![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Nu tā... Pirmais cilvēks pieraksta kādu situāciju un nākamais raksta kā viņš tajā situācijā rīkotos un izdomā nākošo situāciju. Un tā tālāk...
Tad es sāku... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tu ieliki savā kladē kādu ļoti, ļoti personīgu vēstuli un iedevi kladi klasesbiedram lai viņš noraksta mājasdarbu. Pārnākot no skolas tu atcerējies par to vēstuli...ko tu darīsi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 ![]() |
Vai manu vai... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Darīšu kā kādreiz vecājā mājā kur dzīvoju! Tas gan bija 'tikai' otrais stāvs, bet doma tā pati... Es aizietu pie kaimiņiem un caur viņu balkonu, cenšoties nenosisties, pārlīstu savējā!!! Tad, gan jau kaut kā, logu vai durvis uz balkonu attaisītu vaļā un iekļūtu savās mājās... Pēc tam gan ilgi attaptos no šoka, bet pēc tam izveidotu kādu priekšmetu, kas man 4 mēnešus kalpotu par atlēgu, lai līdzīgi notikumi vairs neatkārtotos!!!
Bet vispār laba situācija, ectasy*, tiešām laba... Un piņķerīga! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tev totāli riebjas skola, bet kādā pēcpusdienā Tu sēdi bibliotēkā, skola gandrīz tukša, bet Tu sajūti deguma smaku un secini, ka skola deg! Tava reakcija! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Šo rakstu rediģēja zzz: 29.06.2006 15:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 03:56 |