![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Šodien pavicinoties ar vienročiem konstatēju ka puse precīzo sitienu ir tieši pa plaukstām, tādēļ nolēmu aktualizēt šo jautājumu.
Atgādinu ka pašlaik sitieni pa plaukstām netiek skaitīti dēļ dažu cilvēku neargumentētajām vēlmēm. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Nja, bet nu, man tomēr nešķiet, ka SLS vai Asinsnaids būtu diži nevirtuālas, tiesa, to es spriežu pēc noteikumu aprakstiem un aculiecinieku stāstiem, bet tomēr. Manuprāt gan Asinsnaids, gan TN:C turās uz līdzīga virtualitātes viļņa - krietni mazāk virtuāli kā Ceļš vai drakonistu spēles. Tas nav ne slikti ne labi - vienkārši specifika. LARPu žanrs/tips, ja gribiet.
Taču viens gan man liekas dīvaini - apgalvot, ka sitienu pa plaukstām neskaitīšana samazina virtualitāti. Huh.. tas izklausās, manuprāt, ļoti dīvaini. Un, ja runājam par turnīriem, tad..heh..vai tie ir tie paši turnīri, kur nesit zem ceļgala (un tiek rīkoti +/- pēc klasiskiem turnīru noteikumiem, kā dzirdēju)? Personīgi man vienalga - skaita sitienus vai ne, bet virtualitāti to neskaitīšana viennozīmīgi tikai palielina. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:24 |