![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.07.04 Kur: Ala =)) ![]() |
Daudz esmu lasījusi un arī dzirdējusi par cilvēkiem,kas sastapušies ar pārdabiskām būtnēm.Pašai par prieku man nav nācies kaut ko tādu redzēt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .Vai esi kādu būtni,vai kaut ko tam līdzīgu redzējis....???? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Šo rakstu rediģēja Inx: 07.12.2005 16:50 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.08.05 ![]() |
nu es nezinu vai skaitaas, jo gluzi neredzeeju... bet varu pastaastiit kaa tad bija:
man bija pieci gadi, mamma ar teevu aizgaaja uz veikalu. maasas protams toreiz nebija.. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) es maajaas biju viena ar savu suni, vinjam kaa vienmeer vbija jaadziivo vienam pa virtuvi, kura bija aiztaisiita ciet., maate un teevs peikodinaaja neveert valjaa. toreiz mees vel dziivojaam divistabu dziivoklii. man mana vilku sugas sunja sametaas zeel un es vinju no virtuves izlaidu. vins jau gribeeja kaapt blakus man - diivanaa. bet es vinju nogruudu un teicu FU, RIMSTIES! un liku guleet zem diivaana - no man zem kaajam. es ksatiijos multenes lielajaaa istabaa. viss bija ieriigi, peesni suns saceela ausis un saaka dikti ruukt. aisteidzaas uz to istau un saak riet. es aiskreeju un aizstuumu vinju no taas istabas laukaa. vins bija dikti nobijies, ruuca, reeja, pectam nomierinaajas. tajaa istabaa virs diivaana stavaeeja pie sienas piestiprinaatie skapji, kur daudz daudz graamatu. peeksni dzirdu bum bum, it kaa graamatas kristu uz diivaana. es ashi aiskreeju drebeedama uz to istabu, bet tur nekaa nebija. domaaju - suns. bet suns ruukdams veel arvien tajaa istabaa, zem diivaana snauda. vins atkal bija sasleejis ausis un ruuca. es taa nobiijos! bet mees dziivojaam tresajaa staavaa, un mums bija lodzija, bet ar logiem prieksaa. tasu logi neveeraas - tie bija saluuzush un iespruudushi, pat mans teevs nevareeja atveert... un tas bija slikti, jo mans teevs boija mans varonis un vareeja visu! vins ir neizsakaami speeciigs... ok, tas nu taa. zaglu un citu versiju vareeja izleegt. takal atskaneeja buuksi uz diivaana, suns man pie rokas saknosiijaas, panjeemu vinju aiz skvarkas un gajaam abi uz to istabu. vins buudams liels vilka mani liidzi, es leenaam skeersoju lielo dziivojamo istabu. bet atkal nekaa! nekaadu paziimju, pat diivaana paarklaajs nebija sakusteejies. un tie nevareeja buut aukstaava kaiminji, jo traa biaj triisstaavu maaja, bet beeninju tur nav un uz jumta nekad enkaadu putnu bnav bijis, nu ne taadu, aks troksni leilu vareeja sacelt. shoiespeeju arii izsleedzam. un nevareeja buut straadnieki, jo muusu maajai bioja riktriigs remonts pirms diviem gadiem. vieniigaa neizsleegtaa iespeja bij... spoki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 16:36 |