![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Es te tā domāju, ko tad īsti Boromirs redzēja kad skatījās Galadrielas acīs? Vai to,kā viņš iegūst Lielvaras gredzenu un izmanto to saviem nolūkiem?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Esmu prom no skatuves, kurai es atdevu visu. Paliku tikai atmiņas. Aplausi! Es esmu atmiņās par to, kas bija "Bērnu un jaunatnes 8. dziesmu un deju svētkos"!!! ![]() |
Varētu būt tā.
Elronda sanāksmē viņu bija sagrābusi alkas pēc gredzena. Gredzens tur guļot pārbaudīja visus ,bet Boromirs piecēlās un gribēja to jau sagrāpt viņš ticēja ,ka ar tā varu viņš var darīt labu. Galadriēla visiem kaut ko bija stāstijusi galvā. Legolasam drošvien par Jūras aicinošajiem vējiem ,bet Boromiram drošvien to ,ka ja viņš savāktu Gredzenu viņš kristu un tā pat Minastirīta ,viņš tam negribēdams ticēt novērsās jo šim drošvien pa galvu rosījās domas: Es nosperšu gredzenu un izglābšu Gondoru ,bet tur par blakus skanēja Galadriēlas pārliecinošie vārdi: to izdarīdams tu mirsi un Gondora kritīs un tāp at arī Viduszeme. Viņš drošvien bija apmulsis tapēc novēršās un bija strupceļā. Vai arī Galadriēlaviņam solīja varu ļoti lielu varu ja viņš sagrābs Gredzenu ,bet tā vara būs ļauna un tas varbūt izbiedēja Boromiru. Tas bija mans minējums varat apstrīdēt.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Šo rakstu rediģēja Hals_Devins: 30.10.2005 11:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 19:06 |