![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Manuprāt skumjākās vietas no LOTR ir
Boromira pēdējā kauja pret Urukiem Saurona sakāve Gilgelada nāve Spoiler Nazgulu vadoņa bojāeja No Hobita. Torina, Fili, Kili un arī Smoga bojā |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Esmu prom no skatuves, kurai es atdevu visu. Paliku tikai atmiņas. Aplausi! Es esmu atmiņās par to, kas bija "Bērnu un jaunatnes 8. dziesmu un deju svētkos"!!! ![]() |
es saprotu kagramatu par sho teemu nav un kaataas buutu rakstiijis Tolkiins..
bet vai jums iekshaa nav taada sajuuta ka itkaa dziiveturpinaas uz Vidus zemes taadai kaadai taij jaabuut un to juusvarat iedomaaties...es teiksim pashlaik domaaju kaa Vecais Sems pie kamiina lasa pasakas saviem beerniem un posh no riita Elanoru uz savaam kaazaam ... Aragorns vada savas karalja dienas Minas Tiriitaa. un Faramirs ar Eovinu pastaigaajas gar maajoklii Itiilijaa... Kaads nokliidis orks laimiigaa kaarta aizmuka no shiilobas. kaada dienvidu sieva apraud viiru ka gaaja karaa un neatgriezaas (eastrelings) nekur jau navnekas pazudis viss turpinaas ,viss turpinaas muusu zirdiis.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 20:03 |