![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Šodien pavicinoties ar vienročiem konstatēju ka puse precīzo sitienu ir tieši pa plaukstām, tādēļ nolēmu aktualizēt šo jautājumu.
Atgādinu ka pašlaik sitieni pa plaukstām netiek skaitīti dēļ dažu cilvēku neargumentētajām vēlmēm. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tā man bija slinkums lasīt visu
pārskrēju pāri ar aci tikai sākuma nu es varu pateikt vienu domāju, ka nevajaga skaitīt sitienus pa delnām un pirkstiem jo ka jau mineja cilvēki lielāka daļa spēletāju ātri vien būs mertvatnika... vēl viena lieta, ko varu teikt ir tā, ka, ja tiek skaitīti sitieni pa pirkstiem, tad arī jaskatās uz to kā tiek viekti sitieni ar ieroci vai spēlētājs sit ar asmeni vai ar plakni un vai tas sanāk vispār ka sitiens vai tikai pieskāriens...domāju tad var sākt piekasīties pie visa un detalizēti.. viss šis bremzēs pasākumu un cik zinu, tad TN publikai ļoti nepatīkas, ja iejaucas spēles norisēs... domāju, ka sitienus pa pirsktiem nevar skaitīt arī tāpēc, ka TN sistēmā, var sist pa jebkuru ķermeņa daļu un tu zaudēsi kopēju hitu summu piemēram, ja cīņas laikā man kāds trā pa pa pirkstiem un es nēesmu bruņās...sorry es nekritīšu zemē un neraustīšos agonijā... Šo rakstu rediģēja Aziren: 21.09.2005 11:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 19:38 |