Runājam par 2. pasaules karu |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Runājam par 2. pasaules karu |
10.01.2005 20:04
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices Grupa: Biedri Pievienojās: 09.10.04 Kur: Starp četrām sienām |
Taa kaa juus domaajat?Kaada stuulbuma peec Hilers saaka karu ja zinaaja ka kaasiis kaaC vinjam no taa labums?Kaa juus domaajat par to?
|
|
|
16.10.2005 11:01
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Esmu prom no skatuves, kurai es atdevu visu. Paliku tikai atmiņas. Aplausi! Es esmu atmiņās par to, kas bija "Bērnu un jaunatnes 8. dziesmu un deju svētkos"!!! |
Amerikānis pret vāciešiem cīnijāš ne jau tāpēc lai būtu k-kādi noteicēji ,bet viņi skatījās ,kas notiek ar karu un saprata ,ka vāciešiem vairs nejiet labi un tad izfiškoja ka janospiežtie vācieši ir un piebiedrojās krievu armijai kuratikai pēts Staļinavārdiem "Ne soli atpakaļ" dēvās masu uzbrukumā dažiem bija ieroči dažiem tikai patronas vai vispār nekā.
Ja kas tad tai pašā laikā Amerikāniem bija japacieš ķīniešu uzbrukumi. Amerikāņi Pērlharbora pakāsa visu savu ūdens un zem ūdens floti. Ķīnieši vandījās tapēc ,ka ja jau kaŗš tad sev k-ko arī gribēja. Pēc laika un pēts kara Amerikāņi šiem atriebas uzmetot Kodol galviņas virsū civilpilsētām Nagasaki un Hirosimai. (nesaprotu kapēc varēja uzmest kautkādām stratēģiskām ēkam) Pēts World Wār II. sākas augstais kars starp Krieviju un Ameriku. Pa vidu tam vēl norsinājas Krievu nosalšana Somijā pag tas laikam bija pirms otrā kara untml...tas mans tāds saīsināts stāsts par II karu pasaules... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Šo rakstu rediģēja Hals_Devins: 16.10.2005 11:11 |
|
|
16.10.2005 12:01
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 |
Rādās, ka tev zināšanu bagāža tāda paviegla.
1) Tie bija japāņi 2) Pērlhārborā visu nepakāsa 3) Atombumbas uzmeta pirms kara beigām, piespiežot šķībacainos padoties 4) Aukstajā karā Krievijas nebija, bija PSRS |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 01:18 |