![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Runāsim par viņu haha.
Kas jums saistībā ar jamo tantiņu ir atgadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) personīgi man nekas.. un es pat neticu, ka viņa ir kaut gan neesmu mēģinājusi winju sasaukt. pff. kāds ir mēģinājis? un ja ir palicis dzīvs varētu dot padomu kā izsaukšanas gadijumā no viņas atkratīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.02.06 ![]() |
Es arī esmu tiešām daudz par viņu dzirdējusi un domāju, ka daudzi no tiem stāstiņiem ir izdomāti, lai tikai butu kaut kas bailīgs ko pastāstīt ( piemērs: "Divas meitenītes slimnīcā runāja par Pīķa dāmu un no rīta viņas tika atrastas, sagrieztas sīkos gabaliņos!". Tas piedevām ir man pašai kā dzīvai stāstīts) .
Daudzos citos gadījumos cilvēks, viņu izsaucot, noteikti iespaidojis sevi, ka kaut kas notiks, tas būs kaut kas šausmīgs un tad viņam arī uztraukumā un bailēs licies, ka kaut ko redz. Es nekādā ziņā nenoliedzu to, ka pīķene patiešām pastāv. Daudzi gadījumi, kad viņa parādījusies noteikti ir patiesi. Kā īsti radies mīts par Viņu? Nu, vecās pilīs jau spokojas melnās dāmas. Domāju, ka tādu izsaucot, viņa arī atnāk, un tā tad arī ir mūsu Pīķa dāma. Citu ideju pagaidām par to nav. Jā, starp citu, gribētu viņu izsaukt, tikai vienai bail, un arī kompāniju, kas būtu uz mieru to darīt, savākt noteikti nevarētu. Turklāt, papriekšu noteikti būtu arī jānoskaidro, kā atkal tikt no viņas vaļā. Domāju, ka cilvēkam, kuram radusies problēma ar pīķeni, vajadzētu iet vai nu pie kāda dziednieka, vai uz baznīcu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 02:11 |