![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
biezi , tieshi ap Zienassveetkiem, tiek runats par sho sjūtu, kad pasaule liekas tik paarpildiita ar visu labo.
personiigi es velos lai juus rakturotu sho savu Ziemassvetku sajuutu. kaa taa rodas? un kas taja ir tik iipash? kas iisti ir tava Ziemassveetku sajuuta? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.05 Kur: Riga or Mainhardt ![]() |
Beidzot arī esmu es sagaidījusi Ziemassvētku sajūtu. Man tā bija pazudusi līdz šim un pat bija jūtams kaut kas pilnīgi pretējs, tomēr laiks ārā bija tāds slapjšs un ziemassvētku sajūtu grūti izjust bez sniega.
Lielā mērā šī sajūta man rodas no visādiem "rituāliem" - mājas sakārtošanas, eglītes pušķošanas, piparkūku cepšanas, dāvanu pasniegšanas un satikšanās ar visiem tuviem cilvēkiem. Līdz šai nedēļai šīs sajūtas nebija, bet aizvakar nopirkām eglīti, vakar beidzot nopirku saviem tuvākajiem dāvanas un šovakar plānoju nodarboties ar piparkūku cepšanu...tagad manī ir atjaunies prieks par šo vistumšāko gada laiku. Man Ziemassvētku sajūta arī vairāk balstīta uz dabu un pagānisma tradīcijām, ne tik ļoti Kristīgām. Es gaidu gaismas atgriešanos, nevis Jēzus dzimšanu, taču starp abām šīm parādībām var saskatīt paralēles, man tomēr tuvāka ir senākās tradīcijas. Apziņa, ka drīz jau atgriezīsies gaisma un ar katru dienu kļūs gaišāk arī rada manī prieku, kurā tagad gribas dalīties arī ar citiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 05:40 |