![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.06.04 ![]() |
Ideja par šo pavedienu radās lasot Eyedam`a šajā pavedienā apkopoto teoriju/minējumu, ko arī atļāvos nocitēt:
CITĀTS * Voldemorts bija iecerējis izveidot jaunu horkraksu, nogalinot Hariju. Tas pilnībā neizdevās, tāpēc viena Voldemorta dvēseles daļa tagad ir Harijā. Iespējams, Harija rēta arī ir šis horkrakss. Tas labi saskan ar dažām Voldemortam raksturīgajām spējām, kas tagad piemīt arī Harijam (šņācmēle). Tikai izlasot šo teoriju, sāku par to aizdomāties, un secināju, ka minējums ir ne tikai ārkārtīgi interesants, bet arī ļoti ticams, un varētu pat būt patiess. Lai gan forumā ir pieņemts pavediena pirmajā postā tikai definēt apspriežamo tēmu, un savus personīgos minējumus izteikt otrajā postā, taču šajā gadījumā (150 vārdu limita dēļ) izteikšos šeit arī pats - Kā jau minēju pāris rindas augstāk, tad šai teorijai piekrītu un atbalstu to. Un, atļaušos izteikt globālu paredzējumu - domāju, ka 7.grāmatas beigās, varbūt pat pēc Voldemorta nāves, Harijam nāksies secināt, ka viņa paša ķermenī atrodas viena no Voldemorta dvēseles daļām, un, iespējams, viņš ziedos savu dzīvību, lai to iznīcinātu. Šāds noslēgums liekas pat ļoti ticams, un būtu tieši Roulingas stilā. Patiesībā pat tā vien gribētos pasviest viņai šo ideju, ja nu gadījumā viņa pati šādu iespēju nebūtu pamanījusi... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: Specjala Internatskola Ipashi Slimiem Pokemoniem ![]() |
nedomaju ka harija ir horkrusts(man ta ertak teikt) tapec jo sada gadijuma pats voldemorts varetu so faktu izmantot savam vajadziibam , respektiivu uzinaat paregojumu jo varetu ielauzties harija galvaa kaut kada veida piesledzoties savai 7 atstaatajai dveeseles dalinjai , bet sis varijants atkriit jo rakstniece teica ka 7 horkrusti ir pats launakais un tad atrofeejjas saikne ar parejam dveeseles dalaam (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) un dumidors teica ka voldemors nemaz nejut ka kadu no sim dalam izniicina .. nemaku vairak neko teikt , bet es tiesaam ceru ka harijs buus puiseens kurs izdziivos , bet 7 gramata vinjs noteikti nemirs jo roulinga 6 gramatas beigas teica ka harijs iztelojas so ciinju pat vairakos 10 gadu , un seit mes varam fantazeet talu nakotnee jo harijs teica ka cukarpa neatgrieziisies , bet dosies pretii liktenim , jeb paregojumam , un 7 gramata butu veltiita paregojumam , bet 8 pedejam harija macibu gadam (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
labi katraa zinjaa es jaw teicu ka ceru ka vinjs buus puiseens kurs izdziivos , jo mani satriec doma kaut vai par to ka esmu jaw izlasiijis 6graamatu un ka talak varetu gramata buu bez rona un hermiones,dzinijas , kaa arii dumidora nu tads ir mans pasreizejais viedoklis .. bet mani ieintereseeja 1 jautajums - pec cik gadiem varetu iznaakt 7 gramata kuru domaju gaida jaw daudzi HP fani |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.05.2025 22:41 |