![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.05 Kur: ko lai daram! d****** un dalam! ![]() |
ko man darīt ja es gribu piedalīties TN! nu tā! es šaubos vai paspēsu uz žīm TN!tapeec es jums paprasiishu kad buus nakamaas(ja buus)!ja būs tad es lapratt griveetu uzzinaat kas man būtu jādara lai varētu piedalīties?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Par TN settingu vēl nedaudz - http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php?showtopic=6887. Kartupeļi kā "ēdamas, apaļas saknes, kuras saucam par kartupeļiem" eksistē, taču tajā apgabalā, kur notiks TN:C tos neaudzē. Tur vispār neko neaudzē, lai gan ziemeļnieki ir zemkopji. TN:C spēlētāji-zemnieki iejutīsies derīgo izrakteņu racēju ādās, jo tas ir praktiski vienīgais, ko tajā neauglīgajā, purvainajā zemē var atrast. Tāpēc vispār tur ir ciemati izveidoti - lai raktu derīgos izrakteņus.
Par Ziemeļzemi domā kategorijās kas rodas no izlasītā. Ja kas pietrūkst, tad domā bik primitīvāk (uz 13-14 gadsimtu Eiropā). TN settings nav piesaistīts pie kāda attiecīga laika perioda Eiropā, tajā ir viskaut kas no viskaut kurienes. Arbaletus, piemēram, ziemeļnieki nepazīst, tiem ir tikai loki. Ziemeļnieki gan nav īpaši izglītoti, vismaz vairums... Un burvji ir šamaņi, kas ir tiešām vairāk seno cilšu šamaņi kā gendalfi ar bārdām. Tiesa, ir arī ne-vairs-īsti-cilvēki burji, kā piemēram Dāsns, Upesmalas burvis, Raganis, tie ir jau vairāk mitoloģiskas būtnes un vietējās dievības, lai gan bik atgādina gendalfa stila pesteļotājus. Iedomājies gana agrīnu, "tumšo" un netīro viduslaiku pasauli, kurā mitoloģija, pasakas reizēm kļūst par realitāti...bet realitāti bez spožiem zibšņiem vai ugunīm. Vnk apkārt vazājas mītiskās būtnes, lai gan saskarsme/efekti ar tām ir tīri reāla. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 31.05.2025 02:24 |