![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Tad nu izdomāju veidot spēli par savu mīļāko tēmu XD
Tātad: Ir 1650. gada decembris. Transilvānijas ciematu Alba-Juliju ir apsēduši vilkači un ciemata mācītājs ir izsūtījis vēstules ar aicinājumu palīdzēt labākajiem Rumānijas vilkaču medniekiem. Mednieki ir atbildējuši aicinājumam un nolēmuši sapulcēties Sibiu ciemā, kas ir lielāks un atrodas apmēram 58,5 km attālumā no apsēstā ciema, lai kopā dotos darīt savu darbu. Arī ceļš uz Alba-Juliju nebūs viegls- puse no ceļa ved pa Dienvidkarpatiem, otra puse- neapdzīvotā klajumā. Ir vēl pēdējais pārbaudījums- Murešas upe, kuru klāj visai plāna ledus kārta. Tiklīdz šīs grūtības būs pārvarētas, medības sāksies un tikai kopīgiem spēkiem mednieki atbrīvos ciemu no vilkačiem. Atļāvos ņemt reālas vietas un mūsdienu pilsētas pārveidot par ciemiem. Priekštatam karte. Pieteikties man pa PZ, bet kurš grib var ielikt arī te. Anketa: Vārds, Uzvārds (iesauka): Dzimums: Vecums (vismaz 21 gads): Pakāpe (21-26 māceklis, virs 26- mednieks): Raksturs: Biogrāfija, sociālā piederība, dzīvesvieta: Ieroči (pasvītrot to, ar kuru rīkojas vislabāk): Pieredze (nepārspīlēt, pieredzi saskaņot ar pakāpi): Izskats vai bilde: Es papētīju ieročus 17. gs. Daži piemēri: zobeni te un te. Pēdējais ir reģionam visatbilstošākais. Musketes te Ir arī pīķi, arbaleti, loki, bultas utt. (atcerieties, ka vilkaci var nogalināt ar sudrabu). |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Protams, ka neaizmirsīsim! Mēs taču visu atceramies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
*zvana uz ziedu veikalu, lai pēdējā mirklī pasūtītu puķes. Neviens neatbild. Izmisums* Spēle izklausās ļoti interesanta, tāpēc arī gribas sākt ātrāk. Labs nāk ar gaidīšanu. Būs jāpaciešas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Nu parasti Demiurgs visās LS ir tāds profesionāls, vientuļš cīnītājs ar savu reālistisko dzīves uztveri.... Un varu iedomāties, kas notiktu, ja viņam klāt piemestu kādu zaļknābi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Jūnij, ColdCrowa ir mans meistars. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Viņa spēlē. Un mēs sarunājām. Jā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Nu ja tā, tad gaidīsim lai CC piesakās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
CITĀTS(Hworang666 @ 11.01.2007 21:24) [snapback]1089750[/snapback] Nu parasti Demiurgs visās LS ir tāds profesionāls, vientuļš cīnītājs ar savu reālistisko dzīves uztveri.... Un varu iedomāties, kas notiktu, ja viņam klāt piemestu kādu zaļknābi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nu jaa taa vispār vareetu arii buut !!! Bet nekad jau nav par skaadi meiģinaat ko jaunu, kas to lai zina kas sanaaks, varbuut buutu galiigi garaam bet varbuut pat sanaaktu labaak nekaa pirms tam!!! Nekad neko nevar zinaat!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Es vnk acu priekšā varu iedomāties, kā izskatītos 2 cilvēki, no kuriem viens no ārpuses vien atgādina cilvēku ar dzīves pieredzi, par ieročiem nerunājot... Bet otrs tāds pļāpīgs un smaidīgs viņam ko čalo blakus... Un tie ir "Vilkaču mednieki"... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Šajā sakarā jāsaka, ka es ceru, ka Jūnija būs labs GM.
