![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
Nu,vai esat kadreiz aizdomajusies kur vina smel ideju visaiem teliem,visam?
Nu ta,pirmais ko jus noteikti man teiksiet 1)bus-Bagata iztele,ari. 2) ... Kas butu otrais? es noteikti teiktu ka ta butu dzives pieredze,cik es zinu-vina saka rakstit tad,kad izskiras ar viru! TAtad,spriezot pec visam gramatam,HArija liktenis ir bijis visai surs-tatad Roulinga taja bridi ir izjutusi to pasu. Vina,sakuma kad tiko saka raxtit,vienkars cilveks-ar dzilam dusmam liek uz papira savas emocijas,es domaju ka tas ir pietiekami daudz izteikts. Te var katru gabalinu izpetit,pec psihologiska viedokla izsecinat. Noteikti ka pirmais butu jamin:HArijs-DUdijs, Harijam noplukusas drebes,neviena nemilets-Dudijs resnis,ar spico apgerbu un vecakiem kas vina del vai nost mirst! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.10.03 ![]() |
Paudies,bet ne jau man apr to jaapateicas bet gan eyedam wai kam citam kas shito tur ielika...
Tu tb esi tas cilweeks kam jaaiziet caur gruutumiem lai dabuutu ko gribi? Es nez kaaada es esmu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 20:34 |