![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ir 1660. gads pa Karību jūru peld pirātu kuģis...
Tiktāl par spēles leģendu, tagad tehniskā padarīšana: Es pārmaiņas pēc sev tēlu neveidošu, bet tikai jaukšos spēlē ar visādiem notikumiem uz kuriem spēlētājiem varētu nākties reaģēt, tāpēc man vajadzīgs pirātu kuģa kapteinis - intresentus lūdzu atsūtīt PZ ar īsu aprakstu par to ko dara pirātu kapteinis, kāds 1660. gadā bija karību jūras reģions un sava tēla anketu. Pārējie, kas grib piedalīties, tēla aprakstu publicējiet šeit, te būs anketa: Tēla vārds: dzimums (vēlams vīriešu): vecums: fotoattēls vai zīmējums(nav obligāti): izskata apraksts: rakstura apraksts: tēla pagātnes apraksts(obligāts): Katram spēlētājam ir šādi ieroči: muskete - tālu šauj, taču ir diezgan neparocīga; divas pistoles - tuviem attālumiem; zobens; duncis; (Šaujamieroči ir jāpārlādē pēc katra šāviena) Karte: (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v354/pazare/map12.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v354/pazare/map22.jpg) Šo rakstu rediģēja saule: 13.09.2005 02:05 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
Uh: 1. Spāņi jau izsenis ir izslavēti ar savu lepnumu.
2. Tas ir organizēts karaspēks 3. Virsnieki noteikti bija muižnieki, kam lepnums ir īpaši izteikts. 4. Pirātu kapteinis gluži nav tas vīrs kura karadraudze viņa dēļ 'aci nemirkšķinot' ies bojā (galu galā: mēs visi esam 'padibenes' kas šādu vai savādāku iemeslu dēļ esam izvēlējušies šo arodu..) etc. Man svarīgākais ir paša dzīvība un izgājienus a la Aragorns es netaisos veidot. Bet citu veidu kā palikt dzīvam neredzēju (neskaitos gūstu un 'sunīšos' skriešanu ar baru spāņu). Protams, es varēju veidot ko līdzīgu: es savācu ap sevi kādus 20 izdzīvojošos pirātus un ar izmisuma drosmi cīnijos pret milzīgo pārspēku. Bet, IMO, tas ir kapteiņa darbs, ne manējais. P.S. Cienījamais GM. Uz kuru pusi (tā lai aptuveni var noteikt ostu) aizbrauca spāņu karakuģis? Šo rakstu rediģēja Moskjis: 28.09.2005 15:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 22:54 |