![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Šodien pavicinoties ar vienročiem konstatēju ka puse precīzo sitienu ir tieši pa plaukstām, tādēļ nolēmu aktualizēt šo jautājumu.
Atgādinu ka pašlaik sitieni pa plaukstām netiek skaitīti dēļ dažu cilvēku neargumentētajām vēlmēm. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Rīga ![]() |
Nu ja cilveeks nav kroplis tad vinjam teoreetiski ir 2 rokas (vismaz pie manis tas ir normaali), ja man noceert roku tad es njemu zobenu otraa rokaa un mochos taalaak, nevis naaves agoonijaa no pirxta zaudeejuma atstiepju kaajas! Nu jaa saapes ir, bet kaujaa diezvai buutu daudz laika domaat, ja saproti ka otrs tev pauri nonesiis ja daudz te kunksteesi!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
CITĀTS(Mefisto @ 22.09.2005 21:21) Nu ja cilveeks nav kroplis tad vinjam teoreetiski ir 2 rokas (vismaz pie manis tas ir normaali), ja man noceert roku tad es njemu zobenu otraa rokaa un mochos taalaak, nevis naaves agoonijaa no pirxta zaudeejuma atstiepju kaajas! Nu jaa saapes ir, bet kaujaa diezvai buutu daudz laika domaat, ja saproti ka otrs tev pauri nonesiis ja daudz te kunksteesi!!!! Taču ja tev otrā rokā ir vairogs? Vai arī gadījumā, ja tu izmanto divroci? Ļoti reti ir gadījumi, kad kāds cīnās ar vienu pašu vienroci (ārpus treniņiem protams). Bez tam pat šādā gadījumā cilvēks necīnās ar abām rokām vienādi. Tad vēl pieskaitam sāpju efektu... pāris pirkstu zaudējums IR kautiņa beigas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 06:46 |