![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ir 1660. gads pa Karību jūru peld pirātu kuģis...
Tiktāl par spēles leģendu, tagad tehniskā padarīšana: Es pārmaiņas pēc sev tēlu neveidošu, bet tikai jaukšos spēlē ar visādiem notikumiem uz kuriem spēlētājiem varētu nākties reaģēt, tāpēc man vajadzīgs pirātu kuģa kapteinis - intresentus lūdzu atsūtīt PZ ar īsu aprakstu par to ko dara pirātu kapteinis, kāds 1660. gadā bija karību jūras reģions un sava tēla anketu. Pārējie, kas grib piedalīties, tēla aprakstu publicējiet šeit, te būs anketa: Tēla vārds: dzimums (vēlams vīriešu): vecums: fotoattēls vai zīmējums(nav obligāti): izskata apraksts: rakstura apraksts: tēla pagātnes apraksts(obligāts): Katram spēlētājam ir šādi ieroči: muskete - tālu šauj, taču ir diezgan neparocīga; divas pistoles - tuviem attālumiem; zobens; duncis; (Šaujamieroči ir jāpārlādē pēc katra šāviena) Karte: (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v354/pazare/map12.jpg) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v354/pazare/map22.jpg) Šo rakstu rediģēja saule: 13.09.2005 02:05 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Problēma ir
1. Tavā fatālismā 2. Izskatās, ka tu spēlē it kā pats ar sevi vispār neapdomādams kādu efektu uz spēli atstāj tavi raksti un neņemdams vērā citus spēlētājus 3. Tu gaidi kad citi tēli nolasīs tava tēla domas, tas ka Demiurgs var izlasīt tavu postu nenozīmē, ka viņa tēls to var 4. Tava tēla personīgā biblotēka ir pārlieku mūsdienīga, turklāt man liekas, ka 17. gs grāmatas bija nežēlīgi dārgas |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
CITĀTS(saule @ 28.09.2005 08:15) Problēma ir 1. Tavā fatālismā 2. Izskatās, ka tu spēlē it kā pats ar sevi vispār neapdomādams kādu efektu uz spēli atstāj tavi raksti un neņemdams vērā citus spēlētājus 3. Tu gaidi kad citi tēli nolasīs tava tēla domas, tas ka Demiurgs var izlasīt tavu postu nenozīmē, ka viņa tēls to var 4. Tava tēla personīgā biblotēka ir pārlieku mūsdienīga, turklāt man liekas, ka 17. gs grāmatas bija nežēlīgi dārgas 1. Bravo. Jā, manī ir daļa latviešu asiņu. Kā arī ļoti patīk "Lāčplēsis", "Spēlēju, dancoju" etc. latviešu rakstniecības šedevri (latviešiem ir nosliece uz bēdīgām beigām) 2. Ak dievs, jebkurš ir vadāms zīda aukliņā. Arī es. Tikai protiet paņemt.. 3. Ja es 'bīdītu' lietas, kuras neviens nedrīkstētu zināt, tad tekstā parādītos a la: ievēroju naktssargu. Viņa sejā rotājās ironisks smīns. Atkal nākošais 'muļķis' atzīstas mīlestībā Žozefīnei. Bet īsto sarunu risinātu caur PZ. 4. Kura bibliotēkas daļa? Bruņinieku romāni, dabaszinātņu grāmatas? "Gargantija un Pantagriels"? Tās autors mira 1553. gadā. Ir pagājuši vismaz simts gadi kopš tā ir izdota. Kur ieguvu grāmatas: Visiem zināms, ka spāņi ir ortodoksāli katoļi. Viņiem mūku uz klāja 'ka biezs'. Bet mūki viduslaikos bija izglītotākie cilvēki, viņiem bija grāmatas. Un mēs esam pirāti, kas nodarbojas ar spāņu kuģu aplaupīšanu... Viena lieta ir kustināt 'mazās pelēkās šūniņas', otra to parādīt dzīvē. Nezinu kā man tas izdosies TN:H... Un jā, vadīt spēli es izmēģināšu. (es noteikti būšu ļauns un riebīgs GM) Tikai izdomāšu sižetu... Šo rakstu rediģēja Moskjis: 28.09.2005 12:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 22:37 |