![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Runāsim par viņu haha.
Kas jums saistībā ar jamo tantiņu ir atgadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) personīgi man nekas.. un es pat neticu, ka viņa ir kaut gan neesmu mēģinājusi winju sasaukt. pff. kāds ir mēģinājis? un ja ir palicis dzīvs varētu dot padomu kā izsaukšanas gadijumā no viņas atkratīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.05 Kur: Vecajās šūpolēs. ![]() |
Nu, anhel, es tavā vietā negribētu zināt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Bet par to pīķa dāmu... Saukusi neesmu un arī netaisos. Pārāk daudz stāstus esmu atklausījusies un pārāk daudz mani līdzcilvēki ir pieredzējuši, lai es kaut ko tādu mēģinātu. Kā piemēru varu minēt savu klasesbiedreni. Tolaik bijām sastrīdējušas un sagdījās, ka mani viņa neielūdza uz savu dzimšanas dienu. Un labi ka tā... Tovakar viņas visas sagribēja izsaukt kādu mošķi. Viss beidzās ar to, ka viņām parādījās zaļais rūķītis vai kas tamlīdzīgs. Bija dīvainas ēnas aizdurvē. Skanēja dīvaini trokšņi. Bija dzirdami soļi, kad neviena cita nebija mājās. Vienvārdsakot ēnas gan pazuda, taču pārējais palika. Piedevām tiem spokiem, kas jau no aizlaikiem bijuši manas draudzenes mājās klāt nākuši arī šie ķēmi. Atzīstos, šim stāstam sakars ir vien ar visiem mošķiem kopumā, taču šā vai tā palika neomulīgi klausoties, kā viņas visas stāsta man par saviem murgiem. Vēl cits atgadījums bijis ar manu māsīcu laukos. Savākušies vesels bariņš un saukuši to veceni. Durvis aizcirtušās, logi arī. Sveces, kuras viņi bija iedeguši, nodzisušas un vienā istabas stūrī parādījusies melna ēna. Visu klieguši un pārbijušo skrējuši ārā pa durvīm. Sākumā nevarējuši attaisīt un beigu beigās tomēr kaut kā izkūlušies ārā. Neko daudz par šo atgadījumu nezinu... Māsīcai nepatika par to runāt. Ir jau bijuši vēl ļoti daudzi atgadījumi, taču mans spriedums peč tiem visiem ir bijis viens - nu netaisos es neko tādu saukt. Man ir labi arī tāpat. Ticu es viņai un ticu tiem citiem mošķiem, taču negribas man sagandēt savu dzīvi... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 01:09 |