![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Dž. K. Roulinga pirmdien televīzijas intervijā devusi mājienu, ka divi stāstā nozīmīgi varoņi pēdējā grāmatā mirs.
"Grāmatas pēdējā nodaļa ir pabeigta jau sen, turklāt tā ir labi noglabāta, tomēr jau tagad zinu, ka beigas tiks nedaudz mainītas," Channel 4 intervijā atklāja Roulinga. "Vienam stāsta varonim spriedums ir atlikts, taču jāatzīst, ka mirs divi citi personāži, kuriem es nāvi nebiju iecerējusi." Rakstniece, baidoties no fanu izrēķināšanās, gan pagaidām neatklāja, kuri no iecienīto grāmatu varoņiem ies bojā. "Šo informāciju es neatklāšu, jo nevēlos saņemt naida pilnas vēstules vai ko tamlīdzīgu." Jautāta, vai viens no upuriem būs Harijs Poters, Roulinga bija izvairīga, tomēr skaidri lika noprast, ka septītā grāmata būs pēdējais poteriādes sējums. "Es nekad neesmu domājusi par Harija nogalināšanu pirms pēdējās grāmatas, jo jau sākotnēji biju paredzējusi sarakstīt septiņas grāmatas." Runājot par nākotni, rakstniece atzina: "Nedomāju, ka vēlreiz uzrakstīšu ko tādu kā Harijs. Tāds Harijs var būt tikai viens." Raksta apollo.lv, BBC News u.c. Šo rakstu rediģēja eyedam: 28.06.2006 22:53 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
CITĀTS http://www.mugglenet.com/viewer/?image_loc...satodayodds.gif Te var redzēt prognozes, ko izsaka USA Today eksperti. man liekas roulinga skatas tas prognozes un aizies boja tie kuriem eksperti ir devushi vismaz % ... lai beigas butu pec iespejas shokejoshakas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: tepat , nepamaniiji?? ![]() |
Nu, tad kad būs iznākusi 7. grāmata un mēs visi uzzināsim, kas tad īsti ir nomiris, droši vien iestāsies sēras,
ja ņem vērā kā liela dalā lasītāju jutās pēc sestās grāmatas izlasīšanas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.05 Kur: šausmu un murgu pasaulē. ![]() |
CITĀTS Man liekas, ka Harijs nemirs Varbūt Voldija dvēsele beigās kaut kā atdzims-kļūs laba, manuprāt, šāds vai līdzīgs pavērsiens varētu būt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) viņš nozēlos grēkus un turpmāk darīs vairs tikai labu Ariana tu smejies??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Man liekas tad jau tiešām Voldemorts labāk nosprāgs...un darīt labu...tas nav viņa spēkos... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.04 Kur: Šur un tur.... ![]() |
Ņemot vērā 5.grāmatas pareģojumu, manuprāt būs tā, ka Voldemorts nogalinās Hariju, bet Nevils - Voldemortu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Viens mirējs jau ir zināms - pēc pareģojuma. Tagad atliek tikai minēt, kurš būs nākamais....
