![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.07.04 Kur: Ala =)) ![]() |
Daudz esmu lasījusi un arī dzirdējusi par cilvēkiem,kas sastapušies ar pārdabiskām būtnēm.Pašai par prieku man nav nācies kaut ko tādu redzēt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .Vai esi kādu būtni,vai kaut ko tam līdzīgu redzējis....???? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Šo rakstu rediģēja Inx: 07.12.2005 16:50 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Manaam abaam vecmammaam, kuras arii bez taa ka pashas ir visai diivainas bez visiem gadiijumiem,ir notikushi 2 visai ziimiigi notikumi:
1.)Ome nr 1 savos jauniibas gados ejot uz kleeti virs taas 1metra augstumaa redzeejusi lidinaamies oranzhu ovaalu, saakumaa notureejusi to par meenesi, bet tad sapratusi ka tas lidinaas turpat tuvumaa paarbijusies un iemetusies kleeti, peec kaada laika vinja izskreeja no kleets un neatskatiidamies aizbeega uz maajaam,diivainaa kaartaa vinja to nevienam nav staastiijusi tikai man shodien, tagad vinja pati briinaas kapeec, veel shi ome ir pieredzeejusi ugunsbumbu ielidojam pa kraasni negaisa laikaa bet tas jau ir cits staasts un vispaar zinaatniski pieraadiits... 2.)Ome nr2 savukaart taalajos padomju laikos, kad iipashi aktuala bija Nlo teema un kad Nlo bija arii visai biezhi noveerojama paraadiiba,pa savu logu rezeejusi ieraapjamies diivainu buutni, saakumaa paarbijusies, bet tad kautkaadaa veidaa buutne omi nomierinaajusi.Veelaak ome nr2 visiem satraukti staastiijusi par sho atgadiijumu un pat apgalvojusi ka cienaajusi buutni ar teju.Es devos pie omes lai noskaidrotu vai taa ir patiesiiba kaa man to bija teikusi ome nr1, kurai to bija savulaik pastaastiijusi pati ome nr2, bet ome nr 2 teica ka tas viss ir muljkjiibas un ka lai es neaizraujoties ar tamliidziigaam lietaam un vairaak domaaju par maaciibaam.Es biju viilusies bet tiesa ome nr 2 izskatiijaas taada iztruucinaata un nervoza kad to teica, taa kaa shis notikums paliek man par nosleepumu, vairaak vinjai neuzdroshinos par to vaicaat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 15:24 |