs pārvarētas, medības sāksies un tikai kopīgiem spēkiem mednieki atbrīvos ciemu no vilkačiem. Atļāvos ņemt reālas vietas un mūsdienu pilsētas pārveidot par ciemiem. Priekštatam karte. Pieteikties man pa PZ, bet kurš grib var ielikt arī te. Anketa: Vārds, Uzvārds (iesauka): Dzimums: Vecums (vismaz 21 gads): Pakāpe (21-26 māceklis, virs 26- mednieks): Raksturs: Biogrāfija, sociālā piederība, dzīvesvieta: Ieroči (pasvītrot to, ar kuru rīkojas vislabāk): Pieredze (nepārspīlēt, pieredzi saskaņot ar pakāpi): Izskats vai bilde: Es papētīju ieročus 17. gs. Daži piemēri: zobeni te un te. Pēdējais ir reģionam visatbilstošākais. Musketes te Ir arī pīķi, arbaleti, loki, bultas utt. (atcerieties, ka vilkaci var nogalināt ar sudrabu). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
*Dabūjis ar kāju pa sēžamgalu, iepleš acis un cenšās kaut ko pateikt. Trīs līdz četri netulkojami vārdi franču valodā. Tad pameida un noliek balerīnu uz lāpstiņā. Pats priecājas, ka atkal to ir padarījis...*
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
man viens baigais jautājums tie vilkači var kontrolēt ,kad parvērsties ,kad nē vai vislaik vilkači vai nekontrolē???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Pēc manas saprašanas viņi pārvēršas tikai pilnmēness naktīs, kas nozīmē vienreiz mēnesī un tas nav kontrolējams. Lai gan iespējams ka viņi pārvēršas katru nakti. Un tas nav kontrolējams, ļoti iespējams ka tad kad vilkacis ir cilvēka formā viņš saglabā zvēra instinktus, jāpajauitā GM.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Vai nu arī viņi var pārsvērsties katru nakti pēc savām vēlmēm, bet pilmēnes naktī automātiski... kā jau teica mr bl@ck, tad to tiešām jājautā GM.
Seila tavs tēls pagaidām neko Tādu vēl nav savārījis, neko tādu, lai Leo šausmās ieplestos acis, tādēļ papūlies vairāk, lai abām būtu jautrāk (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) *Pieceļas kājās un nikni noslauka putekļus, tad uzgriež muguru un tēlo, ka tāds Hwo nepastāv. Pēkšņi viņš izjūt asas sāpes, kuras ir radušās kurpes papēdim saskaroties ar nabaga viņa pēdu, pa to laiku klusām lavās prom, it kā neko nezinātu un nebūtu vainīga* Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 04.02.2007 22:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Ņemot vērā mitoloģiju un manu iztēli, vilkači pārvēršas katru mēnesi pilnmēness naktīs. Un tas nav kontrolējams.
Par tiem kokiem... Divi būtu labi, bet tur bija viena liela, liela priede. Koks ir apaļš un ar zirgu tur nav ko meklēt, bet kājām pariet-mierīgi. Tas tika darīts ar nolūku beidzot dabūt prom tos zirgus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vaicājiet visu, kas uz sirds. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Tātad ko īsti dara svētais ūdens?
Nu cik zināms,tas palīdz iznīcināt vilkačus [neesmu pārliecināta pat par šo], cik es esmu sapratusi, bet vai tas nevar palīdz apstādināt transformāciju, piemēram, Dreikam? Vai tas vienkārši uzreiz nogalina. Kāda ir iedarbība, ja vispār tā darbojas uz vilkačiem, jo lielas aizdomas, ka tikai uz vampīriem, tik ātra un kā tās izpaužas? Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 07.02.2007 19:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
nezinu man liekas ,ka tikai uz vampiriem iedarbojas bet japrasa jau GM kā ir šajā gadījumā...
un vispār Eņģeļu gūstekne norm ka tā izdomāja pats gribēju kaut ko līdzīgu rakstīt bet laikam nokavēju... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Es pasteidzos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Nespēju atturēties no mednieku vienmuļās dzīves samaitāšanas woot ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Svētais ūdens it kā pret vilkaci neko nedod, bet transilvānija arī netrūkst vampīru vai ne?