Un spēlētāji vēl labāki. Man nepatiktu, ja spēle "Vilkaču mednieki" pārvērstos par "ak, man patīk tas mednieks" vai "jāpakoķetē ar viņu" vai u.t.t. Nē, nu romantika jau nav nekas slikts, bet salkanās "viņa piemiedza ar aci" un "viņš nopētīja viņas kājas: smukiņa" tiešām nebūtu šai spēlei piemērotākie izteicieni. gribu riktīgas medības. lai erōtiskākais, kas notiek, varētu būt nāvīgas vēdera brūces pārsiešana. (ko vispār var parādīt arī erotiski. xd.) Un arī nekādas izpriecas tās nevar būt. Diez vai liela ķiķināšana var palīdzēt. Protams, ka mācekļi var izrādīties (un tas ir tikai loģiski) diezgan neprasmīgi un var būt baigie pļāpas u.t.t., jo cilvēkus izmāca dzīve, bet, vilkaču medības tomēr nav iešana uz vietējo klubu. Jā. nu tā. Cerams, ka tikai pati nepalikšu tāda, kā citus negribu redzēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Nojaušu, ka tas bija domāts man. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Nūū es esmu izvirtule, taču man nepatīk ls bojāt ar visādiem "viņa piemiedza ar aci." Nē, nu vispār mūsdienīgās ls šo var izmantot, taču šajā jau nu pilnīgi, nē. Un mans tēls ir nopietns, nevis draisks un galīgi bez morāles. Nu, vsp es sapratu. Apsolu uzvesties kā nākas. Šo rakstu rediģēja sirds1: 12.01.2007 16:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, tas nebija domāts tev, tiešām.
tas bija vispārīgi. Kad mēs ar Džūnu apspriedām spēli, tad nolēmām, ka neko tādu tiešām negribētu. Es nesaku, ka kaut kas tāds ir slikti, bet šajā spēlē tas ir lieki. Manuprāt. Protams, viss nav atkarīgs no manis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
CITĀTS(Hworang666 @ 12.01.2007 14:52) [snapback]1089992[/snapback] Es vnk acu priekšā varu iedomāties, kā izskatītos 2 cilvēki, no kuriem viens no ārpuses vien atgādina cilvēku ar dzīves pieredzi, par ieročiem nerunājot... Bet otrs tāds pļāpīgs un smaidīgs viņam ko čalo blakus... Un tie ir "Vilkaču mednieki"... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Un kas būtu es tādā gadījumā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Dzīves pieredzējušais (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vai arī pļāpīgais un smaidīgais (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
tīri interesanti 7 meitenes un 5 džeki... kaut kā jānolīdzina skaits ne? XD
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Kam. Lai sakaujas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Un neloģiski biš'. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Beigi daudz meiteņu-mednieču. Un par tām mīlas ainām: Īstenībā, patiesi, neiederas, bet vienmēr visās LS bijusi Mīlestība un simpātījas. Nu bet. Jā... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
es būšu baigi krutais tēls XD māceklis pie tam džeks... protams ja mani pieņems... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
es īsti māceli negribu ,un patiešam diezgan slikti iznāk tas ka meiteņu vairāk nekā puišu ,bet tas tā!
ar lielu nepacietību gaidu spēles sākumu,un manuprāt ir pat interesantāk rakstīt un lasīt ja kāds iemīlās vai kādam rodās simpātijas.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
North, es jau tagad piesakos uz tevi... ^^ protams ja pieņemsi mani... XD
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Njā vīriešu te ir maz!
