![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Sajā pavedienā gribētu jums jautāt
*Cik ilgi jūs bez apstājas esat lasījis grāmatu? *Cik daudz lappuses no vietas esat izlasījuši? (*) Vēl kādus var uzdot citi! Protams gadīsies dažas personas, kurām liksies šis pavediens muļķīgs, tad savus komentārus par to šeit nerakstiet. *Cik ilgi jūs bez apstājas esat lasījis grāmatu? apm 4 stundas *Cik daudz lappuses no vietas esat izlasījuši? apm 150 lpp |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.06.05 Kur: away ![]() |
Uz sitienu es tā nevaru pateikt, cik daudz esmu lasījis. Bērnībā lasīju ārkārtīgi daudz un bija brīži, kad pie gŗamatas iznāca nosēdēt pat visu dienu no vietas, nu tā, tikai aizejot ko paķert paēst. Es lasu ļoti ātri un, piemēram, ja būtu velme, tādu grāmatu kā Gredzenu pavēlnieks varētu ne vairāk kā vienas dienav laikā mēģināt izlasīt. Bet, tā kā vēlmes nava... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 17:13 |