![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.07.03 Kur: Latvija Jekabpils ![]() |
Visgarlaivigaka gramata ko es esmu lasijis ir Bille ta gramata bija uzdota obligataja literatura bet ta bija tik garlaiciga ka to lai ka gribetu nevareju izlasit.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
CITĀTS(Eridāna @ 29.12.2003 14:52) Nezinu kapē, bet neciešu arī Pepiju un Karlsonu... ne jau tāpēc, ka garlaicīgi, bet...nu nezinu! Karlsonu pat vienreiz izmocīju...nulle emociju, Pepiju pāris reizes esmu mēģinājusi lasīt, kas parasti beidzās ar tās grāmatas nogrūšanu labi tālu skapī! Hmmm. Dīvaini. Man gan viņas jau no kādu 10 gadu vecuma mīļas bija. Un Vinnijs Pūks arī. Tajos ir tik daudz jauku izteicienu! Un no tiem var mācīties nevaimanāt, bet atrast ko jauku un interesantu tepat blakus. "Kā man patīk policisti! Gandrīz tik pat labi, kā debesmannā!" - aptuvens Pepijas citāts. manuprāt, breismīga bija zaļa grāmata. Un Baltā arī. Toties Anneli lasīju labprāt, man patika viņas naivais preiks par visu pasauli un dzīvā fantāzija. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 07:15 |