![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.04.04 ![]() |
Nu, ko jūs par to domājat?? Es personīgi domāju, ka tas bija stulbi. Bet vienmēr cilvēki nogalināja tos, kas ir pārāki par viņiem. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
Šo rakstu rediģēja Reiki: 06.07.2004 19:26 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.10.05 Kur: cēsis ![]() |
pilnigi piekritu.... visu laiku meginu to pateikt. beidzot kaads domaa taa pat kaa es.... Nebija tadu cilveeku ar spejam... taa bija iedoma..!! Cilveeku nicinajums..!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
pilnigi piekritu.... visu laiku meginu to pateikt. beidzot kaads domaa taa pat kaa es.... Nebija tadu cilveeku ar spejam... taa bija iedoma..!! Cilveeku nicinajums..! Tā nu vis tik droši nevarētu apgalvot, ka nebija ar spējām. Šodien taču var lasīt par cilvēkiem, kas spēj dziedēt neizmantojot reālo medicīnu, pareģot utt. Tikai tolaik, valdīja neiecietība pret atšķirīgiem indivīdiem. Lai gan raganu vajāšana bija lielisks iemesls ieriebt ļautiņiem, kas varēja sašķobīt baznīcas varu, tur nu es pikrītu. Jā un citi izmantoja to, lai varētu ieriebt kaimiņiem, u.c. Jebkurā gadījumā viena nelāga padarīšana, kas man riebjas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 15:37 |