![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.09.03 ![]() |
Nezinu. Man Hermione piektajā grāmatā patika aizvien vairāk un vairāk. Viņa vairs nav tikai perfekta skolniece, viņa tiešām domā ar galvu. Viņa dumpojas pret dažiem skolotājiem, pilnīgi atklāti smejas par noteikumiem, un kā viņa aizmānija to slampu Lielinkvizatori uz Aizliegto mežu... Vienīgi man palika dīvaini - vai tiešām hermionei viņās nebija žēl?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(gruntjella @ 13.12.2003 21:12) man stulbi likas,tas jau bija par daudz ja nemaldos tad 3 gramata ar to smilsupulksteni. nu man liekas ka tas jau prieks hermiones bija parspileti par daudz. tachu kam vinai vajadzejatas macibas,tas noteikti bija tikai lai izceltos citu vieta! Un nevienam neienāk prātā, ka Hermione mācās tāpēc, ka viņai tas PATĪK? Vienkārši sagādā baudu? Un viņa nesaprot, ka citus tas var kaitināt un īstenībā viņai nemaz nav svarīgi, ko citi par to domā. Noteikumus viņa ievēro tikai tos, kurus uzskata par saprātīgiem. Veselais saprāts Hermionei iedalīts tā pavairāk. Un viss. Citiem tas var būt apnicīgi, domāju gan! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 12:20 |