![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
CITĀTS To the Dark Lord I know I will be dead long before you read this but I want you to know that it was I who discovered you secret. I have stolen the real Horcrux and intend to destroy it as soon as I can. I face death in the hope that when you meet your match, you will be mortal once more. R.A.B Kas ir tas R.A.B? Ko var secināt no vēstules -> R.A.B uzrunā Voldemortu par Tumsas Pavēlnieku. Un tā uzrunā viņu tikai nāvēži (tātad ļaunie). Un pluss vēl par Horcrux ir tumšā maģija, tāpēc vēl var rēķināties, ka vēstules autors interesējas par tumšo maģiju. Izšķirošā cīņa (vēstulē skatīt kā match) noteikti ir ar Hariju, jo viņš ir izredzētais. Pēc burtiem varētu itkā derēt Siriussa brālis Reguluss Bleks. Bet kas tad ir A? Viņa tēvoci sauca Alphard (neatceros vai nezinu latvisko tulkojumu). Vēl viens variants, kas itkā bija ir Amēlija Bounza. Un tas R varētu būt no vārda Riddle. Tie ir tādi personāži, kas ir jau bijuši un sakrīt burti kaut cik. Nedomāju, ka Hermiones atrastie divi vārdi "Rosalind Antigone Bungs" un Rupert "Axebanger" Brookstanton" šeit ko nozīmē. Neticu, ka tas ir kāds jauns personāžs, kā arī noteikti tas ir kāds cilvēks. Protams, nedrīkst aizmirst par to, ka tie visi burti varētu būt arī kāda iesauka, gluži kā JP. Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 22.07.2005 12:53 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
izlasiiju visus juusu piedaavaajumus.... patieshaam tas vareetu buut Reguluss Bleks, bet tas neshtjiet ka buutu taisniiba, lai cik vienkaarshi buutu atmineet RAB, domaaju k shoreiz JKR nav domaajusi Regulus, un arii domaaju ka tie nav cilveeku vaardu vai uzvaardu iniciaalji... domaaju ka tik vienkaarshi Roulinga to nebuuss domaajusi, un ar vaardiem Fine guess vinja vienkaarshi uzkurinaaja tautu lai taa domaatu ka tas ir Reguluss, bet varu jums dot pat 100% atbildi ka Roulinga ar RAB buus domaajusi kko citu , ne Regulusu, ne Siiriusu ne Dumidoru , ne pat Hariju, domaaju tas buus kaads cilveeks ko vinja ir piemineejusi maz, bet ir piemineejusi kaadaa no graamataam, man ir sava versija, bet to es veel neatklaashu... J aizlasa visas 6 graamtas vienaa nedeelja, tur var patieshaam kko savilkt kopaa, un tur ariii kkas savelkaas... Es domaaju ka ideja par Severusu Strupu nav peljama, jo atceroties komentaaru no "HP And The Goblet of fire" Veritaserum, " triis piliites un pat Tumsas paveelnieks tev atklaas visas vinja nosleepumus utt... zinu itkaa nav saistiits nekaa, bet iedomaajoties , ta reaali, Severuss, ir pat labaaks burvis par Voldemortu, vinsh vareetu vinjam iebarot jebkaadu indi, jo tagad ir pats uzticamaakais Naaveedis Tumsas lordam, domaaju, ka ideja ka Severuss nogalina tumsho lordu ir stulba, to vajadzeetu izdariit Harijam, bet nogalinot lordu Half Blood Prince buutu pats melnaakais un launaakais lords... protams tas viss ir taadas pupu mizas, kaa jau teicu, 100% ka tas buus kaads teels, ko Roulinga ir piemineejusi, bet taa klusi, bet vienalga piemineejusi, un sasaistiits to ar RAB, un iespeejams man pat ir atbilde.... bet to es nenosaukshu liidz naaks gaismaa patiesiiba, ad teikshu jums vai man bija taisniiba vai tomeer es kluudiijos... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) bet visu juusu komentari ir pat ljoti ticami, tikai vnk man neticaas vienalga ka Roulinga kko tik vieglu buutu ielikusi... tad jau redzeesim 7tajaa graamataa... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 03:30 |