![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.10.04 Kur: sawā puķainajā istabelē ![]() |
rakstot atbildi pavedienam par ''Alķīmiķi'', man radaas doma par filzofisku graamatu jeegu. man jau nu liekas, ka taadas graamatas nau nepiecieshamas t.i. es nesaprotu, kaada jeega taas lasiit. galu galaa, tajaas biezhi vien ir viens un tas pats, pie tam reti kautkas taads, ko cilveeks pats dziives laikaa nevareetu uzzinaat un saprast. ko domaajat juus?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Neatceros tagad vai kaut kas no filozofiska rakstura grāmatām ir vispār maz lasīts, kaut gan ja tā aizdomājas, tad filozofiska ir jeb kura grāmata.Nu labi atskaitot ja vien tas nav kaut kāds galīgākais lubu romāns.
Kas tad īsti ir filozofiska grāmata? manuprāt tas definējas kā grāmata kura liek domāt. Domāt par dzīvi, sabiedrību, nākotni. Ja to var nosaukt par filozofisku grāmatu un filozofija ir ne tikai gudras runas, bet arī iespēja padomāt, tad jā es uzskatu, ka ir nepieciešams lasīt filozofiskas grāmatas, jo viņas attīsta smadzeņu šūnas un liek cilvēkiem padomāt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 12:02 |