![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Šodien pavicinoties ar vienročiem konstatēju ka puse precīzo sitienu ir tieši pa plaukstām, tādēļ nolēmu aktualizēt šo jautājumu.
Atgādinu ka pašlaik sitieni pa plaukstām netiek skaitīti dēļ dažu cilvēku neargumentētajām vēlmēm. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
CITĀTS Ar kādu ātrumu jāpārvietojas būfam, lai tas pārcirstu vēnas? Kāds sakars būfam ar vēnu pārciršanu? Mefisto te sāka apgalvot, ka cirtieni pa pirkstiem/plaukstām nav bīstami "īstā kaujā" (nav kautiņa beigas), kas, vispār, manuprāt ir vairāk vai mazāk nepareizi. Tur nav nekāda sakara ar būfediem. CITĀTS Es turpinaatu ciinju, turklaat ja otram buus kaut nedaudz godapraata (piemeeram man), vinsh ljautu vairogu nomainiit pret nomesto zobenu, vai arii divrocis jaatur 1 rokaa, nu tas ir kjipa pagruutinaajums, bet veel var uzvareet! Es (un man šķiet lielākā daļa cīnītāju) droši vien mestos bēgt, glābdams savu ādu, ja situācija to ļauj. Var kauties ar otru roku, ja viena savainota - būfu treniņos tas bieži tiek piekopts, jo sitieni pa pirkstiem (ar būfu!) reizēm ir tik sāpīgi, ka tīri fiziski kādu brīdi nevar pat noturēt rokā ieroci. Uz to laiku notiek cīņa ar otru roku. Bet, kā jau teica Grims, reti kad kāds dodas cīņā ar vienu vienroci. Efektīvi cilāt divroci, savukārt, ar vienu roku nav lielākoties iespējams. Tava rīcība reālā situācijā tevi novestu ātri vien kapā(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) , ja vien pretinieks pats nav savainots vai ķēpausis. Un tici man, nav tāda jēdziena kā "godājama nāve" vai "varonīga nāve". Labs kareivis ir kareivis, kas paliek dzīvs. That's all. Grims imo itin labi var pastāstīt par to, kā pirksti vai roka burtiski neklausa pēc sitiena pa pirkstiem ar būfedu. Iedomājies kā tas ir, ja būfa vietā noasināts metāls? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:58 |