![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūdzu, par video-/datorspēlēm raksti sadaļā Datorspēles.
![]() |
Viesis_postal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_images/kurb/folder_post_icons/icon13.gif) Te varam runāt par programmu DC ++ (Direct Connect - Programma failu savstārpējai apmaiņai internetā), tās paveidiem, problēmām ar tās pieskaņošanu, kā arī ieteikt dažādus hubus!
Tie, kas nesaprot kas ir DC++ , hubs, nemāk ar šo lietu vispār darboties, vispirms izlasa [links] šo te DC ++ manuāli (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) . Download linki:
maniacx.no-ip.com:415 ~~~~ ! Visbiežāk manītas DC problēmas: 1. CITĀTS(Ko darīt?) Nu jā, viss jau OK, ir man tas DC++, bet viena problēma - es gribu kaut ko atrast, uzrakstu ko tieši, nospiežu Search, bet man nemeklē! Kāds var kaut kā palīdzēt? Atrisinām: Ieejam Settings, un sameklējam opciju Active/Passive. Īsāk sakot, ja tev ir ķeksis pie Active, tad uzliec Passive. Ja pie Passive, uzliec Active (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Tad spied OK, izej ārā no programmas, ieej atpakaļ un pamēģini kaut ko pameklēt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) . 99.9 % gadījumu it helps. ~~~~ Noderīgas adreses: hublist.org dcpp.net ~~~ [Sapludināti pavedieni par hubiem un DC ++] Šo rakstu rediģēja Siri: 07.04.2006 19:59 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Weed, nevis Delete ir zāles, bet uninstall fails!!!
Delete ir kā aspirīns pret smadzeņu vēzi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
CITĀTS Weed! KAS TAS PAR JAUKUMINU? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Tas LimeWire? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Jā tas ir LimeWire ērti, ātri un izdevīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ieej googlē un novelc Javaruntaime un pēc tam LimeWire. Ak kā es mīlu šo programu. Mēs pat varētu iet kopā vannā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Ragana dubultposts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) CITĀTS Lūdzu, jūs zināt kādu hubu, kurā būtu filmas lielākoties angļu valodā??? laikam jau būtu muļķīgi piemimnēt LimeWire, kur var uzķerties tikai uz vācu val. vai itāļu vai nu ko tur. Galvenais, ka es vēl ne reizi neesmu iegrābusies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Nē nē Delete, tad ir labāka sajūta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Nu, bet ar DC es arī neesmu iegrābusies, izmantojot labo peles pogu, un Search for Alternates.
Bec, RevConnect nevaru ieinstalēt, laikam vecā datora, dēļ, bet DC++ ir tik lēēns... Un tad man LimeWare neder... Un Delete der muļķiem... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.04 ![]() |
Kaads var man pateikt ar ko atskjiras RevconnecT no StrongDC?
KursH labaaks? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
dēcis (dc++) normāli gāja un viss. bet šodien vairs pēkšņi nav ne favorite hubs, ne favorite users. nekā nav! psc. kā atgūt nū visus sarakstus. jeb arī man tagad būs jāskraida pa visādām lapām un jāķer hubu addreses? (hubu tur bija patiešām daudz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) )
iets iekšā tiek ar RevConnect, bet nezinu vai tas ir svarīgi. Šo rakstu rediģēja prinz: 01.07.2006 19:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
beidziet dzivot akemns laikmeta un metiet DC++ pie malas ... Viss jaunais un ari PAT vecais apgrozas trackeros... ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.06 Kur: printerī. ( ><) bāc. jau atkal. ![]() |
eu, ja jau Dc ++ tik slikts tad KAS TAs ir -
CITĀTS Viss jaunais un ari PAT vecais apgrozas trackeros vari paskaidrot un arii varbuut noraadiit llinku?? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Mayhem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.04 Kur: stoned GP eksperts 2007 ![]() |
ņehuja. Vecu mantu trakeros grūtāk atrast. Un mazas lietas, dziesmas pa vienam utt. trackeros parasti nav.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
nu oke erasmus varbut ja es gribu novilkt 1 tizlu vecu dziesmli tad jaa oke piekritu DC++ izdevigak...
