![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.07.03 Kur: Latvija Jekabpils ![]() |
Visgarlaivigaka gramata ko es esmu lasijis ir Bille ta gramata bija uzdota obligataja literatura bet ta bija tik garlaiciga ka to lai ka gribetu nevareju izlasit.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.04.06 ![]() |
nu ar to Billi gan man nebija tik traki, bet Sūnu Ciema Zēnus gan nevaru ciest ne acu galā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Anšlava Eglīša darbi man baigi nepatika... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
Brāļi Kaudzīši ''Mērnieku laiki''
visneinteresantākā grāmata visā pastāvēšanas vēsturē. drausmīga gumijas stiepšana neskaitāmu simtu lpp garumā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
Sūnu ciema zēni (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ill.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.06 Kur: virtualitātē ![]() |
Vilis Lācis Zvejnieka dēls - es laikam biju vieniigais cilvēks visaa skolaa, kursh to murgu taa arii neizlasiija, es pat tagad nesaprotu kaa es uzrakstiiju domrakstu par to graamatu.... vnk nee graamata.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Nezinu. Grāmatas visas ir normālas. Visvairāk gan necietu "Pasakas par ziediem" . Sākumā patika, bet pēc tam piegriezās .Izlasīju tāpēc, ka grāmatiņa maziņa, bet visas ir tik sasodīti vienādas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Laikam visgarlaicīgākā grāmata ko esmu lasijusi bija grāmata kura vienu gadu bērnu žūrijā bija.
Nosaukums laikam bija par kādu tur draudzību vai kaut kā tā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Pilnīga un totāla garlaicība! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.04.06 ![]() |
''Nāves ēnā'' pirmkārt šusmīga un otrkārt tam pa virsu vēl tik nežēlīgi garlaicīga!!! Man ''Karlsons'' un ''Divas Lotiņas'' arī nešķita nekas pārāk spožs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Ziedoņa ''Kurzemīte'' un Kaudzīšu ''Mērnieku laiki''
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
CITĀTS Visgarlaivigaka gramata ko es esmu lasijis ir Bille ta gramata bija uzdota obligataja literatura bet ta bija tik garlaiciga ka to lai ka gribetu nevareju izlasit. Dullaiš. Tā ir viena no manām mīļākajām grāmatām. Es visas daļas esmu izlasījusi kādas trīs reizes katru... CITĀTS Sūnu ciema zēni Ō, jā, to es arī nevarēju palasīt. Galīgi garām. Lasīju kau4 kādas trīs nedēļas. [obligātajā literatūrā bija] Nevarēju tāpat izlasīt. Nevaru izlasīt grāmatas, kuras mani neinteresē. Un vēl man šausmīgi garlaicīga likās Artēmijs Fauls. Nevaru izlasīt... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Nepatika Baltā grāmata, bet ir arī grāmatas, kuras ir interesantas, bet arī grūti lasās...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Manuprāt Trollītis Mumins NAV interesants (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Ir bijušas ļoti daudzas grāmatas, kas man likušās TIK garlaicīgas un neinteresantas, ka vispār nepabeidzu lasīt! Pārsvarā latviešu romāni un stāsti, kas jālasa kā obligātā literatūra. Un viena no tādām grāmatām bija Noras Ikstenas "Jaunava" (uz to pusi bija grāmatas nosaukums, precīzi neatceros). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Es garlaicīgas grāmatas nemaz nelasu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Reizēm sanāk saskarties ar tādām grāmatām. Tādos gadījumos [vissilktākajā gadījumā] grāmata palido kādus trīs metrus pār istabu, nevaru paciest, ja man kaut ko uzspiež. Tad eju tai pakaļ un ar gariem zobiem lasu, ja lasu. Esmu nežēlīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nosaukumu es pat tādām grāmatām nepacenšos iegaumēt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.06 Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Vēsturnieki un Pēdējais Vienradzis mani garlaikoja līdz nāvei.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.06 Kur: ne tur kur vajag >< ![]() |
es laikam esmu divainite kuru garlaiko tikai macibu gramatas.... nu visas jau nav lasitas bet tik un ta....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Kā man bija garlaicīgi lasīt Sūnu ciema zēnus! Gandrīz vai neaizmigu to lasot.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 02.08.06 Kur: Karinot kajas par debess malu... ![]() |
Vientiesi Arzemes - M.Tvens
Tiku lidz 5. lpp. Gramata par celojumiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) , ka izradijas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 Kur: Transilvānijas mežos pie ugunskura un kūpinot siļķi ![]() |
artemijs fauls, jo ir tik bezemocion;āls
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: Turpat, kur parasti! ![]() |
Piedodiet visi GP fani, bet nu es tās grāmatas nevaru izlasīt! Man ir divas, abas uzdāvinātas. Pirmo iesāku lasīt kādas četras reizes un pie kādas 10 lapas katru reizi beidzu, murgs! Tik garlaicīgi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Ā, un vēl ''Kapteiņa Blada odiseja'' ir totāli garlaicīga(vismaz līdz vietai, kur es tiku)! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
Artēmijs Fauls! ES to grāmatu aizsviedu prom(tiešā nozīmē) Uzreiz pēc pirmās ridnkopas izlasīšanas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.06.2025 17:11 |