![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Šodien pavicinoties ar vienročiem konstatēju ka puse precīzo sitienu ir tieši pa plaukstām, tādēļ nolēmu aktualizēt šo jautājumu.
Atgādinu ka pašlaik sitieni pa plaukstām netiek skaitīti dēļ dažu cilvēku neargumentētajām vēlmēm. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.05.04 Kur: Bedrē. ![]() |
Es esmu "pret". Un neesmu arī lūzerīgs n00bs. Mani argumenti:
1. Trāpījumi pa pirkstiem ir nejauši. Tas pats par sevi nebūtu arguments, jo Dievs vien zina cik trāpījumi ir precīzi. Tomēr - boofedi neatbilst saviem prototipiem daudzos svarīgos parametros - slīdēšanā, garda izmēros, u.c. 2. Trāpījumi pa pirkstiem ir sāpīgi. Te darbojas tas pats princips, kas attiecībā uz galvu - it kā jau varētu bliezt pa galvām uz vella paraušanu, bet tomēr tas ir aizliegts. Pirksti nav aizsargāti ar drēbēm, bruņām, vai arī biezu mīkstas gaļas slāni kā vietas, kur mugura zaudē savu cildeno nosaukumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.04 ![]() |
CITĀTS(K... @ 18.09.2005 10:32) Bet tas, ka neskaitīs sitienus pa pirkstiem, nenozīmē, ka tādu [tāpat kā sitieni pa galvu] nebūs, vairumā gadījumu tie notiek netīši. Skaitot sitienus arī pa plaukstām cīņas beigsies ātrāk (ātrāk tiks samazināts hp skaits), nekā neskaitot. Jo ātrāk cīņa beigsies, jo mazāk sitieni pa plaukstām arī tiks saņemti. Jo mazāk sitieni pa plaukstām tiks saņemti, jo mazāk sāpēs pirksti/plaukstas. Šo rakstu rediģēja subito: 18.09.2005 11:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 10:10 |