![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Šodien pavicinoties ar vienročiem konstatēju ka puse precīzo sitienu ir tieši pa plaukstām, tādēļ nolēmu aktualizēt šo jautājumu.
Atgādinu ka pašlaik sitieni pa plaukstām netiek skaitīti dēļ dažu cilvēku neargumentētajām vēlmēm. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.04 ![]() |
Nu labi atdziisimies cilveekiem, kas to veel varbuut nezinaaja, Kamazs ar paareejiem GM kaut kaadaa praata aptumsuma briidii atljaavaas atljaut man izveeleeties, starp pirkstu skaitiishanu un neskaitiishanu. Nu un es veel aiz vien uzskatu, ka man ir shiis tiesiibas, taa kaa varat saakt man pielabinaaties ar dazhaadiem gardumiem.
Ak jaa un Kamaz par to hitu neskaitiishanu, ja ir cimdi, vienreiz jau kaut kas taads paviideeja, bet man pat liekas, ka tu pret to iebildi visvairaak! Ja esi savas domas mainiijis... K...: Kaa gan es kaut ko taadu vareetu aizmirst! Nu tu mani apvaino liidz pat sirds dziljumiem. Šo rakstu rediģēja Lord Fish: 21.09.2005 19:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 15:53 |