Uzskatu, ka rakstniekam ar nāvi nevajag spēlēties! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Harijam jāmirst! To es zināju jau pirms piektās grāmatas iznākšanas, jo tad parādījās pirmie raksti par to, ka vairāk kā 7 grāmatas nebūs. Tikai ja visi fani ir tikpat traki kā te viena, kura vēl nesen (1 lpp) bļaustījās, ka miršot, ja nogalinās Hariju, tad man liekas to saprot arī Roulinga un varbūt tomēr, lai neviens te neuztaisa pašnāvību, Harijs paliks dzīvs (mazs cerību stariņš). Žēl, ka visi trīs draugi nevar mirt kopā, man tas patiktu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Rons, Harijs vai Hermione - tad jau Harijs un Hermione. Rons paliks dzīvs. Un ļaunais uzvarēs (beidzot?)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
CITĀTS(Rowenny @ 02.07.2006 21:22) [snapback]1001691[/snapback] Harijam jāmirst! To es zināju jau pirms piektās grāmatas iznākšanas, jo tad parādījās pirmie raksti par to, ka vairāk kā 7 grāmatas nebūs. Tikai ja visi fani ir tikpat traki kā te viena, kura vēl nesen (1 lpp) bļaustījās, ka miršot, ja nogalinās Hariju, tad man liekas to saprot arī Roulinga un varbūt tomēr, lai neviens te neuztaisa pašnāvību, Harijs paliks dzīvs (mazs cerību stariņš). Žēl, ka visi trīs draugi nevar mirt kopā, man tas patiktu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) 1. es daudz labprātāk gribētu, lai visi 3 draugi dzīvo ilgi un laimīgi līdz sirmam vecumam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) 2. vispār nesaprotu, kāpēc visi tik ļoti cer uz harija nāvi? Un Jo jau arī nekur nekandidē uz harija slepkavošanu. Diez kāpēc bērnu grāmatai tā būtu jābeidzas? Kāds no draugiem, otram savu dzīvību arī varētu atdot, bet ... neloģiski (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) 3. neviens nebļaustās, tas ir sakāpināts epitets, kuru dažreiz lieto kā žargonismu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.06 Kur: uz krēsla ![]() |
Tā padomāju un secināju,ka viens noteikti būs Sneips(no Harija rokas).Dumidora nāve nepaliks nesodīta 100 punkti!Voldemorts nemirs,tad beigas būtu pārāk ideālas.vajag taču saglabāt kautkādu neziņu un intrigu.
Drako nemirs,jo tas neko nedotu. otrs,kurš mirs būs no pozitīvajiem varoņiem! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.03.05 ![]() |
2 varoņi tātad mirst, secinājums viens no tiem ir harijs vai voldijs, rakstniece minējusi, ka nevēlas saņemt fanu sašutumu vēstules, tātad pavisam noteikti tie nebūs 2 sliktie tēli , jo ņu ļoti šaubos vai daudziem Voldemorta kungs un kāds ļoti svarīgs nāvvēdis ( kaut vai Pīters un mūsu "mīļais" Strups (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) varētu būt bijuši tik mīļi... ja pieņemam, ka mirst Voldemorts, bet Harijs izdzīvo ( ja Roulinga tiktiešām nevēlās parāk daudz to tur vēstuļu un galu galā pēc tām bēdīgajām nāvēm Harija dzīvība būtu tiešām tāds saulstariņš (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) tad iznāk mirs kāds labais tēls, tāda vien dīvaina sajūta, ka tas varētu būt kāds no triotnes 2 palikušajiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) vai arīdzan ja Harijs atkal tomēr saiet kopā ar Džinniju vai kādu citu meiteni varētu mirt viņa un Harijs tad atriebtu Voldemortu..... bet tā gan negribētos, man pārāk patīk "happy end" (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) lai gan zinu, ka šī nu nav gluži tāda veida grāmata... vēl ja atceramies pa strupu tad liekas, ka beigās man nezināmu iemeslu dēļ Strups glābjot Hariju metas cīņā ar Voldemortu un šie abi ta mirst...bet tad atkal te neder versija par to fanu sašutumu, vienīgais atliek- redzēsim un dzīvosim.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
nju tās maas domas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Šo rakstu rediģēja krikija:::: 09.07.2006 01:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.06 ![]() |
vislabaak buutu ja visi nomirtu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) tad buutu beidzot miers (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.06 ![]() |
Nju domāju, ka Harijs vai Voldemorts mirs noteikti. Bet nedomāju, ka mirs viņi abi. Grāmatās taču nekur nav teikts, ka Harijā ir kkas no Voldemorta un, ka viņam jāmirst lai mirtu Voldemorts vai ne? Nu labi varbūt esmu to palaidusi garām...