Man liekas, ka nu būtu jāpieņiem tāds likums, ka, ja kāds vēl gribēs piekties, tad, lai tikai piesakās kā vīrieša tēls. Man kaut kā negribās daudz sievietes medznieces. Vajag dzimumu vienlīdzību. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
CITĀTS(Jūnija Samāra @ 08.01.2007 17:04) [snapback]1088063[/snapback] Pieteikties man pa PZ, bet kurš grib var ielikt arī te. es gan aizsūtīju PZ, bet, nu, man slinkums gaidīt kādu atbildi un tāpat zinu, ka tikšu pieņemta (sorr par iedomību XD), so lieku anketu arī te, lai Denija (aka Elles Eņģelis) var aplūkot savu māsteru. ^^ tēls, kā vienmēr, daiļais dzimums, vīrietis. un, ha! man ir visvecākais tēls. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Vārds, uzvārds (iesauka)- hercogs Scelestus (no latīņu val. - grēcīgs, ļauns) Silenti (arī no latīņu val. - mirušais, nelaiķis) Chevie, reizēm tiek dēvēts vienkārši par Ēnu Dzimums- vīrietis Vecums- 36 gadi Pakāpe- mednieks Raksturs- noslēgtais, aukstais, aristokrātiskais tips. Parāk bieži īgns, mīl pamācīt citus un nekad neslavēt, skarbs un rūgts kā nāve. Runā reti, apdomīgi, parasti ar lielu sarkasma un ironijas devu, taču pārsteidzoši precīzi, godīgi un tieši. Nemīl intrigas, baumas utml sīkumus, tāpēc bieži vien nespēj ciest sievietes, kā arī augstāko sabiedrību, kurā, diemžēl, ir piedzimis un izdzīvojis tikai savas ārkārtējās, neslēptās inteliģences un lielisko stratēģijas spēju dēļ. Bet, kā jau grāfam pienākas, izsmalcināts, mazliet izšķērdīgs, ja runa iet par ieročiem un grāmatām. Pieradis pie tā, ka viņā vienmēr tiek meklēta maigā, trauslā puse, par kuras esamību viņš pats nešaubījās, taču jau sen bija atmetis domu, ka kāds cits to spētu atrast un atvērt. Vientuļnieks, ciniķis, bet ne melanholiķis- vienmēr apņēmīgs, drosmīgs, mīl riskēt un pati galvenā īpašība, kas vajadzīga katram medniekam- nebaidās ne tikt sakosts, ne nogalināts. Biogrāfija, sociālā piederība, dzīvesvieta- dzimis bagātā aristokrātu ģimenē un, lai saglabātu tās labvēlību, bagātības un ietekmi sabiedrībā, izprecināts kādai zviedru hercogienes meitai jau piecpadsmit gadu vecumā. Tronī viņš sēdās astoņpadsmit gadu vecumā, ar hercogieni Annu Efflo Obolesko pie sāna un jaungaidāmo troņa mantinieku, kas galu galā tā arī nepiedzima- viņa sieva, Anna Efflo nezināmu iemeslu dēļ izdarīja pašnāvību un visas dzimtas gods, protams, tika aptraipīts- vai maz varēja būt savādāk? Sāka klīst baumas par slepkavību, mantkārību, tāpēc Scelestus vienkārši paņēma, sakravāja mantas, savāca lielu daļu savas ģimenes naudas un atstāja viņus, lai dotos uz Eiropu, lai ceļotu, lai izšķieztu gaisā to naudu, ko viņa radinieki tik ļoti mīlēja. Savu sievu viņš nebija mīlējis, jo, cik gan mīlestības varēja būt piespiedu, aprēķina laulībā, taču mirušā dēla gan bija žēl, tāpat nežēlīgas, plosošas dusmas bija radījusi Annas pašnāvība kā tada- un slepkavība, protams, jo viņa bija noslepkavojusi savu vēl nedzimušo dēlu. Tā nu sagadījās, ka Scelestus ieklīda Rumānijā un kādā viesnīcā, kur bija apmeties, satika kādu vilkaču un vampīru mednieku vārda Herols, un abi kopā, tā teikt, sadzēra, ieturēja vakariņas, apsēdās pie kamīna un ieslīga garā sarunā, kas, galu galā, pārliecināja hercogu kļūt par Herola māceklli. Ņemot vērā Scelestus zināšanas, naudu un mīlestību uz dārgiem, kvalitatīviem ieročiem, viņš šajam darbam bija vienkārši perfekts. Mācībās pagāja pāris gadi- savās mācekļa gaitās vīrietis iemācījās precīzi šaut ar arbalatu un loku, kā arī izmantot zobenu un šaujamieročus gan ar pulveri, gan lodēm, kā arī apguva vampīru iznīcināšanas mākslas- gan to saduršanu ar koka mietiem, gan svētā ūdens un citu lietu izmantošanu. Jau otrajā mācību gadā viņš veiksmīgi nošāva divus