![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.05 Kur: ko lai daram! d****** un dalam! ![]() |
ko man darīt ja es gribu piedalīties TN! nu tā! es šaubos vai paspēsu uz žīm TN!tapeec es jums paprasiishu kad buus nakamaas(ja buus)!ja būs tad es lapratt griveetu uzzinaat kas man būtu jādara lai varētu piedalīties?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Btw cik sūrs skaitās settings, es saprotu, ka analogs Zemes Universa (tajā Universā kurā mēs dzīvojam reālo dzīvi) Viduslaikiem. Protams nāk klāt visādi troļļi un tamlīdzīgs staffs, bet principā skarbi Eiropas viduslaiki. Tātad ja es esmu zemnieks vai es drīkstu rakstīt, ka audzēju kartupeļus? Zemes Universā Eiropā kartupeļi parādījās tikai 16 gs. TN Universā kartupeļi ira vai nav?
Tie protams varbūt sīkumi, bet es gribu saprast vai man jādomā kategorijā ir Eiropas Viduslaiku + troļļi un burvji. (jeb arī plusojam klāt kartupeļus, bumerangu un Ķīniešu džonkas. Kas viduslaikos Eiropā tomēr nebija pazīstami) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 31.05.2025 02:27 |