Za to trackeros parasti paradas visi jaunie albumi utt...speles.progas,filmas...u.c fishkas !!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) www.bithack.lv labakais LV trackeris ... (pec manam domam) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
S.O.S. Hei, plīīz, kāds var sniegt palīdzību?! Tik tiešām - izskatīšu visus variantus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Māte pārlika visu manu dc++ programmu/mapi uz D disku, jo C bija pilns. Un nu man pats dc++ nesaglabā ne manu šāri [ap 9 Gb], ne arī iestatījumus! Kā ieeju iekšā, pēc minūtes viņš ir totāli atslēdzies, parasti, kad tik tikko ielieku savu šāri - vnk bultiņas vietā parādās tas tjip smilšu pulkstenītis, un es tur varu gaidīt kaut divas dienas, bet viņš nepazudīs.. Augšmalā parādās uzraksts - Not Responding. Hubos arī mani vairs nelaiž iekšā - nu nav man tas 1Gb, jo nekas nesaglabājas. Ciest to nevaru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Kad mēģināju vispār izdzēst dc++ no sava datora, viņš to nemaz netaisījās darīt, jo rādīja, ka kaut kur es viņu vēl izmantoju. Download-us es varu pārlikt uz C disku, bet tāpat man nedzēšas laukā. Piebilde - cenšos dc++ izdzēst, jo tad varbūt es novilktu citu dc un atkal viss būtu okei. Grr. Nu, kāds man varētu mazliet palīdzēt šajā jautājumā, ja jau te tādi profi? Es bez mūzikas & filmām nespēju dzīvot, un manā PC tagad ir tikai 1,5 Gb mūzikas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
CITĀTS(lilZii @ 20.08.2006 17:47) [snapback]1024739[/snapback] S.O.S. Hei, plīīz, kāds var sniegt palīdzību?! Tik tiešām - izskatīšu visus variantus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Māte pārlika visu manu dc++ programmu/mapi uz D disku, jo C bija pilns. Un nu man pats dc++ nesaglabā ne manu šāri [ap 9 Gb], ne arī iestatījumus! Kā ieeju iekšā, pēc minūtes viņš ir totāli atslēdzies, parasti, kad tik tikko ielieku savu šāri - vnk bultiņas vietā parādās tas tjip smilšu pulkstenītis, un es tur varu gaidīt kaut divas dienas, bet viņš nepazudīs.. Augšmalā parādās uzraksts - Not Responding. Hubos arī mani vairs nelaiž iekšā - nu nav man tas 1Gb, jo nekas nesaglabājas. Ciest to nevaru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Kad mēģināju vispār izdzēst dc++ no sava datora, viņš to nemaz netaisījās darīt, jo rādīja, ka kaut kur es viņu vēl izmantoju. Download-us es varu pārlikt uz C disku, bet tāpat man nedzēšas laukā. Piebilde - cenšos dc++ izdzēst, jo tad varbūt es novilktu citu dc un atkal viss būtu okei. Grr. Nu, kāds man varētu mazliet palīdzēt šajā jautājumā, ja jau te tādi profi? Es bez mūzikas & filmām nespēju dzīvot, un manā PC tagad ir tikai 1,5 Gb mūzikas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) A tu nevis izdzēst, bet Uninstalēt mēģini. No Add/Remove programs (iekš Control Panel). Šo rakstu rediģēja Siri: 20.08.2006 16:50 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
CITĀTS(Siri @ 20.08.2006 17:50) [snapback]1024741[/snapback] A tu nevis izdzēst, bet Uninstalēt mēģini. No Add/Remove programs (iekš Control Panel). Āām, nu Okei. Pamēģināšu. Kas man dc++ no jauna novilksies, vai?! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Nekad neesmu to darījusi ar citām programmām. Bet man būs arī jāliek iekšā jauns lietotājvārds, šāre, visi tie iestatījumi?! Man, piemēram, PC uzrāda, ka jau no 2 dc++ programmām ir noņēmis Windows Firewall. Nu būs trešais. Bet pamēģināšu - paldies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Vēl kas... Ja man dc++ vispār nav instalēts pie programmām, bet failiem, ko tad? Es tač teicu, ka man tagad dc++ stāv D diskā - un tur nav programmas. Man atkal jāpārvieto? Šo rakstu rediģēja lilZii: 20.08.2006 17:26 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Jā, labāk būs ja tu pārvietosi atpakaļ uz C://Programmu failu mapi, tad iesi uz ControlPanel - Add/Remove Programs - atradīsisarakstā DC un tam blakām būs Remove (sistēma pati izdzēsīs to no tava datora).
A pa jauno novilksi no neta tu jau pati, un tad instalējot norādīsi to folderi, kurā gribi lai DC atrodas. Jā, viss būs jānorāda pa jauno. Vispār jau visām programmām jāatrodas Program Files mapē, cik nu tas DC sver? Kkādus 38 mb. Šāri/downloadus var uzglabāt citos diskos, a programmu... nav ieteicams. Šo rakstu rediģēja Siri: 21.08.2006 10:50 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Kāda starpība, kur programma? Programmai vienalga par to, ka jamā atrodas iekš "G:\Aasdferwf\fdsfasyh\hdsjafh\DC\".
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nez, man vienkārši reiz teica, ka programmām labāk patīk atrasties iekš P/f. Dunno, varbūt arī vienalga.
Šo rakstu rediģēja Siri: 21.08.2006 10:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Hmm. Man tagad bail pārvietot. Taisnība, pati programma nav nemaz tik liela - kaut kādi daži Mb tur i.
Bet atklāju, ka man tas `uninstall` ir izdzēsts. Nesen, kad vēl nekas nedarbojās [tagad caur administratoru tieku klāt vienā mierā] man uznāca besis un dzēsu no dc mapes laukā visu, kas dzēsās.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tagad, kad man gribās kko nolādēt, man jāiet iekš administratora, lai dc++ vispār ieslēgtos. Latviešu valoda ar ir atpakaļ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Bet man tik tiešām dikti bail pārvietot to uz `program files`, jo varbūt pazudīs arī latviešu valoda, kurai ieteicams atrasties pie paša dc++. Turklāt - ja tas viss vēl dublēsies.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) nebūs labi. Var jau mēģināt.. Iepriekš, dc++ bija ielikts manos failos - nu mapē, un ideāli gāja. Bet man ar to pašu teica, ka D diskā liek tos failus, kurus jāsaglabā, nevis programmas, kurām būtu jābūt `program files` iekš C diska. Hmm. Totālas bailes, ka viņu vispār pēc tam izdzēst nevarēs. Šo rakstu rediģēja lilZii: 21.08.2006 21:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
PALĪGĀ! :|
ieejot DC++ [caur rev.. kā viņu tur] itkā uzraksta connecting to .. tāds un tāds hubs, bet tad parāda unknown adress nu kā tā var?! >< |
|
|
![]()
Raksts
|
|
huba adrese nomainiijaas/nepareiza? paarbaudi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.03 Kur: Ziemeļrajonā ![]() |
nman arī tā dažreiz gadās. izslēdz un ieslēdz, moš paņems tevi hubā.. vnk gļuks tas kkāds.. (varētu būt)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS huba adrese nomainiijaas/nepareiza? paarbaudi. Visiem hubiem? 0_o Pamēģināšu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.05.2025 09:27 |