![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Šis pavediens ir domāts, lai rakstītu spēles, kuras ieteiktu paspēlēt. Rakstīt var vienalga kādu, izņemot HP&GP spēles (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Jāmēģina pievienot arī spēles sižetu un veidu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja orx: 21.06.2004 10:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
CITĀTS(Erasmus @ 23.03.2006 10:09) [snapback]589490[/snapback] Blade fo Darkness. Klasika, paveca, bet laba, ļoti. Perfekts cērtamgabals trešājā personā ar visādiem krutiem cirtieniem, metieniem, kombo utt. Un var apgānīt līķus pēc nogalināšanas (nocērt galvu un centies nocirst visu iespējamo kamēr līķis vēl kājās stāv (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) ) Dritvaikociņ, šitā man datorā ir, turklāt, esmu redzējusi kā viņu iziet. Tiešām laba spēle, cērtamgabals. SP bija rakstīts, ka spēles nosaukumam vajadzēja būt "Gaļas Cirvītis", nevis Tumsas Zobens. Un es pilnībā piekrītu. Nav domāts sentimentālām jaunkundzēm, hā hā. Iesaku Divine Divinity. RPG tīrākā klasika, pūķi, elfi, rūķi u.t.t. Liekas garlaicīgi, daudzi saka, ka aizlienētas lietas no Diablo (kas, starp citu, ir pilnīgi normāli), tomēr tās spēles atmosfēra ir daudz drūmāka, reālāka, patiesāka. Lūk, tos var saukt par pasaku viduslaikiem. Grafika varbūt biku štruntīga, divdimensiju, tomēr godam. Par mūziku nerunāsim, tā jau sniedzas ārpus superīguma robežām. Lieliski ir arī dialogi, daudz humora, vietām arī melnā. Kvestu līdz kaklam un visi interesanti, nevis ierasties "aizej tur un atnes to". Turklāt RPG ir iespēja izvēlēties vai kļūsi par 'labo' vai 'slikto' tēlu, proti, vai palīdzēsi savai tautai vai arī zagsi no tās. Njā. Ne velti šis gabals atzīts par 2002. (vai 3., īsti neatceros) labāko RPG. Ar visām četrām piekrītu šim apgalvojumam. Šo rakstu rediģēja Nirnaeth: 26.03.2006 01:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.05.2025 23:46 |