Tāpēc zobens kas ir nosvētīts ar ūdeni ir tikai bonuss |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Svētītais ūdens de pret vampīriem, šajā gadījumā mitoloģiju nemainu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Nost ar uzmākšanos puišiem. meitenes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif)
Labi, ja CC mirs, man nevajag jaunu mednieku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Es negribu, Džūn. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Ja nemirs, tad ceru, ka drīz parādīsies. Apnicīgi vus laiku tikai lasīt, bet nepostot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
laaabi, laabi. bet negaidiet no manis nekādus brīnumus, nav laika. vsp.
kāds varētu tādu jauku kopsavilkumu izlutinātajiem sliņķiem uztaisīt? lai varu vismaz kko spēlē iepostot. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.06 Kur: Bloody hell :D ![]() |
Ar ko tu iisti domaa izlutinaatiem slinķiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) LŪDZU APGAISMO MANU PRĀTU! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
t.i. es esmu izlutināta sliņķe.
liels paldies Blekam par kopsavilkumu pz. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es jau kā vienmēr nevaru iztikt bez jautājumiem, bet pirms es ko jautāju, gribu pateikt paldies tiem, kas man piepalīdzēja ar to svētā ūdens padarīšanu.
Jautājumi: Cik jābūt lielai traumai vai brūcei, lai cilvēks pārvērstos par vilkati? Vai tas notiek uzreiz pēc savainojuma gūšanas, vai tikai nākamā pilmēnesī? Vai cilvēks, kurš nenojauš, ka pārvērtīsies, jūt, ka kaut kas viņā ir mainījies? Un viens mazs un dumš jautājums priekš GM: Cik mēs vēl ilgi kulsimies pa to taku? Vienmēr jūsu Pūķēns Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 11.02.2007 16:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nezin man liekas ,ka nejau sīkai skrambai taču diezgan mazai ,lai pārvērsos un gan jau ,ka pirmajā pilnmēnesī un es nezinu vai diži jūt varb''u vienīgais ,ka paliek siprāks, atrāks, veiklāks ,bet tas jau atkal jāprasa GM kā šajā gadījunā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tūlīt viss būs galā (taka), es vienkārši visu laiku aizmirsu aprakstu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)
Manā skatījumš pietiek ar skrambu, bet lai pilnībā pārvērstos, vajag tikt sakostam. Tā kā saskrambātajiem ir tikai iezīmes. Un nakamājā pilnmēnesī, jo vilkači pārvēršas tikai pilnmēnesī. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
vēlētos no GM puses zināt vai vilkačiem ,kad tie ir cilvēki ir kādas pārākas spējas ir stiprāki, spēj augstu lekt (nu apmēram tā kā Van Helsingā?(zinu ka esmu pārskatījies filmas par vampīriem un vilkačiem))
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
atvainojos visiem par nesaprašanos man no rīta nolūza portatīvais tāpēc palūdzu Meitenei ar melno vēdeklīti aizstāt mani ja tur notiek kas pilnīgi jauns,bet beigās kad vēlreiz meiģināju ieslēgt datoru tas aizgāja ,tāpēc kāds var nonākt nesaprašānā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS(Elven @ 12.02.2007 20:18) [snapback]1103318[/snapback] vēlētos no GM puses zināt vai vilkačiem ,kad tie ir cilvēki ir kādas pārākas spējas ir stiprāki, spēj augstu lekt (nu apmēram tā kā Van Helsingā?(zinu ka esmu pārskatījies filmas par vampīriem un vilkačiem)) Soreiz iztiksiet. Leksiet tik augstu, cik parasti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.05.2025 17:59 |