![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Runāsim par viņu haha.
Kas jums saistībā ar jamo tantiņu ir atgadijies? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) personīgi man nekas.. un es pat neticu, ka viņa ir kaut gan neesmu mēģinājusi winju sasaukt. pff. kāds ir mēģinājis? un ja ir palicis dzīvs varētu dot padomu kā izsaukšanas gadijumā no viņas atkratīties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.05 Kur: Laikam Rīga, bet patiesiibaa- kibertelpa ![]() |
Mineeta tantinja nav jauka, nemaz.
tiem,kas sauc garus, t.sk. arii pikjadaamu vai zaljoteetinju vai nezkoturveel, jaapatur praataa, ka otherwold (eee... citpasaule?) nav tada jauka zaljo pljavu un miera valstiiba. Lasot postus, atcerejos savu jaunibu un to, ka/kaa peec shadas minetas tantes sauksanas gadiem (gariem gadiem) nevareju no citpasaules iemitniekiem atkratiities. Vinji nebija miiliigi, nemaz. Vel tagad man uz kjermenja ir reetas un katru reizi, kad tuvumaa kads no shamejiem, man paliek riktigi nelabi, ja gadas biezaaks shamejais, i vemt ir naacies. Un.. zilnieces un citi meediji tikai padara lietas veel sliktaakas. Jo vinji darbojas ar to pashu otherworld materialu un labakajaa gadijumaa piekabina veel vienu garu jau esoshajai bagaazhai. Mana atbilde buutu - izveeleties tiesham vairs ar shamejiem neielaisties nekadas darishanaas un mekleet patverumu pie Kristus. Var iztikt bez bazniicam, taas nav tik svariigas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 01:01 |