![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Nu tā... Pirmais cilvēks pieraksta kādu situāciju un nākamais raksta kā viņš tajā situācijā rīkotos un izdomā nākošo situāciju. Un tā tālāk...
Tad es sāku... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tu ieliki savā kladē kādu ļoti, ļoti personīgu vēstuli un iedevi kladi klasesbiedram lai viņš noraksta mājasdarbu. Pārnākot no skolas tu atcerējies par to vēstuli...ko tu darīsi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.06 Kur: tepat ![]() |
mani zobi ir izturiigi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
ko tu dariitu ja tu pa nakti izkristu no gultas un uzkristu (kautkam), tev buutu uzdauziitas abas acis, un naakamajaa dienaa tev buutu jaaierodas mis world... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Nopūderētu un neuztrauktos.
Tu nopērc pa 100 Ls savas mīļākās grupas dziesmu CD. Tavs mazais brālis paņem to uz pārlauž uz pusēm un apēd. XD |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.07.06 Kur: Uz paradīzes zemes virsū... ![]() |
Aizvestu brāli uz slimnīcu. Dziesmas novilktu internetā...
Tu izej laukā. Spīd saule. Te pēkšņi sāk līt, bet tev pēc 10 min. jābūt izlaidumā. Tu esi slapja un tava kosmētika izsmērējusies. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
uztaisītu nelielu līkumiņu uz tualeti un tur nopūderētu degunu un pielabotu tušu. bet visticamāk, ja izlaidums notiek laukā, tur visi tādi būtu, tāpēc man nepievērstu īpaši lielu uzmanību.
ko tu darītu, ja tu pastaigātos pa Bastejkalnu un tad jūs tā pēkšņi abi iemauktos kanālā? (ņemt vērā kanāla ūdens tīrības līmeni aka citu cilvēku reakciju uz iekrišanu un netīrām/slapjām drēbēm un valsts ekonomisko stāvokli kā tādu) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
neko nedarītu.. ES TIKAI PAKĀRTOS,JA TĀ NOTIKTU, bet paldies dievam,ka es tur nekad nestaigāju... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Ko tu darītu,ja tava/tavs labākā draudzene/draugs izstāstītu pilnīgi VISIEM tavus noslēpumus..arī nu...TĀDUS...? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Visiem sastāstītu, ka viņš/viņa to sadomāja.
Ticēs gan jau. Man. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pinch.gif) Tu esi piedzēries/usies, atnāc mājās. Sagribas dzert limonādi, tu padzer un izrādās, ka pudelē paīstam bija benzīns. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Ko tu darīsi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
nopūtīšos, ka jau trešo reizi iedzeru benzīnu un dzīvošu tālāk.
Ko darīsi, ja sapratīsi, ka patiesībā esi pretējais dzimums. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
būtu lesbiete.
ko tu darītu, ja tavs bagātais onkulis nomirtu un atstātu tev mantojumā ~200 miljonus USD? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
saminītu pret LS sapirktu visādus draņķus. aizbrauktu kaut kur kur man gribās un kad paliktu 18 nopirktu sarkanu poršu un moci (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
ko tu darītu ja nokristu pa kāpnēm un salauztu kāju? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Drošie vien es neko nedarītu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Jo nevarētu pakustēties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Ko tu darītu, ja kaut kāda stulba friziere tev matus nokrāso ne melnus, bet spilgi rozā? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Liktu, lai tos pārkrāso kāda cita friziere. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Ko tu darītu, ja tevi savāktu tagad citplanētieši? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja za4iic(ai kaa dievinu Drako):**: 15.07.2006 13:45 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tusētos ar tiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Ko tu darītu, ja tu atnāktu mājās, un pie tava kompja Džordžs Bušs sēdētu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Prasītu, ko viņam no mana kopja vajag, jo neko citu es nevarētu izdarīt..
Nē vispār ar vāzi pa galvu mauktu un patom aiz durvīm šo izsviestu.. Ko tad,ja visi tie,kas tevi pazīst un nepazīst vēlētos tevi pakārt?Un tu nekur nevarētu rādīties?? Šo rakstu rediģēja Liliya: 15.07.2006 13:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Parādītu viņiem pigu uz aizlaistos uz Dāniju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
What you will do, ja tevi nozagtu un pārdodu Amerikai, bet tad izmestu uz ielas un tu nezinātu, kurp iet? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Tas liekas (un arī ir) galīgi nereāli!!! Ko Tu darītu, ja nesot no ūdens piepildīšanas, saplīstu Tavas ZZ akvārijs? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ieliktu zivi burkā, pagaidām. Bet tad ietu un nopirktu jaunu. Kā nekā No problems
Ko tu darītu, ja tu būtu viena/s mājās un pie tevis atnāktu kaut kāds onkulis. Pieklājības pēc tu viņu ielaistu, bet kad viņš ienāktu, atklātos, ka tas ir slepkava, kurš grib tevi noslaktēt. Tu nezinādama/s, ko darīt, centies bēgt, taču durvis viņš ir aizsprostojis, telefona nav mājās un tuvākā civilizācija būtu tikai pēc 4 km. Tu dzīvotu 6 stāvā, tev būtu liela māja tjip. Ko tu darītu? CITĀTS Tas liekas (un arī ir) galīgi nereāli!!! Te lielākā daļa ir izdomājums, tāpēc jāuzraksta, ko tu darītu, atkarībā no situācijas! [!!!] Šo rakstu rediģēja ectasy*: 16.07.2006 19:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.06 Kur: Lying in a cascet, waiting for the right time to get out of it... ![]() |
pagrābtu milzīgu dunci un sāktu viņu nežēlīgi durt, ksmēr viņš nosprāgst.
Tu esi iesprostots/s 10-stāvu biroja ēkā, kopā ar vairākiem tūkstošiem cilvēku un trim teroristiem, kas grasās uzspridzinā ēku... Visi cilvēkiir bezsamaņā, izņemot tevi(telefoni nedarbojas, un tev nav sava mobilā telefona līdzi)... Kā tu rīkosies lai pats/i tiktu ārā no ēkas un izglābtu visus pārējos no teroristiem? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rāptos ārā caur logu. Ticiet man - man ir hiperaktīvas rokas, gan jau kaut kā noturēšos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
Ko tu darītu, ja tavs brālis aizbēgtu no mājām, bet todien tev mamma būtu uzticējusi viņu pieskatīt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Protams, ka steigtos to drausmoni meklēt!!!
Ko Tu darītu, ja pamostos sveša cilvēka gultā nesaprotot kur esi, nemaz nerunājot par to kā tur nonāci?! Šo rakstu rediģēja zzz: 17.07.2006 14:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.06 Kur: Lying in a cascet, waiting for the right time to get out of it... ![]() |
Lūgtu dievu, kaut tā būtu Frenka, vai Maikija, vai Gerarda, vai Lauri gulta!
Ko tu darītu, ja tu ar savu draugu/draudzeni būtu nolēmuši noskatīties saulrietu uz 12-stāvu mājas jumta, bet viņš/a paslīdētu, un turētos pie ēkas malas tikai ar vienu roku... (+ vēl pēc saulrieta, značit ir piķa melna tumsa!) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 23:55 |