vilkačus, izrādīdams prasmi lieliski saplūst ar apkārtni, kad jāuzglūn medījumam. Taču pēdējā gadā, kad Scelestus apritēja 26, viņa meistars tika sakosts un kļuva par vilkati. Pirms savas pirmās pilnmēness nakts Herols uzstādīja Scelestus pēdējo pārbaudījumu, kura izpilde pavēra viņam iespējas kļūt par īstu mednieku, proti- nogalināt pašam savu meistaru, pirms ats nav kādu sakodis. Un Scelestus to arī izdarīja. Tiesa, pārdzīvojams bija pārāk liels. Viņš par savu bagātību nopirka nelielu pili Karpatu ziemeļos un iekārtojās tur uz dzīvi, reizi pa reizem aizbraukdams kaut kur, ne sevišķi tālu, lai palīdzētu ļaudīm tikt galā ar mošķiem- vilkačiem un vampīriem, taču viņam tas nesagādāja nekādu prieku. Tas viss mainījās, kad viņš satika savu tagadējo mācekli, Natanielu. Viņa un viņas asā mēle, nepārvaramā spītība viņu iedvesmoja atsākt vecās gaitas un izglītot tajā arī šo meiteni. Divi gadi nu jau pavadīti kopā, viņa paspējusi pat nomedīt vampīru un meitenes arbaleta šaušana ir vienā klasē ar viņu pašu, kas gan, tiesa, daudz labāk pieprot tuvcīņu. Lai gan viņu baida likteņa atkārtošanās, pagājuši ir pārāk daudzi gadi... pārāk. Dzīvo savā pilī, ir piedāvājis tur dzīvot arī Natanielai, taču pēdējā laikā pārāk ieži sanācis ceļot, lai viņu apmācītu. Joprojām ir zviedru hercogs, taču, kā jau tajos laikos gadījās, par savu zemi īpaši nebēdā, ja nu vienīgi retu reizi painteresējas, kas un kā tur notiek. Cik viņam zināms, varu tur neviens nav pārņēmis, lai gan, protams, hercogisti pārvalda kāds cits, taču tituls joprojām ir viņa. Ieroči (pasvītrot to, ar kuru rīkojas vislabāk)- pilī var atrast visādas mantības, tāpēc nosaukšu viņa mīļākās,- melnkoka arbalets, dažas bultas ar apsudrabotiem galiem, dažas no tīra sudraba, ļoti smagas, domātas šaut no neliela attāluma, taču vienmēr nāvīgas. Nedaudz ieliekts zobens ar apsudrabotu asmeni, ļoti dārgs, domāts gan duršanai, gan ciršanai, abpusēji ass. Vienkārša, eleganta muskete. Pieredze (nepārspīlēt, pieredzi saskaņot ar pakāpi)- mācības uzsāka 21 gada vecumā, kopš 26 gadu vecuma ir mednieks. Tātad, jau desmit gadus ir mednieks. Uzveikto vilkaču skaitu nespēj nosaukt, taču vampīrus nogalinājis veselus piecus, lai gan tie nebūt nav viņa specialitāte. Izveicīgs tuvcīņā, nebaidās riskēt, drosmīgs, apdomīgs. Nešauj slikti, taču daudz labprātāk pielieto zobenu. Uzvaru vienmēr liek nevis uz spēku un pārsvaru, bet gan prātu, izveicību, lunkanību un ātrumu. Ir liels maskēšanās meistars, bieži vien ļaužu vidū saukts par Ēnu. Izskats vai bilde- Gara, vijīga auguma, slaids. Savam vecumam, darbam un pieredzei ļoti jauneklīgs, elegants, pat smalks. Raksturīgi bāla, aristokrātiska āda, salīdzinoši maz rētu- redzamākās un lielākās no tām- pār muguru, sākot no lāpstiņām līdz pat dibenam, kā arī neskaitāmas uz rokām. Gaišā, pat eņģeliskā, pievilcīgā seja ar izteiksmīgajām, drūmi pelēkajām acīm un valgajām, plānajām lūpām, kā arī taisno, raksturu izceļošo degunu ir milzīgā kontrastā ar zīdainajiem, garajiem, melnajiem matiem, kas vienmēr ir kopti, atšķirībā no citiem viņu amata brāļiem, kas par rugājus noskūt nevīžo. Ikdienā nēsā smalkas, dārgas drānas- izrakstītas frakas, tam laikam raksturīgas bikses, kreklus no zīda, kurpes ar zelta sprādzēm, saktas, gredzenus. Medībās- melnu, pieguļošu ādas apģērbu, aukstākā laikā- mēteļus ar kažokādas apkaklēm, kapucēm. Šo rakstu rediģēja ColdCrow: 12.01.2007 23:34 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
*zīmīgi pamirkšķina savām draudzenēm, blondīnēm*
nu, ko līdz šīs ls sākumam tikai divas dienas! Lieliski! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
a moška man arī būt džekam? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.05.2025 23:56 |