Man tomēr kkā liekas, ka Harijs varētu mirt, bet es ļoooti ceru, ka tā nebūs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
domaju beigas buus tadas ka 90% no lasitajiem apraudasies ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) domajams bushu taja skaita ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 23.02.04 Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku... ![]() |
Mani biedē tas teksts, kuru pārfrāzējot varētu rakstīt kā
Mirs VĒL divi. Nevienā mirklī netiek teikts, ka mirs tieši un tikai divi varoņi. Līdz ar to mēs varam minēt tikai to, kurš būs tas viens (ne)laimīgais, kurš noteikti paliks dzīvs. Jo tikpat labi, JKR var uzmest Cūkkārpai atombumbas ekvivalentu burvju pasaulē, tā iznīcinot ne tikai Hariju un visu mums zināmo stāsta tēlu kopumu, bet visu pašas radīto pasauli, lai tik tiešām nebūtu iespējams rakstīt grāmatas turpinājumus. Ak jā, un vienīgais dzīvs palikušais tad nu lai būtu kāds divnieku karalis supervientiesis. Lai ir viens dzīvais, bet maģija būtu mirusi. VIsmaz tā, ar kuru mūs iepazīstināja JKR. Radikāli ekstremālais risinājums, vai ne? Zinu. Tikai nesitiet, sāpēs, ezīši kā suga ir aprīkoti ar adatu kažokiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.07.05 Kur: šausmu un murgu pasaulē. ![]() |
CITĀTS(Invisible_girl @ 09.07.2006 15:35) [snapback]1004740[/snapback] Nju domāju, ka Harijs vai Voldemorts mirs noteikti. Bet nedomāju, ka mirs viņi abi. Grāmatās taču nekur nav teikts, ka Harijā ir kkas no Voldemorta un, ka viņam jāmirst lai mirtu Voldemorts vai ne? Nu labi varbūt esmu to palaidusi garām... Man tomēr kkā liekas, ka Harijs varētu mirt, bet es ļoooti ceru, ka tā nebūs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) tu tiešām esi palaidusi garām manuprāt piekto grāmatu... pareģojums vēsta ka neviens no abiem nevarēs dzīvot, kamēr dzīvs būs otrs... bet tā jau ir tikai viena maza nianse kurā pateikts ka Harijā IR kaut kas no Voldemorta!!! Par to ir stāstīts manuprāt katrā grāmatā... Kad Voldemorts nevarēja nogalināt Hariju viņš atstāja viņā kaut ko no sevis!! Rēta ir pierādījums ka tā tiešām ir... un man tiešām nav ne jausmas vai mirs viņi abi, bet nu vajadzētu tam tā būt, jo ja Voldemorts būs nogalināts, Harijā tāpat būs vēl kautkas no viņa... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Jā, patiešām skumji, ka Roulinga izlēmusi izdzēst vēl divus savus varoņjus.
Bet nekas nav mūžīgs. Dumidora nāve jau vien nevēsta neko labu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
CITĀTS(Andromeda @ 12.07.2006 21:59) [snapback]1006274[/snapback] Dumidora nāve jau vien nevēsta neko labu. Nē, visas ķibele sākās jau ar Sīriusa aiziešanu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ziniet sanāk tā ka Roulinga ir uzrakstījusi divas stāsta daļas (ja pieņemam ka septītā jau BŪTU pabeigta (ES protams zinu ka tā nav))-->
-->pirmā par laimīgā puisēna-kurš-izdzīvoja stāsts, kurā viss beidzas laimīgi un viņš atrod jaunus draugus (t.i. pirmās trīs grāmatas kur viņš iegūst draugus Ronu, Hermioni, atrod krustēvu Siriusu...u.t.t) -->otrā par puisēnu-kurš-zaudēja (Sedriks, Siriuss, Dumidors...un mēs nezinām kas būs vēl divi...) un beigās (iespējams...pēc te dažām izskanējušām versijām) pats mirst... tātad viens priecīgs ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) )un otrs bēdīgs stāsts... ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) ) Šo rakstu rediģēja Renaate: 12.07.2006 21:15 |
|
|
Viesis_Hubabubu_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Bet itin nekur jau nav teikts, ka nemirs piemēram Voldemorts un vēl 2 labie. Es pieļauju, ka viens varētu būt Hagrids vai arī Mr Vīzlijs. Otrs - nu ļoti negribētos domāt, ka Rons Hermione vai džinnija.
Ja te vēl aizdomājas, tad tur kur autore norāda par to miršanas saistību ar sevi pašu. Un to, ka viņa sevi personificē ar Hermioni.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.07.06 Kur: Shite ![]() |
man liekas ka viens vareetu buut rons vai hermione.....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 01:30 |