![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Sajā pavedienā gribētu jums jautāt
*Cik ilgi jūs bez apstājas esat lasījis grāmatu? *Cik daudz lappuses no vietas esat izlasījuši? (*) Vēl kādus var uzdot citi! Protams gadīsies dažas personas, kurām liksies šis pavediens muļķīgs, tad savus komentārus par to šeit nerakstiet. *Cik ilgi jūs bez apstājas esat lasījis grāmatu? apm 4 stundas *Cik daudz lappuses no vietas esat izlasījuši? apm 150 lpp |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.11.03 Kur: starā par dzīvi ![]() |
*Cik ilgi jūs bez apstājas esat lasījis grāmatu? - Patiešām nezinu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) . Man nav īsti laba laika izjūta.
*Cik daudz lappuses no vietas esat izlasījuši? - Kādas divsimts divsimt trīsdesmit. Apmēram. Nezinu īsti. *Cik lappušu stundā jūs apmēram izlasāt? - Hm. Būs kādreiz jāpamēģina saskaitīt. Es teiktu ka 20-30. Atkarībā no grāmatas. Mans jautājums - *Ja glabājat grāmatas gultā/zem spilvena/savā jebkāda veida guļamvietā(visdrīzāk jau tās, kuras tobrīd lasāt), kāds ir bijis lielākais grāmatu skaits, kuras ir novietotas jūsu guļvietā? Es tā daru kopš maziem, maziem gadiem, un atceros, ka kādā trešajā klasē daudz lasīju un lasīju daudzas grāmatas vienā laika posmā. Vienvakar izskaitīju, un.. zem mana spilvena atradās 13 grāmatas. Gulēšana nebija no mīkstākajām. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 17:37 |